Rexona Women, Crystal, Clear Aqua 24H Spray

• 29 kwietnia 2016 o 13:24
    polecam
    Kupiony w ciemno i jak zwykle jestem zadowolona z Rexony. +Nie zostawia na skórze białych śladów ani pudrowego osadu. +Nie podrażnia skóry nawet po depilacji +Chroni przed nieprzyjemnym zapachem przez cały dzień. +Chroni przed potem, ale nie pocę się jakoś bardzo. +Wydajność ok. 1,5 mies +/- Zapach to kwestia gustu. Jest całkiem ok. Nie dusi, nie jest intensywny, więc nie kłóci się z perfumami.
  • 11 listopada 2015 o 20:21
    Nie, nie i jeszcze raz nie,
    Duże poręczne opakowanie. Wydajność na plus. Dośc nieźle radzi sobie z potliwością. - Okropny, duszący zapach podczas aplikacji, a do tego w ciągu dnia wyczuwalny, niestety... Ostry, z dość specyficzną męską? nutą imitującą zapach potu :/ - Pozostawia białe ślady na ubraniach, które trudno doczyścic. Nie kupię ponownie. Właśnie ze względu na zapach. Używam tego produktu od: październik 2015 Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 13 sierpnia 2014 o 16:51
    Ochrona - tak, zapach - nie!
    Któregoś dnia wysłałam TŻ do Rossmanna po antyperspirant i wrócił z tym. Plusy - dostępność ( można go dostać zarówno w drogeriach jak i w hipermarketach) - nie podrażnia skóry po goleniu, - na prawdę działa, chroni przed potem dosyć dobrze - nie osypuje się - zero śladów na ubraniach - cena (w promocji ok. 7 zł) Minusy - zapach nie przypadł mi do gustu (TŻowi się podobał) zapach skutecznie odebrał mi przyjemność używania tego produktu, co nie zmienia faktu, że sama ochrona jest w porządku. Kupię pewnie ponownie, ale w innym wariancie zapachowym. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: kończę 1 opakowanie
    AnCuReC
    22 czerwca 2014 o 13:57
    Mój ulubiony
    Produkt spełnia doskonal swoje zadanie, bardzo lubię jego działanie chroni przed nadmiernym poceniem i blokuje nieprzyjemne zapachy na wiekszość dnia. Jest bardzo wydajny, dostępny prawie wszędzie i często w promocji. Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 4 albo 5
    mehee01
    28 marca 2014 o 13:28
    Najlepszy!
    Kupilam niedawno, ale juz moge powiedziec, ze skutecznosc antyperspirantu jest naprawde rewelacyjna. Nie czulam takiego komfortu od bardzo dawna, a jestem dosc potliwa osoba, duzo ruchu i stresu tez niestety. Rexona mnie nigdy nie zawiodla! + zapach calkiem przyjemny, zawsze ma jakas nutke cytrusow, ktora mnie pobudza do dzialania :D + SKUTECZNOSC + nie plami ubran, nie pozostawia zadnych bialych plam. Nie wiem jak na ubraniach bialych, bo nie stosowalam i malo mam tego koloru w szafie zreszta + zaraz po goleniu, nie podraznia i nie szczypie, a to czasem mi sie zdarzalo + przyzwoita cena (jesli chodzi o sklep Lidl, 12zlotych za 200ml) + bardzo fajne i kobiece opakowanie, alucja do kobiecych ksztaltow i koronkowy wzorek zawsze na plus :P Zdecydowanie bede sie jej trzymac!