Palmolive Naturals, Szampon do włosów przetłuszczających się

• 20 lutego 2009 o 8:27
    Męczyciel
    Pamiętam go, kupiłam jak wycofywano go z rynku za śmieszne pieniądze. Męczyłam go kilka miesięcy, a raczej on męczył mnie. Ograniczał przetłuszczanie włosów, ale je bardzo wysuszał i splątywał. Bez odżywki nie było sensu myć włosów. Myłam nim włosy po użyciu lakierów, gum, itd. Wtedy był niezastąpiony:) Używam tego produktu od: ponad rok temu Ilość zużytych opakowań: 1
  • 24 listopada 2007 o 10:27
    Dla niektórych w sam raz
    Nareszcie mogę ocenić ten szampon. Dzisiaj skończyłam 400 ml butelkę tego szamponu i oto moje wnioski: +Ładny zapach. Ziołowy, odświeżający, bardzo przyjemny zwłaszcza latem lub po imprezie w klubie. Daje uczucie czystych, świeżych włosów. +Wydajny. To czasami nie jest zaleta, ale ten szampon nie zawiera SLS, więc wydajność liczę mu na plus. Nie traci wydajności nawet przy jego rozrzedzeniu wodą w stosunku 1:2. Można rozrobić go w oddzielnej butelce i zaoszczędzić parę złotych. Jest przez to również łagodniejszy dla skóry. +/- Jest silny w działaniu, zwłaszcza jeśli się go nie rozcieńczy. Lekko wysusza skórę głowy. Ja go stosowałam codziennie razem z odżywką (Garnier, Dove) i byłam całkiem zadowolona. Włosy mam w dobrym stanie. -Producent kłamie. Ten szampon nie zawiera nic z białej pokrzywy, bo taka roślina nie istnieje. Łacińska nazwa na opakowaniu wskazuje na Jasnotę białą - rośline podobną do pokrzywy, ale z zupełnie innej rodziny. -Seria Naturals nie ma nic wspólnego z naturą. Zręczny chwyt marketingowy. No ale o tym wiemy nie od dziś. Chcę również ustosunkować sie do recenzji poniżej. Pokażcie mi dziewczyny szampon bez silikonów i dodatku odżywki, po którym jest łatwo rozczesać włosy. Nie jest to tak straszną wadą tego szmponu, że plącze włosy. Wystarczy zastosowac odżywkę. Podsumowanie: Polecam dla osób z włosami normalnymi, które myją włosy codziennie i stosują po szamponie odżywkę. Używam tego produktu od: 8 miesięcy Ilość zużytych opakowań:1 opakowanie 400 ml
    ghana
    20 lutego 2007 o 15:35
    wielka tra-ge-dia.
    Kupiłam, bo był w promocji a raczej lubię rpodukty tej firmy. Jakie było moje rozczarowanie. Szampon nieprzyjemnie pachnie, prawie się nie pieni a poumyciu włosy są okropne, niezdatne do pokazania! Trzeba poprawiać innym szamponem. Zdecydowanie odradzam. Używam tego produktu od:użyłam 2 razy. Ilość zużytych opakowań:1/5 butelki.
    Pomadka
    12 marca 2005 o 0:20
    Bardzo słaby.
    Jak pamiętam z szamponem do włosów zawsze miałam problemator. PO prostu każdy jest nieodpowiedni do moich włosów, albo działa na krótką metę! :( Z tym jest podobnie. Przede wszystkim włosy są po umyciu ciężkie do rozczesania. W tej chwili mam włosy swoje naturalne i był problem kiedy go używałam. Nie wspominając o włosach po wszelakich zabiegach chemicznych - koszmar nie do rozczesania! Kolejna sprawa to wg. mnie matowi kolor włosów. Na przetłuszczanie się też jakoś specjalnie nie dizała, może tak trochę podsusza, ale skórę głowy. NO i tym sposobem mogę powiedzieć ze jest to kolejny szmelc na rynku szamponiarskim! Ilość zużytych opakowań: ...ok. 100 ml; + / - PÓŁ butelki.
  • 24 lutego 2005 o 15:19
    może być
    Uzywałam go kiedyś, dawno temu i byłam bardzo zadowolona, głównie dlatego że zmniejszył przetłuszczanie sie skóry głowy, a włosy też były po nim niegłupie. I za tamtych czasów dostalby 4*, teraz daje 3, bo od tamtej pory wiele sie zmieniło, a na rynku jest wiele różnych szamponów i to dużo lepszych. :)