Odżywki do włosów

Moroccanoil Extra Volume, Conditioner Odżywka do włosów dodająca objętości

• 16 grudnia 2024 o 13:30
    świetny produkt
    Odżywka Moroccanoil to zdecydowany hit w mojej codziennej pielęgnacji włosów! Od momentu kiedy zaczęłam ją stosować zauważyłam znaczną różnicę w wyglądzie i kondycji moich włosów. Moje włosy które zwykle mają tendencję do bycia ciężkimi i pozbawionymi objętości zyskały lekkość i większą puszystość już po pierwszym użyciu. Konsystencja odżywki jest bogata ale nie obciąża włosów co dla mnie jest ogromnym plusem. Łatwo się aplikuje i dobrze rozprowadza, a zapach jest po prostu cudowny, delikatny ale długo utrzymujący się na włosach. Po jej zastosowaniu włosy są miękkie w dotyku, łatwe do rozczesania i mają widocznie większą objętość. Zauważyłam, że moje włosy lepiej się układają i są bardziej sprężyste, a objętość utrzymuje się przez cały dzień nawet w wilgotniejszym klimacie. Dodatkowo odżywka ma działanie nawilżające dzięki czemu włosy nie wyglądają na suche a jednocześnie nie są obciążone. Jeśli szukasz produktu, który pomoże Ci uzyskać lekkość i objętość bez ryzyka puszenia się czy obciążenia włosów to ten zdecydowanie jest wart polecenia. Na pewno pozostanie w mojej łazience na dłużej.
  • 24 kwietnia 2024 o 21:53
    Rewelacja
    Jest to produkt, który zachwyca swoją skutecznością i efektywnością w pielęgnacji włosów. Korzystając z tej odżywki, doświadczyłam nie tylko zwiększenia objętości moich włosów, ale także ich głębokiego odżywienia i wygładzenia. Ta odżywka działa rewelacyjnie, dodając moim włosom objętości bez obciążania ich. Po jej użyciu moje włosy nabierają pełniejszego wyglądu, stają się puszyste i lekkie, co sprawia, że moja fryzura wygląda wyjątkowo atrakcyjnie. Formuła odżywkijest bogata w odżywcze składniki, takie jak olej arganowy, które intensywnie nawilżają i regenerują moje włosy. Już po kilku zastosowaniach zauważyłem, że moje włosy są bardziej miękkie, gładkie i łatwe w układaniu. Odżywka doskonale współpracuje z odpowiadającym jej szamponem, tworząc kompleksową pielęgnację dla moich włosów. Razem te produkty działają synergicznie, nadając moim włosom nie tylko objętość, ale także zdrowy wygląd i blask. Jedyną wadą tej odżywki jest jej cena, która może być nieco wyższa w porównaniu do innych odżywek dostępnych na rynku. Jednakże, biorąc pod uwagę jakość i skuteczność produktu, uważam, że warto zainwestować. Podsumowując, Moroccanoil Extra Volume Conditioner to produkt, który spełnia wszystkie moje oczekiwania w kwestii pielęgnacji włosów. Nie tylko dodaje on objętości moim włosom, ale także intensywnie je odżywia i nawilża. Pomimo nieco wyższej ceny, efekty, jakie ta odżywka daje, są bezcenne. Gorąco polecam ją każdemu, kto pragnie uzyskać pełne, zdrowe i lśniące włosy.
  • 20 maja 2023 o 16:19
    Ale mogło być lepiej
    Po pierwszym użyciu tego produktu, zauważyłam, że moje włosy stały się znacznie bardziej puszyste i pełniejsze. Odżywka ma lekką konsystencję i łatwo się rozprowadza po włosach, nie obciążając ich. Po spłukaniu, moje włosy były gładkie, miękkie i łatwe do rozczesania. To zdecydowanie duży plus, ponieważ niektóre odżywki do włosów mogą sprawić, że włosy stają się ciężkie i trudne do stylizacji. Co mnie również pozytywnie zaskoczyło, to zapach tego produktu. Ma piękny, luksusowy zapach, który pozostaje na włosach przez długi czas. To dodatkowy atut, który sprawia, że czuję się świeżo i zadbane przez cały dzień. Jednak muszę zauważyć, że jeśli chodzi o efekt długotrwały, nie jest on tak spektakularny, jakbym tego oczekiwała. Po kilku godzinach moje włosy zaczynają nieco tracić objętość i powracają do swojego naturalnego stanu. Pomimo tego, nadal uważam, że jest to dobra odżywka, zwłaszcza jeśli używana jest jako część codziennej rutyny pielęgnacyjnej. Cena tego produktu jest dość wysoka w porównaniu do innych odżywek dostępnych na rynku, co może być dla niektórych osób nieco zniechęcające. Ja pewnie nie kupię jej ponownie. Podsumowując, Moroccanoil Extra Volume Conditioner to skuteczna odżywka, która dodaje objętości włosom, sprawiając, że wyglądają one pełniej i bujniej. Ma przyjemny zapach i nie obciąża włosów. Choć efekt długotrwały może nie być spektakularny, nadal polecam ten produkt dla osób poszukujących odżywki, która doda objętości ich włosom.
    lumiaa
    21 lutego 2021 o 12:05
    W zestawie spełnia obietnice
    Recenzuję odżywkę przy stosowaniu w zestawie z szamponem i olejkiem light. Produkty polecono mi w salonie fryzjerskim. Cena wysoka, jak to produkty fryzjerskie. Śmiało mogę powiedzieć że to produkty klasy premium. Natomiast efekt na włosach rekompensuje ból portfela. Włosy wyglądają jak po wyjściu z salonu. Jest to trudna do osiągnięcia świetlista lekkość i objętość fryzury połączona z mega wygładzeniem i odżywieniem. Włosy nie elektryzują się. Wyglądają perfekcyjnie. Odżywka ma lekką formułę ale wymaga spłukania. Natychmiast sprawia że włosy są gładkie ale nie obciąża ich ani nie powoduje przyklapu. Włosy są lekkie, mają tą objętość która sprawia że na mojej twarzy pojawia się uśmiech. Cała seria charakteryzuje się dosyć mocnym zapachem ale to kwestia gustu.
    inkar87
    28 lutego 2019 o 10:09
    dobra odżywka do wygładzenia końców
    Używam jej z zestawie z szamponem. Kosmetyki Moroccan oil przepięknie pachną. Nakładam ją od połowy włosa -tak jak nakazuje producent. Wygładza końcówki, włosy mniej się puszą i zapach dość długo się utrzymuje. Zwykle kosmetyki tej firmy kupuje na promocjach. Skład mają średni ale moje włosy je lubią.
    Zalety:
    • wygładza końce
    • włosy mniej się puszą
    • nie obciąża włosów
    Wady:
    • skład