Szampony do włosów

Denson Woman, Hair Loss Prevention Shampoo Szampon przeciw wypadaniu włosów dla kobiet

• 5 sierpnia 2018 o 21:00
    polecam
    Denson Woman szampon przeciw wypadaniu włosów intensywnie regenerujący jaki miałam okazję testować. Szampon jest dośc drogi bo za 200 ml musimy dać około 80-90 zl i jest cięzko dostępny. Ch do samego szamponu DENSON to produkt w pełni organiczny co bardzo mi się w nim spodobało. zampon przy regularnym stosowaniu naprawdę wzmacnia włosy i minimalizuje ich wypadanie. Efekt zauważyłam pod koniec już pierwszego opakowania. Ale cena mnie odstrasza i szukam tańszego a działającego cuda szamponu.
    Zalety:
    • działanie
    • skład
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 18 sierpnia 2017 o 21:35
    Cudo na wypadające włosy
    Szamponu używałam przez miesiąc czasu , bynajmniem starałam się by na tyle mi starczył bo jest bardzo wodnisty i mało pieniacy się- naturalny skład- ja zaliczam tą cechę za wielki plus. Wysoka cena odstrasza ale też jest wynikiem użycia cennych składników, które mają zapobiec wypadaniu. Jak u mnie sprawdził się szampon? Wlosy wzmocniły się u cebulek, wypadanie bardzo zostalo zredukowane, cały włos na całej długości jest wzmocniony, przyjemny zapach. Wygodna butelka, ale przez rzadką konsystencję sporo cennego szamponu można rozlać więc polecam wlać do kubeczka odpowiednia ilość szamponu, dodać wody i użyć jak bedzie myta głowa. Produkt polecam bo działa , a to ważne jeżeli chodzi o produkty przeciw wypadaniu.