bebeauty Zmywacz do paznokci w chusteczce o zapachu czarnej porzeczki

• 15 marca 2018 o 18:22
    Bardzo dobry produkt w niskiej cenie
    Kupiłam z czystej ciekawości. Kilka chusteczek smętnie leżało przy kasie i wzięłam dwie nie licząc na rewelację. Miałam już chusteczki do zmywania paznokci konkurencyjnej marki i wcale mnie nie porwały, więc z tym produktem nie wiązałam wielkich nadziei. A jednak, to produkt wart uwagi, który na pewno jeszcze u mnie zagości. OPAKOWANIE Opakowanie w który zapakowany jest produkt to saszetka - bardzo wygodna forma,. idealna w podróży, ale także aby mieć ją ze sobą na co dzień. Pewnie niejedna z nas miała taki przypadek, że podczas aktywnego dnia w pracy nabawiła się nieestetycznych odprysków. Ten produkt idealnie sprawdza się właśnie w takich sytuacjach awaryjnych. Malutka saszetka nie zajmuje sporo miejsca, można wrzucić ją do kosmetyczki czy do torebki. Saszetka ma bardzo ładną pod względem kolorystyki jak i grafiki stronę wizualną. Kolory są bardzo dobrze dopasowane, idealnie ze sobą współgrają, a grafika świetnie pasuje do tego produktu, w dodatku te koronkowe wzory. Całość jest estetyczna i miła dla oka. ZMYWACZ Zmywacz ma formę chusteczki wykonanej z dość sztywnego materiału, niemniej jednak dość miłego w dotyku. Chusteczka jest sporych rozmiarów i spokojnie wystarczy na zmycie manicure w całości. Ma śliczny porzeczkowy zapach, lekko przesłodzony, ale nadal ładny. To miła odmiana od klasycznych zmywaczy, bo nie drażni nosa. Mi ten zapach się podoba. Chusteczka jest bardzo dobrze nasączona płynem, wystarczy lekko docisnąć ją do paznokci, przetrzeć kilka razy i gotowe. Schodzi wszystko, nawet ciemne odcienie lakierów. Substancja zmywająca jest nieco oleista i zostawia lekko tlustą warstwę, ale wobec takiego działania jestem w stanie to wybaczyć. Produkt bardzo tani, dobrze dostępny, po prostu wart wypróbowania. PLUSY: + ładny zapach + bardzo dobrze zmywa lakier + ma praktyczne opakowanie + tania + łatwo dostępna
    ksanaru
    19 stycznia 2018 o 13:39
    ciekawy wynalazek!
    Bardzo fajny gadżet, który nie dość, ze jest tani, ciekawy to jeszcze bardzo funkcjonalny. Jest idealny, aby mieć go awaryjnie w torebce, czy kosmetyczne bez obawy że coś się wyleje. Chusteczka zapakowana jest w malutką saszetkę ( w zasadzie to bardzo ładną saszetkę ) . Jest bardzo dobrze nawilżona i o dziwo pachnie całkiem przyjemnie ( przynajmniej jak na zmywacz do paznokci ) Skuteczność - najbardziej jestem zdziwiona jej wydajnością, nie wierzyłam że jedna chusteczka może wystarczyć do zmycia wszystkich paznokci, a jednak - daje rade. Zmywacz zawarty w chusteczce nie pogarsza kondycji paznokcia, nie przesusza płytki ani skórek. Jedyny minusik to, ze jest trochę brudząca, jeśli na chusteczce nagromadzi się trochę lakieru, to później marze on po skórkach i palcach, ale do usunięcia zabarwienia wystarczy woda z mydłem, więc nie jest to nic strasznego. Cena i dostępność to kolejny plusik, zasłużone 5! :)
    Zalety:
    • funkcjonalność
    • nie osłabia i nie przesusza paznokci i skórek
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • lekko barwi , ale można usunąć to wodą z mydłem :)
  • 8 października 2017 o 2:55
    W podróży genialne!
    Chusteczki są genialne w podróży! Wystarczają na wszystkie pazurki u rąk... Jedna chusteczka jest mega wydajna! Jedna wada to taka, że trzeba je mocno dociskać do paznokci i "trochę" dłużej przytrzymać, ale cały lakier schodzi bardzo ładnie. Polecam na wakacje :)
    Zalety:
    • jedna chusteczka jest bardzo wydajna,
    • cena,
    • nic się nie wyleje, nic nie wycieka,
    • idealne w podróży!
    Astrinn
    31 sierpnia 2017 o 15:42
    Idealna w podróży
    Chusteczka doskonale sprawdziła się na urlopie, miałam pewność, że nigdzie się nie wyleje. Chusteczka wystarczyła mi na dokładne zmycie paznokci u obu rąk zajmując bardzo niewiele miejsca
  • 31 sierpnia 2017 o 13:23
    Przydatne
    Zmywacz jest wyprodukowany przez firmę Cleanic, nawet opakowanie jest takie samo, różni je cena i zapach. Chusteczka starczy na 10 paznokci, mogła by być bardziej nasączona, bo trzeba ją dość mocno dociskać do paznokci. Paznokcie ładnie pachną a w pokoju nie śmierdzi nam acetonem.Ogólnie oceniam je na plus można dość szybko zetrzeć paznokcie w każdym miejscu. Fajnie by było jakby firma wypuściła więcej takich chusteczek o innych zapachach.