WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Kredki do oczu

Chanel Le Crayon Khol [Intense eye pencil] Intensywna konturówka do oczu (stara wersja)

Nasi użytkownicy zostawili 25 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 sierpnia 2018 o 13:09
    hmmmm.
    Jest to przeciętna kredka, nie za miękka, nie za twarda, dość dobrze napigmentowana, bywa, że się odbija, jest niezbyt trwała. Nie jest to bubel, jednak podobne formuły dostaję w Lovely albo Essence... serio. Jeśli już kupować Chanel, to może coś innego? Płacimy tylko za znaczek, nie za jej magiczne moce. Dobrze, że dostałam ją w prezencie, bo gdybym zapłaciła, to bym się chyba zapłakała... :D
    Ally387
    1 marca 2014 o 11:32
    Nic specjalnego.
    Kredka Chanel nie powaliła mnie na kolana, z łatwością dostaniemy podobny (może nawet lepszy) produkt z niższej półki cenowej. PLUSY: -intensywny, czarny kolor -wydajna -dołączona temperówka -trwała -nie rozmazuje się +/- -odbija się na górnej powiece, nie ma tego problemu po przypudrowaniu MINUSY: - cena, płacimy tylko za markę Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 30 maja 2013 o 14:15
    Do tej pory najlepsza
    Już od pierwszego użycia bardzo polubiłam się z tą kredką. Jest dosyć miękka, dzięki czemu bardzo przyjemna w użyciu. Narysowanie nią linii jest naprawdę proste nawet dla osoby, która tak jak ja, nie ma w tym dużej wprawy. Łatwo się rozciera i dobrze utrzymuje na powiece praktycznie przez cały dzień. Z czasem nieznacznie blaknie, ale mnie to zupełnie nie przeszkadza. Zmywa się bezproblemowo płynem micelarnym już za pierwszym przyłożeniem wacika. Nie podrażnia oczu. Mam kolor czarny - wystarczająco nasycony, ale nie przesadnie sztuczny. Używam tego produktu od: prawie roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 24 marca 2013 o 16:32
    Absolutnie nie warta swojej ceny
    Kredka Chanela bardzo mnie rozczarowała -jej jakosć nie odpowiada jej cenie; po przygodzie z różem chanel, który absolutnie uwielbiam, jakosc tej kredki byłą dla mnie podwójnie niemiłym zaskoczeniem. Zacznę od konsystencji- kredka jest dośc miękka, dobrze się nią rysuje. Nie łamie się. Nie podrażnia oczu. Mam kolor czarny (61-noir). Nadaje kresce intensywną czerń- nie jest szara jak to bywa z wieloma innymi "czarnymi" kredkami, nie trzeba kilka razy poprawiać rysunku, bo juz przy pierwszych pociagnięciach nasycenie koloru jest odpowiednie. Natomiast moim podstawowym zarzutem pod adresem tej kredki jest jej totalna nietrwałość !!! Kredka ściera się i rozmazuje- po paru godzinach "kseruje" się pod brwiami i - o zgrozo- CAŁKIEM znika z wewnętrznych kacików oka !!!!! Wygląda to makabrycznie, bo wówczas kreska, która pierwotnie była na całej linii górnych rzęs zaczyna mi sie dopiero gdzieś w 3/4 oka. Musze powiedzieć, ze kredki Max Factor czy Rimmel, które posiadam, są dużo bardziej trwałe od tej z Chanel. Za tę kwotę uważam to za kpinę. Na plus zaliczam fakt, że jest naprawde wydajna- mam ją juz prawie rok i końca nie widac. Z pewnością nie kupię tej kredki ponownie. Od kosmetyku z tej półki cenowej oczekuję, ze wytrzyma w dobrym stanie chociaz pół dnia, niestety tak nei jest i już od południa chodzę już tylko z "połową" make-upu oczu. Używam tego produktu od: Prawie roku Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego- nie zużyłam jeszcze nawet połowy
  • 16 lutego 2012 o 12:07
    Niech będzie...
    Pierwsze, co mi się nasuwa jak patrzę codziennie na tą kredkę, to cena, moim zdaniem zbyt wysoka. Płacimy TYLKO za napis Chanel, niestety. Jakość? Taka sobie. Czerń jest bardzo głęboka, wręcz idealna. Przyjemnie się nią maluje oko, nie podrażnia, nie szczypie, nie trzeba wielokrotnie poprawiać kreski, aby była wyraźniejsza. Jest intensywna już od razu, za pierwszym pociągnięciem. Jest ani miękka, ani twarda, do malowania w sam raz, ale może gdyby była bardziej twarda, dłużej trzymała by się na oczach. I miła niespodzianka-Temperówka. Niestety nie utrzymuje się zbyt długo na linii wodnej. Oczekiwałam mega trwałości, a tutaj? Bardzo słabo. Gdyby wydłużona trwałość była by moim kredkowym KWC. Ilość zużytych opakowań: 1 kredka

Zobacz także inne Kredki do oczu