Płatki kosmetyczne

Cien Delikatne płatki kosmetyczne z mikrowłóknami

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 2 maja 2024 o 17:24
    Tanie i cieniutkie, lecz skuteczne w codziennym demakijażu
    Opakowanie: Standardowa, przezroczysta, giętka tuba z płatkami kosmetycznymi wewnątrz, które wydobywa się od dołu, opakowanie zawiera aż 140 płatków Płatki: Nieduże i cienkie w porównaniu do innych produktów tego typu, ale wystarczające do zmywania makijażu oczu czy lakieru do paznokci Działanie: 100%owo bawełniane płatki są odpowiednie dla skóry i oczu, w swojej roli sprawdzają się bez zarzutu, choć nie są specjalnie delikatne ani miękkie Podsumowanie: Łatwo dostępne, tanie oraz skuteczne bawełniane płatki kosmetyczne, nadające się do codziennego użytku.
    Zalety:
    • Działanie
    • Duże opakowanie
    Wady:
    • Są bardzo cienkie, mogłyby być nieco grubsze i bardziej miękkie
  • 26 kwietnia 2023 o 11:41
    Dobre płatki w dobrej cenie
    Płatki kosmetyczne dostępne w sieci Lidl. Płatki są w wygodnym opakowaniu, które spokojnie można zawiesić. Opakowanie z nadrukiem ale przezroczyste dzięki czemu wiemy ile nam ubyło. Płatki są dobrej jakości, są miękkie, nie rozdwajają się oraz nie pozostawiają ,, farfocli" na twarzy. Płatki grubości są średniej - miałam już cienkie więc nie mogę narzekać. Cena jest jak najbardziej na tak. Nie podrażniają oczu podczas zmywania.
  • 8 stycznia 2022 o 12:50
    Bardzo przyjemne
    Z racji tego, że jestem niemalże codziennym gościem w Lidlu, to waciki z firmy Cien bardzo często goszczą na mojej półce w łazience. Przede wszystkim dlatego, że są tanie, dla mnie łatwo dostępne, choć faktycznie można je znaleźć tylko w Lidlu, co dla niektórych może być przeszkodą w zdobyciu ich, mają fajną strukturę, dobrze wchłaniają produkt, nie namakają zbyt szybko, są proste i łatwe w użytkowaniu. Waciki są mięciutkie, nie ścierają nam niepotrzebnie naskórka z twarzy, są delikatne,.użytkowanie ich nie jest niedogodnością. Opakowanie jest standardowe, posiada sznureczek, więc łatwo można zawiesić je na jakimś haczyku. Ogólnie, są to bardzo dobre waciki, w fajnej cenie i dobrą dostępnością. Ogólnie polecam większość kosmetyków firmy Cien, więc i tutaj się nie rozczarowałam.
  • 1 grudnia 2021 o 0:05
    Dobry produkt w dobrej cenie. Polecam!
    Delikatne płatki kosmetyczne z mikrowłóknami marki Cien trafiły do mnie po raz pierwszy. Kupiłam je w nadziei, że znajdę w tej kategorii wreszcie bardzo dobry produkt. Opakowanie, wygląd płatków Płatki otrzymujemy w tradycyjnej tubie ze sznureczkami, do powieszenia w łazience. Opakowanie jest przyjemne w odbiorze. Widnieje na nim grafika kwiatu bawełny. Na opakowaniu znajduje się również informacja, że płatki są delikatne. W opakowaniu jest ich 120, więc całkiem sporo, jak za niecałe 3 zł. Płatki są białe, po jednej stronie gładkie, po drugiej mają poprzeczne paski. Nie są zbyt grube w porównaniu z moimi poprzednimi płatkami, z którymi się męczę od jakiegoś czasu, bo się rozdwajają na potęgę. Recenzowane płatki są mięciutkie, przyjemne w dotyku, przyjazne dla skóry. Jak informuje producent są wykonane w 100% z bawełny. Wrażenia z użytkowania Choć płatki nie mają na brzegach perforacji czyli wzmocnienia wcale się nie rozdwajają. Mogłyby być jedynie troszkę grubsze. Ale i tak jestem z nich zadowolona. Prócz tego, że się nie rozwarstwiają, nie gubią też włosków. Są chłonne, dobrze zmywają makijaż, nie pozostawiają na twarzy żadnych włókien, ani nie podrażniają oczu. Nadają się do zmywania lakieru z paznokci. Tak jak zakłada producent są to płatki delikatne i przyjazne dla skóry. Przynajmniej dla mojej:). Podsumowanie Płatki Cien są rzeczywiście delikatne, przyjemne w użyciu i bezpieczne dla delikatnej skóry oraz oczu. Jedyną ich drobną wadą jest to, że są troszkę za cienkie. Mają jednak dobrą cenę i fajny skład. Jestem z nich zadowolona i dlatego je polecam!
    Zalety:
    • Dobra cena
    • Fajny skład
    • Nie rozdwajają się
    • Nie gubią włókien
    • Bardzo dobrze zmywają makijaż
    • Są mięciutkie i rzeczywiście delikatne
    • Mają zachęcające do kupna opakowanie
    Wady:
    • Mogłyby być nieco grubsze
    Gogo145
    22 listopada 2021 o 7:27
    Przyzwoite
    Produkt z popularnego dyskontu kupiony za kilka złotówek spełnia większość z moich oczekiwań, dlatego w kilku punktach podam wrażenia z ich używania: + Płatki są delikatne i przyjemne w użyciu, + doskonale zmywają makijaż, + są chłonne , + nie pozostawiają włókien , + nie rozwarstwiają się, + posiadają wygodne , przezroczyste opakowanie ze sznureczkiem , + są łatwo dostępne i niedrogie. Jedynym mankamentem produktu w moim odczuciu jest grubość płatka, dlatego niejednokrotnie używam ich podwójnie.