Tusze do rzęs

Dermedic Neovisage, Hypoalergiczny tusz wydłużający rzęsy

Nasi użytkownicy zostawili 25 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 września 2023 o 9:32
    Nie uczula, pogrubia, podkreśla i regeneruje rzęsy
    Maskara sprawdza się dobrze w codziennym makijażu oczu. Ma przyjemną, lekką formułę, która nie obciąża rzęs. Dobrze rozprowadza się. Szczoteczka dociera do każdej rzęsy. Jest grubą, trzeba poświęcić chwilę żeby nauczyć się nią operować. Maskara podkreśla rzęsy, pogrubia i regeneruje. Nie odbija się na powiekach. W ciągu dnia nie kruszy się.
    mamma90
    13 lipca 2021 o 14:09
    Doskonały
    Idealny i na co dzień i na większe wyjście, wystarczy warstwa więcej dla bardziej intensywnego, wieczorowego efektu. Szczoteczka taka jaka lubię, łatwo się rozprowadza tusz. Mocna czerń, cały dzień dobrze się trzyma na rzęsach, nie kruszy i nie obsypuje. Nie mam problemu ze zmyciem go z oczu. Nie podrażnia, nie piecze mnie przy demakijażu. A do tego jest w bardzo dobrej cenie- czego chcieć więcej? ;)
  • 6 czerwca 2021 o 23:05
    Absolutny must have wrażliwych oczu
    Nie jest do efekt skrzydełek, grubych nie wiem jak rzęs. Ale! Ja od lat szukałam tuszu, w którym oczy nie będą boleć po godzinie. W którym wytrzymam cały dzień. Po którym skóra wokół oczu nie będzie czerwona. I to właśnie ten tusz. Testowałam masę hypoalergicznych i albo i tak oczy bolały, albo się kruszył, albo nie było widać że pomalowałam oko. A tu: mocno czarny, rzęsy długie. Nie są jak po diorze czy po lauder, ale na codzień ideał.
    Zalety:
    • Brak kompletny redakcji alergicznych
    • Brak efektu pandy
    Staria
    7 maja 2021 o 11:42
    Ma swoje zalety i wady
    Moje rzęsy nie wymagają jakiś specjalnych zabiegów, wystarczy ich dobre wymodelowanie i dodanie trochę czerni. Za to oczy potrafią przysporzyć problemów. Pod tym względem tusz spisał się na medal.
    Zalety:
    • trwałość- tusz bezbłędnie utrzymywał się cały dzień, ani razu nie zdarzyła mu się żadna wpadka. To bardzo ważna kwestia, bo wykruszający się tusz pod koniec dnia potrafi bardzo podrażnić oczy i przy innych tuszach zdarzało mi się to często.
    • konsystencja- pozwalała na dokładne wyczesanie i podkreślenie rzęs bez ich sklejania, dopiero po około 3 miesiącach zaczął gęstnieć ale to po prostu znak że czas go wymienić.
    • o wiele lepiej zmywa się go wodą aniżeli olejem. Samym suchym olejem to zupełnie nie idzie, musiałam najpierw zmoczyć oczy, dopiero wtedy olejek coś zmywał
    • zauważyłam że rzęsy mają równomierną długość ale nie jest jakiś spektakularny efekt pielęgnacyjny, dla mnie nie był to aż tak istotny czynnik
    Wady:
    • szczoteczka, niby klasyczna z włosia, ale niezbyt precyzyjna, często zdarzało się że malowałam sobie skórę przy linii rzęs- niezbyt komfortowo
    • opakowanie- dla mnie wygląda nieciekawie, do tego biały kolor łatwo pobrudzić zwłaszcza czarnym tuszem
    • cena dość wysoka, tańsze tusze dają podobne efekty
    Barbik
    8 kwietnia 2021 o 9:10
    Świetny produkt
    Jeden z zakupów pod wpływem przeglądania opinii na wizaż. Producent stanął na wysokości zadania, bo produkt spełnia obietnice wynikające z etykiety. Przede wszystkim wydłuża, pogrubia rzęsy i nie podrażnia.
    Zalety:
    • nie powoduje podrażnienia oczu
    • ładnie wydłuża i pogrubia rzęsy
    • nie obsypuje się
    • jest bardzo wydajny
    • chyba lekko poprawił stan moich rzęs ( ale używałam jednocześnie innego produktu, więc trudno powiedzieć, który z nich miał większy wpływ na poprawę ich stanu).
    Wady:
    • chyba jedyną wadą może być regularna cena, ale od czego są promocje :)