Szampony do włosów

Toni&Guy Cleanse, Shampoo for Damaged Hair Szampon do włosów zniszczonych

Toni&Guy Cleanse szampon do włosów zniszczonych 250ml

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 maja 2020 o 22:25
    warto!
    Warto zwrócić uwagę na ten produkt jeśli ktoś potrzebuje szamponu na zniszczone włosy farbowaniem lub innymi zabiegami fryzjerskimi. Zgadzam się z poprzedniczkami jeśli chodzi o to, ze szampon utrzymuje dłuższą świeżość włosów, wygładza je i nabłyszcza i ten przyjemny zapach. Nie zgadzam się z tym, ze szampon jest wydajny, to jedyna wada tego produktu! Oj sporo trzeba nałożyć szamponu aby wytworzyć piane i porządnie umyć włosy.
    Zalety:
    • włosy są lśniące i zachowują dłuższa świeżość
    Wady:
    • nie jest wydajny
    • ciężko go kupić w Polsce
  • 2 grudnia 2019 o 20:00
    Całkiem niezły
    Kupiłam szampon i odżywkę pod wpływem całkiem fajnej promocji i muszę powiedzieć że jest całkiem nieźle. Podczas mycia włosy nie plączą się i to jest super bo tego nie znoszę. Włosy wydają się gładkie i lśniące oraz miłe w dotyku. Wielkim atutem jest piękny zapach. Bardzo dobrze oczyszcza włosy. Ponieważ mam przetłuszczające się zwróciłam uwagę że na drugi dzień nie musiałam ich myć bo nadal wyglądały świeżo.
    Zalety:
    • Fajne opakowanie
    • Piękny zapach
    • Dobrze oczyszczone włosy
    • Nie plączą się podczas mycia
    • Włosy są gładkie i lśniące
    Wady:
    • Wysoka cena bez promocji
    Szerika
    12 maja 2017 o 13:36
    Idealny do włosów szybko przetłuszczajacych się
    Szampon jest przeznaczony dla włosów słabych, zniszczonych i pozbawionych życia. Dlatego też w pierwszej kolejności był testowany przez moją mamę. Niestety mama nie zauważyła żadnej poprawy. Pomyślałam wtedy, że wypróbuję go na swoich włosach.Już po pierwszym użyciu byłam pod ogromnym wrażeniem.Szampon dokładnie oczyszcza skórę głowy. Włosy są odświeżone i lekko uniesione, a co najważniejsze nie przetłuszczają się tak szybko, jak po innych szamponach. Koleją zaletą jest zapach, który utrzymuje się, aż przez dwa dni. Szampon stosuję w połączeniu z odżywką z tej samej linii, razem tworzą zgraną parę. ;) Oba produkty są bardzo wydajne. Ich opakowanie jest bardzo poręczne i praktyczne. Niestety dużym minusem jest cena.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    Fay8686
    6 września 2015 o 18:25
    Bardzo dobry
    Bardzo dobry (kolejny) produkt toni&guy! Kupiłam bo był w promocji,poza promocją trochę mi na niego szkoda pieniędzy. Mam włosy normalne, ale jednak dbamy o ich ciągle nawilzanie bo często je prostuje lub susze na szczotce. Szampon ten ma zapach charakterystyczny dla tej marki,taki trochę unisex, dość świeży. Pieni sie świetnie, jest mocno skoncentrowany, z wielkości dużego groszku osiagam piane wystarczająca do umycia włosów sięgających lopatek. Dość łatwo sie splukuje. Wymaga jednak odzywki, bez niej włosy są tępe. W ogóle nie obciąża włosów! Dyscyplinuje je i przygotowuje do suszenia czy stylizacji. Moje włosy są po nim długo świeże i sypkie. Jak pisałam nie mam suchych czy zniszczonych włosów więc nie wiem jak sobie z takowymi radzi, ale na moich nie sprawdza. Używam tego produktu od: Dłużej niż miesiąc Ilość zużytych opakowań: Mniej niż 1
  • 16 lipca 2014 o 15:07
    kupie ponownie jak będzie w promocji
    kupiłam go na promocji za 26zł, spoglądałam na niego od dawna jednak dopiero promocja mnie skusiła i jestem zadowolona że na niego wpadłam. Mam długie dość gęste włosy, ale ostatnio borykam się z suchością, łamliwością i wieloma innymi, ten szampon w paru mi pomógł plusy: -używam go dopiero niecały miesiąc ale już po pierwszym myciu miałam gładkie miękkie lśniące włosy -czułam jak u nasady są takie mięciutkie i czyste, jednak nie zawsze zauważam ufekt wow u nasady więc domyślam się ze chodzi o dozowanie ewentualnie odżywke bo używam dwóch innej marki -włosy wydają się witalniejsze, lśnią, sę elastyczne (nadal mam \'potargane\' od wcześniejszego traktowania szczotką itp jednak ogólny wygląd po szamponie jest fajny) -fajny dozownik, nic nie wycieka -duże opakowanie, jest wydajny -zapach fajny, nie intensywny, przyjemny, konsystencja też minusy: -nie mam do ceny 30zł zdecydowanie się opłaca Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 zaczęte