Płatki kosmetyczne

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 17 października 2024 o 12:12
    Fantastyczne rozwiązanie
    Nie bawię się już w stos ręczniczków do prania. Takie jednorazowe są również miekkie i wystarczające do osuszenia buzi. Super na wyjazd, gdzie nie mamy pewności co do czystości hotelowych ręczników. Widać też polepszenie cery przy zachowaniu takiej higieny w pielęgnacji.
    Agafii
    19 czerwca 2024 o 3:21
    Delikatne
    Te ręczniczki kupiłam raz, nie wiem czemu nie ponowilam zakupu. Używało mi się ich bardzo dobrze, były dosyć chłonne, jednak do wytarcia twarzy do sucha musiałam używać 2 na raz. Twarz myje ok. 3 razy dziennie, przez co finalnie szło mi ich sporo. Mimo tego, ręczniczki są delikatne dla nawet wrażliwej skóry i spełniają swoją funkcję. Dzięki nim łatwiej utrzymać czystość skóry twarzy. Ostatnio przez dłuższy czas nie widziałam ich w drogerii .
    Zalety:
    • Higiena
    • Duża ilość sztuk
    • Nawet chłonne
    • Delikatne dla wrażliwej skóry
    Wady:
    • Ostatnio ich nie widuje - dostępność
  • 18 lipca 2022 o 14:23
    To jest to czego potrzebowałam
    Kompresy poleciła mi moja koleżanka. Kupiłam je od razu i zaczęłam używać do osuszenia twarzy po jej umyciu. Kompresy znajdują się w folijce. Kompresy są wystarczająco duże, mięciutkie, delikatne. Ja mam cerę wrażliwą i ze skłonnością do trądziku. Dlatego też przyciskałam je do twarzy, nie tarłam nimi twarzy. Zauważyłam że cera nie robi się taka czerwona, mniej krostek. Zużyłam już 3 opakowania tych kompresów. Niestety raczej już ich nie kupię, bo jedno opakowanie kosztuje około 7 zł. Mniej więcej co miesiąc trzeba kupować nowe opakowanie. Teraz używam chusteczek do wycierania twarzy (są zatykane) i jest ich dużo więcej a cena jest podobna do ceny kompresów. Ale ogólnie rzecz biorąc, produkt ten jest naprawdę bardzo dobry! Jeśli ktoś się nad tymi kompresami zastanawiał to naprawdę bardzo polecam!
  • 23 lutego 2022 o 18:29
    Hit nad hitami zaginął ale jest zamiennik!
    O stosowaniu jednorazowych ręczniczków do oczyszczania twarzy usłyszałam od mojej Pani kosmetolog. Używałam przez ponad dwa lata i dzięki nim nie miałam żadnych problemów skórnych. W końcu czułam, że moja skóra jest czysta gdy przestałam wycierać twarz zwykłymi ręcznikami. Chusteczki nie były twarde, były przyjemne dla twarzy i jej nie podrażniały. Jakie było moje rozczarowanie gdy nie mogłam znaleźć ich na półkach sklepowych. Ani w Rossmannie ani w Hebe. Rzeczywiście tak jak Pani poniżej napisała podobno zmieniono nazwę i wygląd opakowania na kompresy. Ale również jest zamiennik z marki TAMI w postaci ręczniczków bawełnianych dla niemowląt. Na pewno można znaleźć w Rossmannie.
    Zalety:
    • ilość
    • jakość
    • działanie
    lumiaa
    2 grudnia 2021 o 19:56
    Ktokolwiek widział ktokolwiek wie
    Wrodzony talent detektywistyczny doprowadził mnie do wniosku, że ręczniczki z Tami niestety zaginęły bez wieści. Wyszły z rosmanów, Hebe i innych takich i przepadły.... Ba nawet w czeluści internetów nic, no kamień w wodę. Aż żal mnie ścisnął bo właśnie skończyły mi się zapasy i co tu kurde robić kiedy te ręczniczki to ósmy cud świata był. Co tu dużo mówić po prostu wynalazek na medal. Prosta rzecz a jak pozytywnie wpływa na skórę... No i nie uwierzycie... Szukałam niczym detektyw z lotniskowcem na głowie i znalazłam... Jakiś geniusz marketingu przerobił moje najukochańsze ręczniczki na uwaga uwaga kompresy kosmetyczne!!!???? Tak to się teraz nazywa moi państwo, kompresy... Dla pomysłodawcy złota malina czy tam kompres czy cuś.