Płyny do kąpieli

Dove Indulging Cream, Pielęgnujący płyn do kąpieli

Dove Indulging Cream Kremowy Płyn Do Kąpieli 500 ml

• 13 lutego 2025 o 15:12
    Kremowa pianka w kąpieli
    Ten pielęgnujący płyn do kąpieli, jak sama nazwa wskazuje, rzeczywiście nawilża skórę. Efekt można ujrzeć praktycznie natychmiast po jego użyciu. Skóra miękka i gładka w dotyku. Przyjemnie i kremowo pachnie. Pieni się w sposób doskonały. Regeneruje skórę i sprawia,że wygląda super. Polecam serdecznie do kąpieli, jak i pod prysznic. Stosowałam na obydwa sposoby i zawsze byłam zadowolona. Lubię ten zapach, który pozostaje na skórze, jak i w łazience po kąpieli. Jest taki bardzo przyjemny i odprężający. Sama w ogóle kąpiel stanowi wspaniały rytuał pielęgnacyjny. Polecam gorąco
    Zalety:
    • Gęsta pianka
    • Wspaniale oczyszcza
    • Odświeża
    • Działanie
    • Efekt na skórze
    • Wysoka jakość
  • 15 lipca 2023 o 21:37
    delikatny
    zapach kremow dove jest dla mnie bardzo przyjemny, dlatego ich pielegnujacy plyn pod prysznic to dla mnie strzal w 10 bardzo dobrze sie pieni, dlatego polecam go do kapieli w wannie, latwo go zmyc ale pozostawia przyjemna ochronna warstwa. nie podraznia skory, nie powoduje zaczerwien ani alergii. polecam osobom z wrazliwa cienka skora. konsystencja tez jest latwa w uzyciu, plyn nie przecieka przez palce tylko szybko sie mydli dobrze nawilza, wiec po kapieli nie trzeba uzywac balsamu, ja jestem zadowolona :)
  • 23 maja 2023 o 22:03
    Znany i przyjemny zapach
    Ostatnio kupiłam ten płyn a myślałam że kupuję żel pod prysznic. Także używałam dłuższą chwilę jako żel i się sprawdził dobrze mył, używałam także do golenia. Zapach mi znany od lat kojarzy mi się ze świeżością chyba ładniejszy niż te wszystkie nowe zapachy. Po jakimś czasie przeczytałam na opakowaniu ze to płyn do kąpieli i byłam zaskoczona bo nie zauwazylam . Później także używałam jako płyn, tworzył lekka pianę i bardzo przyjemny zapach robił w całej lazience.
    Zalety:
    Wady:
  • 18 lipca 2022 o 7:11
    Odprężenie
    Bardzo fajny płyn do kąpieli, zwłaszcza jeśli ma się ochotę na długą i relaksującą kąpiel. Zapach jest bardzo ładny, piany powstaje całkiem sporo, więc mycie jest bardzo przyjemne. Skóra później jest miękka i delikatna, ogólnie uważam że wśród płynów do kąpieli są to jedne z lepszych produktów.
  • 17 grudnia 2021 o 22:34
    Klasyk nad klasyki.
    Powrócić do jakiegoś, dobrego klasyku to zawsze coś fajnego. Niedawno zakupiłam w Auchan klasyczny produkt do kąpieli od Dove. I powiem Wam, że wspomnienia wróciły. :) Płyn pięknie pachnie, jest wydajny, ma ładne opakowanie i robi pianę. :) Nie wysusza skóry, nie powoduje białego nalotu, nie uczula i nie podrażnia. Lubię!