Przyspieszacze do opalania

Kolastyna
Kolastyna Turbo Przyspieszacz Opalania do Twarzy i Ciała 150ml
Kolastyna Sun Turboprzyspieszacz opalania 150 ml

• 23 kwietnia 2025 o 7:58
    Działa, ale nie wiem czy w trybie turbo
    Kocham słońce, ale wraz z narastającym wiekiem chyba tracę tolerancję na smażenie się jak fryta w oleju :) Dlatego też oprócz wysokich spf, które są moim must have z przyjemnością sięgam po dodatkowe „dopalacze”, bo skoro można szybciej i ładniej to dlaczego nie? Z natury nie jestem typowym bladziochem i dość szybko łapię ładny i zdrowy efekt opalenizny. Opakowanie produktu to butelka utrzymana w brązowej kolorystyce, nieprzezroczysta, zawierająca atomizer i dodatkowy korek. Sam produkt pomimo tego, że jest płynny to jest kremowy w odczuciu. Przyspieszacz rozprowadza się dobrze, nie robi smug pomimo białego koloru, ładnie się wchłania i bardzo przyjemnie nawilża skórę. Nie pozostawia żadnych lepkich filmów, czy osadów. Zapach jest zbliżony do produktów kakaowych, jest dość mocno wyczuwalny i długo utrzymuje się na skórze. Mi osobiście nie przeszkadza, choć wiem że jest spore grono kobiet, które go po prostu nie lubią, bo zalatuje im chemią. Wszystko byłoby super, gdyby nie to „turbo” w nazwie. Przyspieszacz rzeczywiście działa, ale nie powiedziałabym że w trybie turbo, przynajmniej ja tego nie zauważyłam. Tryb turbo czytam jako super doładowanie, wręcz z prędkością światła, a jednak na tym słońcu trochę trzeba poleżeć. Dlatego odjęłam tutaj dodatkową gwiazdkę. Kolastyna to wiodąca marka kosmetyków do opalania na naszym rynku, jest sprawdzona i skuteczna. W sezonie letnim jest szeroko dostępna i przystępna cenowo. Za to plus. Myślę, że przed kolejnym sezonem wrócę znowu do tego produktu, choć na to turbo już z lekkim przymrużeniem oka :)
    Zalety:
    • Gwarantuje ładny efekt zbrązowienia ciała
    • Dla mnie ładny zapach
    • Przyjemnie nawilża skórę
    • Nie klei się
    • Nie smuży
    Wady:
    • Dla mnie ten efekt turbo jest troszkę na wyrost, ale produkt działa
    IvanaLi
    22 kwietnia 2025 o 12:02
    Rzeczywiście turbo przyspieszacz
    Turbo przyspieszacz opalania z Kolastyna zawsze jedzie ze mną na wakacje ! Rzeczywiście moja skóra po użyciu tego kosmetyku szybciej się opala, a na dodatek sprawia, że skóra jest bardziej brązowa niż pomarańczowa. Przyspieszacz łatwo się rozprowadza po ciele, bo ma przyjemną delikatną (trochę jak mleczko do ciała) konsystencję. Skóra po użyciu przyspieszacza jest przyjemnie miękka, nie klejąca. Łatwo się aplikuje, bo ma opakowanie w formie sprayu. Turbo przyspieszacz nie brudzi ubrań. Pięknie pachnie.
    Zalety:
    • przyspiesza opalanie
    • skóra staje się bardziej brązowa niż pomarańczowa
    • łatwo się rozprowadza
    • nie klei się
    Rossi95
    2 marca 2025 o 1:26
    Naprawę turbo przyśpieszacz
    Stosowałam ten przyśpieszacz latem,bardzo szybko osiągnęłam efekt brązowej opalenizny bo już po dwóch użyciach,skóra zaczęła się brązowieć wersja w sprayu jest dużo bardziej wydajniejsza od wersji w balsamie /kremie mi wystarczyło produktu na ok,10 użyć na całe ciało więc super,produkt szybko się wchłania,nie zostawia lepkiej warstwy czego bardzo nie lubię,cena jest przystępna, dostępność też na plus,jedynie nie podoba mi się zapach produktu.
    Zalety:
    • szybkie działanie
    • wydajny produkt
    • szybko się wchłania
    Wady:
    • zapach produktu
    Privace
    5 lutego 2025 o 19:32
    Szybki efekt
    Mam dość ciemną karnację i opalam się szybko. Jednak przy zbyt długim czasie opalania czasem skóra bywała lekko zaczerwieniona i podrażniona. Dzięki przyspieszaczowi mogłam skrócić czas opalania- co jest dużą zaletą, bo nie jestem fanką długiego "smażenia się". W dodatku produkt jest przyjemny w rozprowadzaniu, nietłusty, a skóra wydaje się nawilżona. Z zapachem mi nie po drodze, jest nieprzyjemnie chemiczny, ale to mała wada w zestawieniu z zaletami.
    Zalety:
    • wydajny
    • lekki
    • nawilża
    • przyspiesza opalanie
  • 9 września 2024 o 18:32
    Warto po niego siegnac
    150 ml butelka plastik czytelna szata graficzna, przyjemna też dla oka. Butelka z atomizerem nie chlapie, nie pluje Kremowa ale plynna konsystencja Intensywny ale przyjemny zapach. Po spryskaniu i wsmarowaniu w ciało nie zostawia lepkiej i tłustej konsystencji. Skóra jest miękka gładka nawet mam wrażenie że nawilzona czyli pielęgnuje. I faktycznie ja opalam się wolno albo odrazu na czerwono , a z tym produktem było szybciej I ładniej. Oczywiście w połączeniu z spf Wydajny

Zobacz także inne Przyspieszacze do opalania