Odżywki do włosów

Timotei Jericho Rose, Odżywka `Intensywna odbudowa`

Nasi użytkownicy zostawili 68 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 17 czerwca 2024 o 5:24
    Polecam!
    Timotei Jericho Rose to odżywka przeznaczona do intensywnej odbudowy włosów, która w moim przypadku sprawdziła się doskonale. Opakowanie jest wygodne w użyciu, a odżywka ma przyjemną, kremową konsystencję, która łatwo się rozprowadza i dobrze wchłania. Zapach produktu jest delikatny i świeży, co czyni go przyjemnym w codziennym użyciu. Po kilku tygodniach regularnego stosowania zauważyłam wyraźną poprawę stanu moich włosów. Są one bardziej miękkie, gładkie i lśniące. Odżywka skutecznie nawilża i regeneruje, co sprawia, że włosy są mniej łamliwe i wyglądają zdrowiej. Nie zauważyłam żadnych efektów ubocznych, takich jak obciążenie włosów czy ich przetłuszczanie się. Jest to produkt, który spełnia swoje obietnice i z czystym sumieniem mogę go polecić każdemu, kto szuka skutecznej odżywki odbudowującej!
    Zalety:
    • działanie odbudowujące które faktycznie działa
  • 28 marca 2019 o 12:04
    Bardzo przyjemny zapach
    Używam od kilku lat, zamiennie z odżywkami, które akurat testuję i zawsze ta wygrywa. Nie obciąża, ale idealnie dociąża włosy, żeby nie fruwały w każą stronę (średniej grubości włosy {7cm w kucyku} za łopatki) W dodatku nie trzeba długo trzymać na włosach, żeby je odżywić, co pozwala zaoszczędzić czas w codziennej pielęgnacji Z racji tego jest to dla mnie zdecydowanie HIT
    Zalety:
    • przyjemny zapach, który utrzymuje się na włosach do kolejnego mycia
  • 9 lutego 2019 o 16:40
    Średnia
    Nadaje się do mycia omo, na koniec też sie sprawdza, szału nie ma ale jest okej. Jak na odżywkę za niecałe 6 zł spełnia swoje zadanie. Jest pojemna, 300 ml, jeśli ktoś szuka lekkiej odżywki nie za miliony to jak najbardziej się nada.
    • Gładkie, lśniące włosy
    Wady:
    • Dostępność
  • 14 października 2018 o 21:50
    Bardzo przyjemna
    Odżywkę zakupiłam w cenie na do widzenia w Rossmannie. Kosztowała grosze, tak więc do zakupu skusiła mnie cena. Produkt posiada wygodne opakowanie z zamknięciem na "klik". Pozwala to na szybką i wygodną aplikacje, bez odkręcania i zakręcania. Butelka wykonana jest z trwałego plastiku, jednak przy jej końcu pojawia się problem z wydobyciem resztek produktu. Jako, że nie da się jej postawić "do góry nogami", to jest to tym bardziej utrudnione. Zapach kosmetyku szczególnie przypadł mi do gustu. Jest on lekko słodki, jakby połączenie owoców awokado z mleczną nutą. Ładnie osiada na włosach i utrzymuje się na nich przez wiele godzin. Konsystencja odżywki jest lekka, lecz mimo to nie spływa z włosów. Szybko się aplikuje, oraz łatwo wypłukuje. Nie obciąża kosmyków, oraz nie pozostawia na nich nieprzyjemnego filmu. Dodatkowym atutem jest ułatwianie ich rozczesywania. Włosy po wysuszeniu są miękkie i delikatne, a dodatkowo lekko błyszczące. Nie puszą się i nie elektryzują, oraz są gładkie i podatne na stylizację. Odżywka nie powoduje szybszego przetłuszczania kosmyków.
    Zalety:
    • dobra cena
    • trwałe opakowanie
    • ładny, mleczno-owocowy zapach
    • lekka, nieobciążająca konsystencja
    • łatwo się aplikuje i wypłukuje
    • nawilża i zmiękcza włosy, oraz je lekko nabłyszcza
    • zapobiega puszeniu i elektryzowaniu
    • ułatwia rozczesywanie
    • po użyciu włosy są podatne na stylizację
    • nie przetłuszcza włosów
    Wady:
    • kiepska dostępność
    • brak możliwości postawienia odżywki "do góry nogami"
  • 19 czerwca 2018 o 21:37
    Kolejna ulubiona
    Mój kolejny ulubieniec wśród odżywek ! Jest gęsta i dzięki temu nie spływa z wilgotnych włosów po nałożeniu, tylko zostaje tam gdzie nałożyliśmy. Ma przyjemny, delikatny zapach. Nie puszy włosów, nie pretłuszcza ich i nie obciąża. Nawilża i odżywia włosy. Ładnie wygładza włosy, są miękkie i lśniące. Bardzo miłe w dotyku. Ułatwia rozczesywanie, nie plącze. Bardzo fajna, niedroga, drogeryjna odżywka.