Tusze do rzęs

La Roche-Posay Respectissime Multi - Dimensions, Amplitude Definition & Protection Mascara Tusz do rzęs do wrażliwych oczu

Anna_Bu
    15 lutego 2020 o 16:29
    Bardzo polecam
    Bardzo polecam tusz La Roche. Łatwy w aplikacji, bardzo dobrze trzyma się na rzęsach, nawet po kilku nałożeniach nie pozostawia niepotrzebnych grudek. Tusz ma bardzo dobrą konsystencję i nie zasycha. Używałam go kilka miesięcy i moim zdaniem jakość adekwatna do ceny.
    Zalety:
    • wydajność, jakość-konsystencja, kolor
    Mikmal
    8 lutego 2018 o 15:05
    Głębia spojrzenia
    Tusz z przeznaczeniem dla wrażliwych oczu. Produkt otrzymałam w gratisie do zakupów kosmetyków la roch posay w drogerii super pharm. Produkt wystarczył mi na 5 miesięcy codziennego stosowania. Dodam na początek dbam bardzo o moje kosmetyki. Zakrętkę i miejsce zakręcania produktu regularnie czyszczę, kiedy tylko zauważę, że się zabrudził. Dzięki temu nie spotkała mnie nigdy sytuacja zaschnięcia tuszu do rzęs. Kosmetyk dobrej jakości o dosyć specyficznym zapachu. Rzęsy rano wymalowane takie pozostają do końca, produkt nie osypuje się jest trwały. Bardzo intensywny odcień czerni. Tusz fajnie wydłuża i pogrubia rzęsy. Nie uczula co najważniejsze. Cena produktu wysoka 60zł dużo ale uważam warto. Przy właściwej obsłudze wystarczy na bardzo długo, nie zaschnie. Ja jestem bardzo zadowolona. Polecam
    Zalety:
    • trwałość
    • nie osypuje się
    • nie podrażnia
    • wydłuża, pogrubia rzęsy
    • głęboka czerń
    • nie skleja rzęs
    Wady:
  • 16 października 2017 o 15:14
    jedyny co mnie nie uczula
    Nie wiem co sie stalo ale od jakiegos roku nie moge uzywac zwyklych tuszy, bo pieka i bola mnie oczy, musialam przejsc na tusze dla alergikow i wybralam marke la roche posay. Jestem bardzo zadowolona i to bedzie juz moj drugi tusz. Na poczatku, gdy jest nowy tusz to nie naklada sie ladnie, ale z czasem jak robi sie starszy to pieknie wydluza i pogrubia rzesy, gumowa szczoteczka sprawdza sie dobrze. tusz nie robi efektu pandy ani sie nie kruszy. No i nie uczula co najwazniejsze.
    Zalety:
    • nie uczula!!!
    • nie kruszy sie
    • nie rozmazuje
    • wydluza i pogrubia
    Wady:
    • nie ma jak dlam nie wad