Nivea Hair Care, Brilliant Brown, Szampon z filtrem UV `Olśniewający brąz`

• 6 marca 2014 o 21:14
    Wróć !
    Około 6-ciu lat temu ten szampon wraz z odżywką , był moim hitem . Włosy po nim były miękkie , ładnie się mieniły , pięknie pachniały i były odżywione . Żałuję , że nie zrobiłam zapasów tego kosmetyku , przed jego zniknięciem . Może kiedyś powróci . Oby . Używam tego produktu od: Używałam przez jakiś czas Ilość zużytych opakowań: Bardzo wiele
    anek315
    20 marca 2011 o 13:47
    uwielbiałam go :(
    Aktualnie rozglądam się po wszystkich szamponach do włosów brązowych i szukam czegoś podobnego. Niestety nie umiem znaleźć :( Szampon miał cudowny zapach. Taki czekoladowy. Włosy po nim były mięciutkie i błyszczące (używałam razem z odżywką). Nie miałam po nim łupieżu, był bardzo wydajny, nie plątał włosów, a jego zapach długo utrzymywał się na głowie. Parę razy zdarzyło mi się wyczuć osobę w sklepie, która tym szamponem myła włosy. Jedynym minusem tego szamponu było to, że włosy stosunkowo szybko się po nim przetłuszczały. Musiałam myć włosy codziennie, przy czym normalnie myję je co drugi dzień. Jednak mycie włosów tym szamponem było czystą przyjemnością... :( Może NIVEA wypuści go jeszcze... Albo chociaż coś podobnego... Używam tego produktu od: przez rok jakieś 2 - 3 lata temu Ilość zużytych opakowań: wiele
    Isi
    25 października 2010 o 23:04
    Niegdyś mój ulubiony...
    Recenzja odświeżona (czerwiec 2012) Ten szampon bardzo przypadł mi do gustu i póki nie zniknął z polskich sklepów, regularnie go kupowałam (obecnie jest chyba do nabycia w Niemczech). Plusy: +włosy łatwo się po nim rozczesywały, + dobrze nawilżał, nie musiałam po jego użyciu nakładać odżywki (a zazwyczaj muszę), + włosy były po nim miękkie w dotyku i bardziej lśniące. Minusy: - wbrew obietnicom producenta w ogóle nie wpływał na kolor włosów, a kiedy go używałam, miałam swoje naturalne jasnobrązowe włosy. Używam tego produktu od: używałam przez ok. 3 lata Ilość zużytych opakowań: sporo, ciężko zliczyć :)
    annaboo
    26 września 2010 o 14:13
    Przede wszystkim zapach
    Szampon przede wszystkim przepięknie pachnie,słodko- smacznie-kakaowo. Doskonale się pieni,ma gęstą perłową konsystencję. Wystarczy odrobina aby umyć włosy. Niestety plącze je oraz jest dość ciężki więc może obciążać. Do włosów brązowych owszem tylko nie wiem czy rzeczywiście aż tak się błyszczały ale wydobywa ich odcień. Wygodna i estetyczna butelka na plus. Bardzo wydajny 1 opakowanie wystarczyło mi na ponad 3 miesiące używania(myje włosy co 2 dzień). Używam tego produktu od:już nie Ilość zużytych opakowań:1 skończone
  • 9 sierpnia 2010 o 21:55
    pasuje do moich włosów.
    Używam tego szamponu od dość dawna , ma on przyjemny zapach, dokładnie myje włosy i nadaje im blask. doskonale pasuje do brązowych włosów, nie rozjaśnia ich, nie zmywa koloru. Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:kilka