Tusze do rzęs

Max Factor Rise & Shine Mascara Podkręcający tusz do rzęs

Nasi użytkownicy zostawili 163 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 stycznia 2024 o 11:46
    Dobry tusz, moja ulubiona seria
    Ten tusz nie podkreśla za specjalnie ani też fenomenalnie nie wydłuża ale ładnie pogrubia rzęsy. Dobrze się z nim pracuje i ogólny wygląd rzęs po jego użyciu jest bardzo fajny. Ma bardzo ładne opakowanie. Regularna cena jest wysoka ale jest wart zakupu. Przetestowałam w swoim życiu wiele tuszy ale te grubiutkie z Max Factor to moja ulubiona seria.
    95Nessa
    2 czerwca 2022 o 13:36
    Bardzo poważne
    Takich uniesionych i długich rzęs to ja jeszcze nie miałam po żadnym tuszu. Oczy od razu wydają się większe,wyraziste. Tusz dobrze się trzyma,nie skleja rzęs, nie kruszy się i nie rozmazuje. Rzęsy są podkreślone,ale naturalne,ładne,elastyczne. Nie wypadają, nie łamią się. Porządny tusz,naprawdę. Ze zmywaniem go też nie miałam większych kłopotów. W ciągu dnia nie sprawiał mi praktycznie żadnych problemów,do wieczora przyzwoicie się prezentował. Z tą pielęgnacją to bym nie przesadzała,wiadomo. Ogólnie jestem pod wrażeniem i to sporym.
  • 18 maja 2022 o 11:10
    Generalnie dobry, ale...
    Kupiłam ten tusz jakoby w kolorze brązowym, choć jako żywo brązu tam nie widzę, rzęsy są czarne jak zawsze ;) Tusz ma olbrzymią szczoteczkę o kształcie klepsydry, którą musiałam nauczyć się obsługiwać, a nie było to wcale takie proste. Sam tusz potrzebował trochę czasu, lekko obeschnięty prezentuje się zdecydowanie lepiej - wydłuża, nieco pogrubia i lekko podkręca. Generalnie szału nie ma. Dostałby cztery gwiazdki, ale jedną odejmę za zjawisko, którego nie miałam nigdy wcześniej przy żadnym innym tuszu, mianowicie strzela drobinkami. Za każdym razem, gdy maluję rzęsy, wystrzeli jak z katapulty PRZYNAJMNIEJ jedna drobinka tuszu, która spada pod oko lub na policzek. Chyba nie muszę mówić nikomu, że jest to naprawdę wkurzające i problematyczne ;) Nigdy wcześniej takie dziwy mi się nie zdarzyły przy żadnym innym tuszu, no więc za to spory minus. I tyle :)
  • 24 października 2021 o 18:32
    Niezły ????
    Opakowanie bardzo ładne, jednak uważam, że ta szczota jest zbyt duza. Trzeba się trochę napracować nad precyzyjnym wytuszowaniem. Co do efektów są fajne, ale max factor ma lepsze produkty w swojej ofercie. Ogólnie ładnie wydłuża i daje intensywny kolor. Przy dłuższej pracy z nim można budować mocniejszy efekt.
    _inga
    5 października 2021 o 6:57
    Podkręcający tusz do rzęs, Rise & Shine Mascara, Max Factor
    Tusz do rzęs kupiłam na promocji w Drogerii Natura Opakowanie zawiera 12 ml kosmetyku zapłaciłam około 34 zł regularna cena to około 50 zł Tusz podkręca i pogrubia niestety jak dla mnie tą szczoteczką ciężko precyzyjnie nakładać tusz. Rzęsy są posklejane i często zostają grudki na dodatek odbija się na powiece Podsumowując jestem rozczarowana jakość tuszu niestety dość tandetna za taką cenę i pod taką marką nie spodziewałam się tak kiepskiego produktu. Nie polecam!
    Zalety:
    • ładny intensywny czarny kolor
    • podkręca
    • pogrubia
    Wady:
    • grudki