Przyspieszacze do opalania

Soraya Sun Express Bronze, Wygładzający przyspieszacz opalania 3 w 1

• 20 lutego 2023 o 20:25
    Super
    Dla mnie jest to bardzo dobry produkt. Widzę zdecydowane efekty. W lecie, na urlopie przede wszystkim używałam go przed opalaniem jak i po. W ciągu tygodnia z bladego ciała, jak na mnie, zrobiłam się ładnie przybrązowiona. Przy czym muszę zaznaczyć, że plażowanie zwykle trwało u mnie 2 godziny (temp. 25 stopni). Balsam szybko się wchłania, nie bieli i nie zostawia smug.
    Zalety:
    • Dostępność
    • Efekt szybszego opalania
    • Dobrze nawilża
    Nati668
    1 lipca 2021 o 13:15
    Uwielbiam
    Ten produkt to nie tylko przyspieszacz opalania to również świetny balsam nawilżający, pielęgnujący skórę po goleniu, po opalaniu. Produkt po prostu stworzony na lato. Zabieram ze sobą na wakacje. Ma cudowny zapach i lekką konsystencję. Dobrze się rozprowadza. Jedyny minus to, że przy końcu opakowania trudno go wydobyć. Nie używałam wielu produktów od marki soraya, ale tym się zachwyciłam i sięgnę po więcej.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Łagodzi podrażnienia
    • Lekka konsystencja
    • Piękny zapach
    • Wspomaga opalanie
    Wady:
    • Przy końcówce produktu trudno go wydobyć do końca
  • 7 czerwca 2020 o 9:29
    Sprawił, że w tym ważnym dniu miałam piękną opaleniznę!
    Na zakup przyśpieszacza opalania zdecydowałam się w tamtym roku przed ślubem. Nie chciałam korzystać z solarium ani samoopalacza. Chciałam cieszyć się piękną i zdrową opalenizną. Moja karnacja jest raczej jasna, ale po użyciu tego produktu miałam przepiękną opaleniznę! Kupiłam go całkiem przypadkowo w Hebe i to był strzał w 10! Konsystencja jest przyjemna, łatwo się aplikuje, nie pozostawia uczucia tłustości. Zapach jest niezbyt przyjemny, ale to nie jest dla mnie aż tak ważne. Najważniejsze jest to, że on po prostu działa! Zdecydowanie szybciej skóra nabiera ładnego brązowego koloru! W tym sezonie z pewnością po niego znów sięgnę! Produkt zdecydowanie godzien polecenia i powinny wypróbować go osoby, które nie chcą tracić zbyt wiele czasu na opalanie!
  • 15 maja 2020 o 22:53
    Działa i to mi wystarczy!
    Należę do grupy osób, które są z natury dosyć blade oraz mają niesamowite trudności z opaleniem się w miarę równomiernie i "normalnie". Moja opalenizna kończy się zazwyczaj tak, że moja skóra robi się czerwona a następnie schodzi i to by było na tyle. Mimo wszystko, lubię się opalać i korzystam ze słońca kiedy się da, wspomagając się różnorodnymi preparatami. Przyspieszacz marki Soraya kupiła kiedyś moja mama i od tego czasu często gości w naszym domu. Faktycznie, przyspiesza proces opalania i sprawia, że opalenizna utrzymuje się dłużej. Zamiast czerwonej opalenizny uzyskujemy brązowa, gładka skórę. Dodatkowo, produkt ten nawilża skórę i bardzo ładnie ją ujędrnia. Pachnie bardzo miło, słodko, kakaowo. Żałuję tylko, że nie jest wodoodporny i pod wpływem wody spływa ze skóry, ale poza tym jest bardzo fajny!
  • 14 czerwca 2019 o 22:41
    Super przyspieszenie opalenizny
    Nieziemskie przyspieszenie opalenizny, która zostaje na dłużej. Mega nawilżenie dzięki czemu skóra nawet po opalaniu jest gładka i nawilżona. Ładnie pachnie. Nie zawiera filtrów ochraniajacych.
    Zalety:
    • Zapach.
    • Konsystencja.
    • Działanie.
    • Jakość.

Zobacz także inne Przyspieszacze do opalania