Dezodoranty i antyperspiranty

Bodyland.pl
hairstore.pl

Grinaa
    31 maja 2021 o 21:38
    Niewiele daje i nie jest wart swojej ceny
    Zapach jest ladny i jest wydajny jednak nie chroni niemal wcale. Nadaje sie tylko na zimie, na wiosne i lato absolutnie nie. Nie kupilabym go ponownie bo niewiele robi i nie jest warty swojej ceny.
  • 19 października 2018 o 15:45
    Od świeżości do kobiecości
    Jest to mój ulubiony dezodorant od lat. Poza tym, że pięknie pachnie- również swietnie działa ???? Nie zostawia plam na ubraniach, nie roluje się, nie lepi. W najbardziej stresujących sytuacjach, w największym upale ten dezodorant jest bronią ???? Kiedyś myślałam, że za dezodorant to Max 8 zł trzeba zaplacic i ma działać. I myślę, że do tej pory bym tak myślała gdybym nie dostała tego produktu. Chociaż sporo kosztuje to uważam, że takie działanie jest tego warte
    Zalety:
    • Działanie
    • Wydajnosc
  • 19 grudnia 2010 o 13:56
    Skuteczny
    Kupiłam dezodorant razem z wodą toaletową. Uwielbiam ten zapach. Podoba mi się również krystaliczna konsystencja. Nie klei się ani nie zostawia białych plam na ubraniach. Na mojej skórze zapach utrzymywał się cały dzień. Odejmuję jedną gwiazdkę za zbyt masywne opakowanie. Miałam problemy z nakładaniem końcówki dezodorantu. Sztyft nie trzymał się już dobrze w opakowaniu i czasem wypadał. Używam tego produktu od: używałam ponad rok Ilość zużytych opakowań: jedno
    siusiek
    18 listopada 2010 o 0:40
    rewelwcja
    napisalam wczoraj recenzje, ktoa zostala usunieta. nie wiem z jakiego powodu. posiadam ten sam produkt, ktory jest wlasnoscia mojego tż. uwazam ze jest to najlepszy antyperspirant na swiecie. nie zostawia plam na moich czarnych ubraniach, nie daje uczucia ciezkosci nawet po 12 godzinach! jest neutralny dla nosa, ja go nie czuje:) idealna konsystencja! nie trzeba czekac godzin az wyschnie. ciezki, masywny, konkretny kosmetyk. rewelacjaUżywam tego produktu od: podkradam systematycznie od miesiacaIlość zużytych opakowań: jedno edit- po kilku miesiacach skóra przestaje :łapać" i poce sie tak jak pocilam. odbieram gwiazdki i kwc. kosmetyk jest za ciezki i za drogi jak na takie numery. dziala po czestych zmianach innymi i po goleniu
    ana78
    25 marca 2008 o 11:04
    DOSKONAŁY!!!
    jak dla mnie KWC!!! ładnie pachnie, ale dość delikatnie co powoduje ze swietnie współgra z innymi perfumami, jest to przezroczysty żel który nie brudzi ubrań, nawet na czarnej bluzce nie pozostawia zadnych śladów!! rano biore szybki prysznic potem uzywam sztyftu CK i do wieczora mam spokój. Jak dla mnie ten sztyft jest naprawdę rewelacyjny i nie zamienie go nigdy, nigdy na inny! :) Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: okolo 10