Tusze do rzęs

IsaDora Precision Mascara Tusz do rzęs

IsaDora Precision Mascara Tusz do rzęs 10 Deep Black

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

lina235
    3 stycznia 2021 o 17:44
    Dobry na początku...
    Na początku bardzo się polubiliśmy. Przyjemnie się z nim pracowało. Wszystkie włoski idealnie wyczesane i podkreślone tak jak lubię. Tusz zapowiadał się na bardzo wydajny produkt, bo nie trzeba było się męczyć z dozowaniem tego produktu, a szczoteczka nabierała idealną ilość do nałożenia upragnionej warstwy. No i po wielu godzinach, nadal wyglądał świetnie. Niestety po 2 miesiącach stosowania i to nie codziennie, zaczął robić delikatny efekt pandy i wysychać w opakowaniu to też przy późniejszych aplikacjach zaczęły pojawiać się grudki i ciężko było go estetycznie nałożyć. Ogromny potencjał, ale jak za tą cenę to chyba do przemyślenia.
    Ruda_Mo
    22 sierpnia 2015 o 11:34
    Idealny wachlarz rzęs!
    Tusz jest najlepszy jaki kiedykolwiek używała. Do najtańszych nie należy, ale naprawdę warto! - idealna czerń - precyzyjny, bo rozdziela każdą rzęsę dzięki silikonowej, drobnej szczoteczce - i ta malutka szczoteczka jednocześnie niesamowicie pogrubia rzęsy, wygląda to naturalnie (wystarczy jedna warstwa) - rzęsy choć pomalowane pozostają delikatne i miękkie - nie podrażnia oczu - nie osypuje się, nie tworzy grudek i "pandy" - jest niesamowicie trwały - wytrzymał intensywny trening ;) Dla mnie numer jeden. Na dobre zagości w mojej kosmetyczce :) Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: Mniej niż 1
  • 8 lipca 2015 o 9:38
    Cudowny!
    Uwielbiam ten tusz! Najlepszy jaki miałam, pobił nawet Million Lashes So Cuture z Loreala. Zalety: -rozdziela, -podkręca, -wydłuża, -pogrubia, -wygodna szczoteczka, -zero grudek. Wady: -cena, -dostępność. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno małe
  • 30 czerwca 2015 o 9:52
    Uwielbiam
    Szczerze polecam. Bardzo dobry tusz. Przy pierwszych stosowaniach można się zniechęcić, bo jest jakby za mokry i rzęsy nie wyglądają naturalnie, potem jest już ok. Rewelacyjna szczoteczka, trwały, nie podrażnia oczu. Polecam! Używam tego produktu od: listopad 2014 Ilość zużytych opakowań: 2 całe
  • 15 lipca 2014 o 12:43
    3/3
    W mojej skali ocen - 3/3, czyli super! Tusz ma fantastyczną szczoteczkę: silikonową, wąską, z krótkimi cienkimi wypustkami osadzonymi dość gęsto. Jest identyczna jak w Wibo Growing Lashes. Cudownie pogrubia rzęsy i rozdziela. Wydłużenia nie zauważyłam. W przeciwieństwie do Wibo sam tusz jest bardzo dobry. Nie osypuje się, nie rozmazuje, nadaje się do użytku przez przeszło 6 miesięcy. Mogłabym go używać dłużej, ale po 6 m. zaczął się kruszyć i robić pandę. Używam tego produktu od: 6 mies. Ilość zużytych opakowań: jedno

Zobacz także inne Tusze do rzęs