Peelingi do ciała

Soap & Glory Sugar Crush Body Scrub (Peeling do ciała)

• 10 kwietnia 2024 o 7:28
    Idealny bardzo przydatny
    Scrubow do ciala jest bardzo przyjemny, idealny do peelingu ciała. Opakowanie jest plastikowe a w nim gęsty, brazowy scrub z ziarenkami o słodkim zapachu. Kosmetyk bardzo dobrze się rozprowadza po skórze I szybko sie splukuje, nawilża. Moje ciało jest mięciutkie i miłe w dotyku, nie trzeba już używać balsamu.
  • 10 kwietnia 2024 o 6:30
    Świetny
    Świetny peeling o obłędnym zapachu. Peeling jest w opakowaniu słoja. Bardzo wygodne opakowanie i ładną szatą graficzna. Peeling ma drobne drobinki ale bardzo dobrze ściera martwy naskórek. Przy tym nie podrażnia skóry i co najważniejsze nie wysusza jej. Produkt wydajny ale cena wysoka.
    emma-e4
    4 maja 2020 o 10:22
    dobry
    To chyba mój czwarty peeling z Soap&Glory. Po Scrub of your life ten jest kolejnym ulubionym, jakoś inne mi nie przypadły do gustu. Jest to peeling który się nie pieni, ma konsystencję gęstego miodu z mnóstwem drobinek soli czy cukru i jakimiś ziarenkami. Drobinki ścierające średnie, na tyle delikatne, że nie drapią na dekolcie, ale np na udach i pośladkach są dość delikatne - te miejsca lubię mocno zdzierać. U mnie trzyma się skóry dobrze, nie kruszy się i nie marnuje. nie jest taki "suchy" jak większość solno-cukrowych peelingów, ma taką ciągnącą się kosystencję miodu, dzięki temu lepiej się go rozmasowuje na skórze. Opakowanie to duży plastikowy słoik, który ma tylko tę wadę, że brzegi się brudzą, drobinki wchodzą w zakrętkę, a peelig jeśli się przewróci, lubi wypływać spod zakrętki. Peeling zawiera olejki, dzięki czemu skóra nie jest wyszuszona, ale też nie daje takiego uczucia obklejenia jak niektóre peelingi olejowe. Zapach, który jest jego najmocniejszą stroną zostawiam na koniec : słodki i kwaśny jednocześnie, świeży, naturalny, niesamowicie intensywny zapach limonki. Bardzo pobudzający i dający dużo przyjemności z używania. Mam też masło z tej serii i tu zapach jest o wiele gorszy, sztuczny i drażniący. Cena i dostępność mocno zniechęca, ale warto go wypróbować. Ja kupiłam od razu dwa opakowania i nie żałuję.
  • 5 października 2017 o 13:45
    Super zdzierak!
    Ten peeling to jest coś, co szukałam. Idealny zdzierak, taki jaki najbardziej lubię. Produkt nie wysusza i nie pozostawia takiej mocnej tłustej warstwy tak jak peelingi Tutti Frutti. Zakochałam się w nim i będę polować!
    Zalety:
    • doskonały zdzierak
    • nie pozostawia grubej tłustej warstwy
    • nie uczula ani nie podrażnia
    • złuszcza martwy naskórek
    Wady:
  • 11 września 2016 o 19:57
    Pogromca Trądziku
    Sugar Crush to peeling o konsystencji gęstej, jakby cukrowej pasty. Tłustej do tego - od tych wszystkich olejków, które zawiera. Sprawia to, że dobrze trzyma się powierzchni skóry, którą ma wygładzić, nie spływa, nie spada itd. Zapach utrzymuje się po użyciu w całym mieszkaniu, a niestety nie podoba mi się ani trochę, chociaż pan mąż bardzo lubi, Najważniejsze jednak jest jego skutecznie działanie - nie dość, że ściera jak powinien, to jeszcze wyleczył mój trądzik na plecach , karku i ramionach już po pierwszym użyciu. Żeby utrzymać efekt czystej skóry, wystarczy, jeśli użyję go raz na 1-2 tygodnie, a wiec trochę mi posłuży. Co do ceny, to się nie wypowiem, bo dostałam okazyjnie-poznajomości-zadarmo ;) Ogólnie bardzo polecam.