Peelingi do ciała

Ziaja Peeling cukrowy do ciała 'Świąteczne aromaty: karmelizowany migdał'

• 8 maja 2023 o 18:30
    Zimowy przyjaciel :)
    Kocham peelingi, ale też używam ich dużo więc zalezy mi na dobrym stosunku ceny do jakości. Uważam, że nie ma sensu przepłacać za drogie kosmetyki, kiedy polska firma ma w ofercie taką perełkę. Od ziaji wypróbowałam już chyba wszystkie - ten ma fajną, ma gęstą konsystencję więc nic się nie wylewa i nie spływa. Skóra jest po nim cudownie miękka i odżywiona oraz gładka. Zapach jak w większości przypadków od ziajki - cudownie słodki i rozpieszczajacy zmysły. Kocham migdały a ten peeling pachnie tak cukrowo-marcepanowo.
    Zalety:
    • działanie
  • 18 marca 2021 o 22:51
    Cudowny!
    Używam go cały rok, zapach jest obłędny, tak jak nawilżenie. Skóra opatulona jest taką olejkową warstwą, która długo utrzymuje się na ciele i ładnie nawilża, nie brudzi ubrań. Skóra po tym peelingu wygląda zdrowo i promiennie. Miałam również wersję z imbirem ale jednak Karmelizowany Migdał to jest to!
    • Uczucie nawilżenia
    Wady:
    • Dostępność w sklepach
  • 29 marca 2020 o 16:48
    Produkt o cudownym zapachu
    Uwielbiam peelingi tej firmy, a to już kolejny, który skradł moje serce. Zapach jest obłędny, idealny na jesienno-zimowe wieczory w wannie, ale nie tylko. U mnie takie zapachy królują przez cały rok :) można go dostać w atrakcyjnej cenie. po aplikacji pozostawia skórę bardzo nawilżoną i przyjemną w dotyku. POLECAM !
    • Nawilżenie
    • Dostępność
  • 14 marca 2020 o 16:52
    Uwielbiam!
    Uwielbiam ten peeling, to świąteczny aromat który długo mi towarzyszy. Po pierwsze pięknie pachnie, przez co używanie go staję się aromatyczną przyjemnością, po drugie złuszcza i wygładza naskórek, a po trzecie, najważniejsze, skóra po użyciu tego peelingu jest bardzo przyjemna w dotyku, cudownie miękka i natłuszczona. w 100% spełnił moje oczekiwania <3
  • 21 listopada 2019 o 11:34
    Peelinguje, nawilża i pięknie pachnie!
    Peeling cukrowy dobrze działa na ciało, przede wszystkim ładnie złuszcza naskórek, a dodatkowo nawilża. Pozostawia skórę delikatną i miękką, trochę ją natłuszcza, pozostawiając "powłokę", podobną po zastosowaniu oliwki, jednak mniej tłustą, nie lepiącą. Poza tym migdałowy zapach jest przepiękny i zostaje na ciele. Peeling stosuje często po depilacji, co sprawia, że później moje czarne i twarde z natury włoski nie wrastają się, skóra jest nawilżona, a nie przesuszona, jak to zwykle bywa po goleniu. Opakowanie 200 ml; kosmetyk wydajny. Szczerze polecam ten, jak również inne peelingi Ziaji.
    • nawilżenie