Tusze do rzęs

Eveline Cosmetics Big Volume Lash Professional Mascara Natural BIO Formula Pogrubiający tusz do rzęs

Nasi użytkownicy zostawili 146 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

piccess
    13 października 2024 o 11:17
    Totalny bubel
    Na początku zaczęłam się zastanawiać czy nie kupiłam otwartego tuszu w drogerii lub jakiegoś przeterminowanego. Ale potem wczytałam się badawczo w opinie na wizazu i okazało się, że taki właśnie jest ten tusz. Taki, czyli jaki? Beznadziejny. Szczoteczka jest gruba, dobrze osadzona i sprawiająca wrażenie, że dobrze będzie rozdzielać rzęsy, ale także je pogrubi. Nic bardziej mylnego. Ta szczoteczka i tusz sam w sobie nie robi nic. Zero pogrubienia, zero rozczesania. Nakładałam skrupulatnie kilka warstw z nadzieją, że rzęsy optycznie będą pogrubione. Niestety, z każdą kolejną aplikacją rzęsy wyglądały groteskowo. Nadmiar tuszu sprawił, że wyglądałam jakbym zmywała makijaż oka a nie go nakładała. Ciężko określić jego wydajność, bo jej nie ma. Mam wrażenie, że tusz jest przeschnięty, ma bardzo gęstą i tępą konsystencję. Samo opakowanie mi się również nie podoba. Kolor nie jest ładny, ani elegancki. Kupiłam bo jak wiadomo "nie szata zdobi człowieka" można odnieść również do kosmetyków. Nie polecam
    Wady:
    • nie pogrubia rzęs
    • nie wydłuża
    • tępa, zbyt zbita konsystencja, jakby zaschnięta
    • mało eleganckie opakowanie
  • 31 stycznia 2023 o 17:24
    Ani trochę Volume
    Generalnie bardzo lubię tusze od Eveline, ale ten nie przypadł mi do gustu. Największą jego wadą jest to, że na rzęsach daje mało widoczny efekt. Ani ich specjalnie nie pogrubia, ani nie wydłuża włosów, ani nie rozczesuje, ani nie unosi u nasady... Lekko je przyczernia i to tyle. Jeśli ktoś lubi naturalny efekt "no make up" to może mu się ten efekt spodobać, ale ja oczekiwałabym po tuszu o takiej nazwie, że będzie zwiększał wizualnie "objętość" rzęs. Pozostałe parametry też bez większego wow. Na plus to, że tusz nie pachnie nieprzyjemnie, szczoteczka jest wygodna w użyciu, tusz się nie rozmazuje i trwałość jest przyzwoita. Na minus krzykliwy design opakowania.
    Zalety:
    • lubię ten typ szczoteczki
    Wady:
    • mało widoczny efekt na rzęsach
  • 7 stycznia 2023 o 14:53
    Niepogrubiający
    Ten tusz może nie robił to co obiecuje producent, ale dał mi naturalny "look" na rzęsach. Dodatkowo zakupiony został też przez moją mamę, która na większość tuszy reaguje uczuleniem - na ten jednak nie. Szczoteczka fajna, pozwala precyzyjnie pomalować rzęsy. Efekt po pomalowaniu: wyrazisty, czarny kolor, trochę wydłużone Tusz nie sklejał mi rzęs, jedynie po dłuższym użytkowaniu zaczyna się sypać (tak po 2-3 miesiacach) ale że to mój max. czas użytkowania tuszu (bardzo na to zwracam uwagę) to wręcz jest to sygnał na wymianę.
    Zalety:
    • nie podrażnia ani nie uczula, szczotka pozwalająca precyzyjnie rozdzielić rzesy, naturalny "look"
    Wady:
    • nie pogrubia (jak zapewnia producent)
    AnnNowa
    10 listopada 2021 o 10:50
    Tusz widmo
    Ja osobiście uwielbiam tusze z Eveline ale ten mnie rozbawił. Zapowiadał się fajnie, miał być pogrubiający, fajna szczoteczka, a tu psikus. Nie wiem jaki efekt dają "chińskie tusze" ale czułam się jakbym taki nakładała. Przeważnie tuszu nakładam 2 warstwy, tu nałożyłam 5 i nic. Zero pogrubienia, zostawił tylko lekką warstwę koloru na rzęsach. Odłożyłam go na tydzień i znowu spróbowałam, dalej nic. Miałam 4 podejścia do tego tuszu, aż go wywaliłam do kosza.
    Zalety:
    • szczoteczka
    Wady:
    • nie pogrubia
    • zostawia tylko lekką warstwę koloru na rzesach
  • 5 listopada 2021 o 13:29
    całkiem ok
    Trafiłam na niego przypadkiem w drogerii, a że nie było mojego ulubionego tuszu Eveline, postanowiłam spróbować. Szczoteczka niesamowita, ponieważ jest prosta, silikonowa i niezbyt elastyczna. Takie właśnie uwielbiam! Jest dość trwały i nie tworzy efektu posklejanych rzęs, ładnie je też pogrubia, ale czasem potrafi zostawić grudki. Niesamowicie wydłuża i podkręca rzęsy! Używam go codziennie i jestem mega zadowolona, ponieważ mam naturalne, piękne rzęsy. W demakijażu również dość łatwy, ale lubi zostawiać smugi. Ogromy plus za Bio komponenty.
    Zalety:
    • trwałość,
    • nie ściera się,
    • ładnie pogrubia i wydłuża,
    • nie osłabia rzęs,
    • niska cena,
    • intensywny czarny kolor,
    • wygodna szczoteczka
    Wady:
    • czasem tworzy grudki i osypuje się