Podpaski

Bella Ideale StayDrai Night, Podpaski higieniczne

• 6 stycznia 2025 o 20:39
    Niezawodna ochrona podczas obfitej miesiączki
    Bella ideale StayDrai Night to artykuł, który pomaga mi w utrzymaniu higieny podczas miesiączki. Podpaski wygodnie się noszą, co gwarantuje komfort i wygodę w trakcie krwawienia. Jest to propozycja dedykowana na noc, ale u mnie dobrze się sprawdza również na dzień podczas obfitego okresu. Produkt jest cienki, przez co praktycznie niewyczuwalny podczas użytkowania. Podpaski są długie, w związku z czym zapewniają gwarancję spokojnego snu, bez obawy o nieplanowany wyciek. Wkładka higieniczna doskonale dopasowuje się do bielizny, z łatwością się do niej przykleja i utrzymuje aż do mechanicznego zerwania. Skrzydełka po bokach pozwalają na idealne dopasowanie bawełnianego materiału do damskich majtek. Produkt jest delikatny w kontakcie ze skórą i nie powoduje żadnych podrażnień, ani działań niepożądanych. Dodatkowym atutem jest fakt, że wyrób jest zapachowy, co uprzyjemnia stosowanie i neutralizuje nieprzyjemną woń. Nuta zapachowa jest kosmetyczna, o znacznej intensywności, co mi odpowiada, ponieważ dzięki temu czuje się bardziej świeżo, niż przy użyciu bezwonnego asortymentu konkurencji. Podpaski są bardzo chłonne, nie przeciekają i dobrze wnika w nie czerwona ciecz. Marka Bella zapewnia mi skuteczną ochronę o każdej porze i w różnych sytuacjach, a także w czasie aktywności życia codziennego. Artykuł jest zgodny z opisem producenta i znajduje u mnie w pełni zastosowanie podczas bólu menstruacyjnego. Aplikacja przebiega bardzo intuicyjnie oraz można dokonać jej według indywidualnych potrzeb i preferencji. Jedna paczka zawiera 14 sztuk pojedynczych wkładów higienicznych, jest to wersja w dwupaku. Na wizażu widzę zdjęcie opakowania, które zawiera 7 sztuk jednorazowych środków ochronnych. Moim zdaniem zwiększona dwukrotnie ilość saszetek to dobre rozwiązanie, które wystarczy średnio na cały cykl. Każda podpaska została zaklejona tasiemką i umieszczona w dodatkowej folii, którą można później wykorzystać na higieniczne włożenie w nią zużytej sztuki przed wyrzuceniem do kosza. Szata graficzna kojarzy mi się z nocą, czyli etykieta nawiązuje kolorem granatowym spójnie do sugerowanego zastosowania. Poziome fioletowe wstawki, narysowany księżyc oraz motyw wytłoczonych kwiatuszków, które są zarówno zewnątrz jak i w środku zdecydowanie poprawiają mi nastrój w te trudne dni. Cena jest według mnie bardzo korzystna za ofertę tak wysokiej jakości. Zakupu można dokonać stacjonarnie w drogerii lub za pośrednictwem internetu. Jestem bardzo zadowolona, przetestowałam wyrób w różnych warunkach i absolutnie zdaje on egzamin. Świetnie sprawdza się zgodnie z przeznaczeniem, szczególnie na początku miesiączki, kiedy krwawienie jest bardzo intensywne.
  • 9 kwietnia 2023 o 22:38
    Polecam!
    Podpaski Bella używam od lat. Z ciekawością używam różnych rodzajów. Bella ideale zaciekawiła mnie najpierw reklamą, a następnie ładnym opakowaniem. Mam bardzo obfite miesiączki i zazwyczaj sięgam po nighty. Te podpaski są naprawdę ultracienkie, wydłużone, pokryte czystą bawełną co nie powoduje podrażnień miejsc intymnych. Obawiałam się, że przy tak cienkiej podpasce może wszystko się wydarzyć ale nie. Jest bardzo chlonna i pozostawia uczucie suchości. Dodatkowo są zapachowe co w pewien sposób daje komfort użytkowania. Mnie zapach nie drażni ale nie każdy może lubieć. Klej dobrze trzyma na bieliźnie. Nie zdarzyła mi się jeszcze żadna wpadka. Te konkretnie podpaski kupuję zazwyczaj jak są w promocji bo z Belli są nighty tańsze i równie dobre.
    Zalety:
    • wydłużona,
    • ultracienka,
    • z zawartością czystej bawełny,
    • nie podrażnia,
    • zapachowe,
    • klej dobrze trzyma.
    Netili
    2 października 2022 o 9:56
    Idealne na noc
    Lubię podpaski z firmy Bella i często je kupuje, dlatego oczywistym było że wybór padnie na ideale staydrai night, bo jeszcze nigdy ich nie testowałam, podpaski są zapakowane w osobną folie, po otwarciu ukazuje się nam cienka i długa podpaska z siateczką, są perfumowane ale mi to nie przeszkadza, idealnie sprawdzają się na noc, ponieważ są bardzo chłonne i nie przemakają, ponad to nie przesuwają się i nie sklejają, skrzydełka również pozostają na swoim miejscu, mają mocny klej za co duży plus, z pewnością często będę do nich wracać, jak najbardziej polecam.
    Zalety:
    • Zapakowane w osobną folie
    • Dobra chłonność
    • Nie przemakają
    • Mają dobry klej, dzięki czemu się nie przesuwają
    Wady:
  • 20 marca 2020 o 14:59
    Idealne na noc
    Moja ulubiona Marka podpaski. Po podpaski Bella sięgam prawie, że przy każdej miesiączce. Są one z jednej strony w miarę cienkie, ale jak je się rozwinie widać, że są w miare grube. Bardzo dobrze chłoną i nie przepuszczaja nieprzyjemnego zapachu. Są bardzo wygodne w noszeniu oraz mają bardzo fajne opakowanie każdej z osobna podpaski (po każdej nowej podpasce można w nie zwinąć już zużytą, zakleić i wyrzucić). Maja idealna długość, którą nie przeszkadza i nie czuć jakbyś nosiły pampersa. Maja bardzo dobry klej, ktory utrzymuje skrzydełka przez całą noc w tej samej pozycji.
    Zalety:
    • nie podrażniają
    • wygodne
    • łatwo dostępne
    • przystępna cena
    • wygodne opakowanie
    • dobrze chłoną
    • nie przepuszczają nieprzyjemnego zapachu
    • wygodne skrzydełka które utrzymują się całą noc w tej samej pozycji
  • 5 lutego 2019 o 12:16
    Bardzo polecam
    Używam podpasek tylko z firmy Bella, dla mnie każde są super, i tak jest też z tymi. Skrzydełka dobrze przylegają całą noc, podpaska jest jak dla mnie wystarczająca i nie ma żadnych niespodzianek. Zakładam je zwłaszcza w pierwsze dni miesiączki, bo wiem, że są one na swoim miejscu i nic w nocy nie przecieknie. Mają delikatny zapach, nie podrażniają mojej skóry. Trochę drogie, ale kupuję w paczce 14 sztuk i wystarczają nawet na 3 miesiączki (zakładam tylko na noc).
    Zalety:
    • Mocny klej
    • Nie przemieszcza się w nocy
    • Komfortowe
    • Dobrze pochłaniają
    • Skrzydełka są na swoim miejscu
    • Nie podrażniają
    Wady: