Oriflame Discover, French Provence, Shower Gel Żel pod prysznic

AnulaQa
    20 marca 2021 o 13:47
    Zapach ma znaczenie.
    No, no! Powiem Wam, że to całkiem fajny żel jest. Oczywiście musicie lubić zapach lawendy bo jest wybitnie... lawendowy, jak się zresztą można domyślić. Porównując go jednak do czegoś co już być może znacie czyli do lawendowej serii do stóp Yves Rocher oraz żelu Palmolive to zapach produktu z Oriflame jest łagodniejszy i nie tak intensywny. Dodatek słodkiej pomarańczy dodaje mu lekkiej orzeźwiającej nuty. Na pewno nie jest to lawenda wytrawna i gorzka, raczej ciepla, oplywowa przy tym rześka i energetyczna. Niestety nie utrzymuje się długo na ciele a szkoda. Jednak sam proces mycia pozwala cieszyć się relaksujacym zapachem i przyjemnym działaniem. Żel myje łagodnie, pieni się delikatnie przy czym jest wydajny. Nie wysusza skóry. Ma średnio gęsta przezroczysta żelową konsystencję barwy blado fioletowej . Aktualnie używam mydła z tej serii i również daję plusa choc zapach mydła utrzymuje się dłużej, jest też bardziej skoncentrowany. A! Szata graficzna przyjemna dla oka a samo opakowanie nie sprawialo problemu podczas użytkowania. Ja tam lubię i kupię ponownie choć jeśli oczekujecie czegoś bardziej intensywnego jeśli chodzi o doznania zapachowe to polecam mydło z tej serii a jeśli wolicie żele to fioletowy Palmolive. Jest moc.
  • 15 stycznia 2019 o 14:18
    Polecam
    Tenżel pod prysznic jest po prostu wspaniały, zużyłam juz kilka opakowań i jak dla mnie nie ma wad. Przede wszystkim cudowny zapach! Pomarańcza bardzo dobrze wyczuwalna, pozostaje na ciele długi czas, a nie tylko do spłukania wodą, czasem nawet zapominam o balsamie do ciała, bo szkoda mi niszczyć tego pięknego zapachu. Po drugie pieni się bardzo intensywnie, przy czym doskonale namydla i nawilża skórę, pozostawiając ją gładką i przyjemną w dotyku. Po trzecie jest bardzo wydajny i wygodny.
    Zalety:
    • wygodne opakowanie
    • piekny zapach
    • intensywnie się pieni
  • 9 sierpnia 2018 o 8:38
    Miły!
    Przyjemny żel pod prysznic, który spełnia woje zadanie, jednak przyznaję, że zawiodłam się na zapachu. Liczyłam na coś intensywniejszego. Jest dość wydajny, dobrze się pieni. Plus za pierwsze zabezpieczenie produktu. Zalety: - wydajność, - dobrze się pieni, - cena. Wady: - mało intensywny zapach, - dostępny u konsultantki.
  • 28 października 2017 o 12:48
    Pięknie pachnie
    Bardzo przyjemny żel o niespotykanym zapachu. Trochę kojarzy mi się z zapachem dla mężczyzn co nie jest oczywiście minusem. Cena na promocji przystępna, wydajny, relaksuje. Ładne opakowanie. Jedyna rzecz która mnie denerwuje to blokada przy otwarciu.
    • dobrze się pieni
    Wady:
    • blokada przy otwarciu
  • 21 sierpnia 2017 o 14:01
    Bardzo ładny zapach
    Żel skusił mnie swoją nietuzinkową kompozycją zapachową: połączenie lawendy z pomarańczą bardzo mnie zaintrygowało. Ma żelową konsystencję, która sprawia, że produkt dobrze się pieni i jest dosyć wydajny. Nie podrażnia i dodatkowo naprawdę pięknie pachnie oraz czuć go po myciu na skórze przez jakiś czas. Nie nawilża, ale również nie wysusza skóry. Na pewno sięgnę kiedyś po inne żele z tej serii, gdyż z tego jestem zadowolona. Ma śliczne i wygodne w użytkowaniu opakowanie.
    Zalety:
    • Zapach, konsystencja.