Płyny do kąpieli

Marba Cosmetics Foam Makers Pianotwory do kąpieli

AnnNowa
    20 listopada 2021 o 13:18
    Ekstra
    Moje dzieciaczki bardzo lubią kąpiele z ogromną ilością piany. Widząc ten produkt w jednym z hipermarketów postanowiliśmy kupić i wypróbować. Produkt tak nam się spodobał, że właśnie skończyliśmy 5 opakowanie. Wystarczyć wrzucić kapsułkę do wanny,skierować mocny strumień na nią i dzieciaczki mogą cieszyć się ogromną ilością piany o pięknym zapachu owoców. Woda jest zabarwiona w kolor danej kapsułki. Polecamy :)
    • ogromną ilość piany
    • piękne owocowe zapachy
    • kolorowa woda
    • łatwa dostępność.
  • 13 lutego 2020 o 9:30
    Pieni średnio, ale fajnie barwi wodę i słodko pachnie
    Ach te pianotwory- kupiłam , gdy mój syn uwielbiał kąpiele w pianie, tak bardzo, że bez piany kąpiel była przykrym obowiązkiem. Będą na zakupach i widząc ten produkt , sięgnęłam po niego . Pianotwory- skład całkiem ok, producent zapewnił mnie o super pianie i kolorze- więc skusiłam się. Cena średnia - za taką paczkę zapłaciłam około 10-12 złotych, opakowanie plastikowe, kolorowe, nic nadzwyczajnego. Pianotwory w rozpuszczającej się formie . Pachnie owocami. Działanie- i tu nadeszło rozczarowanie. Pianotwory nie spełniają swojej głównej obietnicy- nie tworzą piany. Jest jej mało i uważam, że zwykłym płynem zrobi się więcej białego puchu niż przy pomocy tych kapsułek. Delikatnie barwią wode, co sprawia dzieciom dodatkową radość, nie uczulił , nie podrażnił, skóra dziecka po kąpieli była miekka, delikatna i pachnąca. Nie jest to zły produkt, ale zabieram aż dwie gwiazdki, bo kupiłam go dla utworzenia piany, a ten produkt okazał się bardzo słaby w tym. Zamysł dobry, ale coś nie do końca tam wyszło. Cena do jakości- uważam,że jest to za drogie.
  • 10 kwietnia 2019 o 16:26
    Piękny zapach
    Miałam kiedyś te pianotwory dla moich dzieci. Sama bym pewnie nie kupiła takiego wynalazku, ale babcia chciała dogodzić wnukom, więc kupiła. Przydały się nam, gdy dzieci miały awersję do kąpieli lub były zbyt zmęczone wieczorem i wpadały w histerię. Używaliśmy od czasu do czasu. W opakowaniu mamy kilka kolorów i zapachów do wyboru. Jedno opakowanie starcza na kilka kąpieli. Pianotwory przypominają duże kapsułki do prania, tyle że są delikatniejsze i wydaje mi się,że osłonka jest cieńsza. Po wrzuceniu do wody kapsułka szybko się rozpuszcza i uwalnia kolorowy płyn, który się pieni i nadaje wodzie ładny zapach i delikatny kolor. Zapachy są ładne, owocowe, nie jakieś sztuczne. Dzieci były zachwycone kolorowymi kapsułkami, pianą i zapachem. Jakoś specjalnie nie szkodziły skórze moich dzieci, ale po informacjach,że podobne kapsułki do kąpieli poparzyły dziecku oczy wiedziałam,że już nigdy w życiu nie zaryzykuję.
  • 21 maja 2018 o 23:19
    Po prostu są rewelacyjne
    Moja córka uwielbia bawić się pianka więc nie zawachałam się kupić gdy tylko zobaczyłam je w drogerii. Są pachnące, można utworzyć ogromną pianę która nie znika, są zamknięte w szczelnym opakowaniu. Nie podrazniaja skóry dziecka ani nie wywołują alergii świetny produkt polecam :)
    Zalety:
    • świetna zabawa
    • nie podrażniaja
    • nie wywołują alergii
    • nie wysuszają skóry
    Drogeria Natura
  • 21 maja 2018 o 20:40
    Mnóstwo pachnącej piany!
    Uwielbiam kąpiele w wannie i testuję wiele kąpielowych umilaczy. Te jednak nie są podobne do żadnych innych, pod tym względem są naprawdę wyjątkowe. W opakowaniu znajduje się dziewięć pianotworów w trzech różnych wersjach zapachowych. Opakowanie jest nie tylko urocze i kolorowe, ale bardzo funkcjonalne. Zamykane w woreczku strunowym, dzięki czemu chronione są przed złym działaniem czynników zewnętrznych. Jeśli chodzi o wersje zapachowe to truskawka, jabłko i pomarańcza. Każda wersja ma inny kolor jabłko-zielony, truskawka-czerwony, a pomarańcza pomarańczowy. Co prawda nie pachną jakoś super naturalnie, ale przyjemnie. To nic innego jak płyn do kąpieli zamknięty w delikatnym woreczku. Pod wpływem wody szybko się rozpuszczają i tworzą mnóstwo cudownej pachnącej pianki. Nie mają żadnej dodatkowej funkcji nawilżającej, ale też nie przesuszają.
    Zalety:
    • Kilka wersji zapachowych
    • Tworzą mnóstwo piany
    • Nie wysuszają skóry
    • Tanie
    Wady:
    • Dostępność
    • Nie nawilżają