Lakiery klasyczne

Yves Rocher Couleurs Nature, Laque Effet Gel Lakier do paznokci efekt żelu

Nasi użytkownicy zostawili 26 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Lothris
    15 lipca 2024 o 13:24
    Ładny błysk i dobra trwałość
    Moje paznokcie źle znoszą hybrydę i wszelkie inne żelowe, akrylowe rzeczy na nich. Jedyną bezpieczną opcją na kolor na paznokciach jest klasyczny lakier. Zwykle noszę paznokcie sauté, bo mi tak wygodnie, ale ten lakier wyjątkowo przypadł mi do gustu. Pozostawia na płytce elegancki błysk. Bardzo dobrze kryje. Często wystarcza mi jedna warstwa, by lakier prezentował się dobrze. Trwałość określiłabym jako 7 dni bez większych uszkodzeń. Przy normalnym prowadzeniu domu (zmywanie, gotowanie, czyszczenie itp.) Może nawet i dłużej ale niestety, gdy tylko mi się coś uszkodzi, to mnie drażni i wtedy muszę to zdrapać. Opisywany lakier jest z tych lakierów co gdy się zadrą, można je w części (lub czasem w całości) po prostu odkleić od płytki. Taki urok lakierów imitujących look a'la hybryda. Paznokieć nie prezentuje się wtedy za pięknie, ale co się dziwić po takim traktowaniu. Przy zmywaniu lakieru zmywaczem płytka wygląda w porządku, nie jest zniszczona. Lakier nigdy nie zrobił mi krzywdy, nie uczulił. Schnie dosyć długo ze względu na efekt jaki daje na koniec. Wydajność? Na tyle rzadko maluję paznokcie, że dla mnie OK. Dodatkowy plus to szeroka gama kolorystyczna. Największy minus? Troszkę za szeroki pędzelek. Mam szeroką płytę, ale dla osób z wąską może być niewygodnie. Ogólnie bardzo dobry lakier, do którego mam zaufanie. Mam za sobą sprawdzonych kilkanaście kolorów.
    Zalety:
    • Ładnie prezentuje się na paznokciach
    • Pozostawia ładny, elegancki błysk
    • Szeroka gama kolorystyczna
    • Trwały nawet przy codziennych obowiązkach
    • Nie niszczy płytki
    Wady:
    • Długo schnie
    • Szeroki pędzelek
  • 27 lutego 2024 o 19:18
    Świetny produkt!
    Po wypróbowaniu lakieru do paznokci efektu żelu z linii Yves Rocher, Couleurs Nature, mogę śmiało powiedzieć, że jestem zachwycona rezultatami. Po pierwsze, aplikacja tego lakieru jest niezwykle łatwa. Szczoteczka jest dobrze zaprojektowana, co ułatwia równomierne rozprowadzenie produktu na paznokciach. Lakier ma doskonałą konsystencję - nie jest zbyt rzadki ani zbyt gęsty, co pozwala uniknąć smug i grudek. Efekt żelu jest absolutnie oszałamiający. Paznokcie nabierają wyjątkowego połysku, który przypomina profesjonalny manicure z salonu. Co więcej, lakier utwardza się szybko, co minimalizuje ryzyko uszkodzenia paznokci w trakcie codziennych czynności. Trwałość tego lakieru również zasługuje na uwagę. Paznokcie utrzymane są w doskonałym stanie przez długi czas, nie odpryskując ani nie łuszcząc się. Nawet po kilku dniach noszenia, kolor pozostaje intensywny, a połysk nie blaknie. Dodatkowo, linia kolorystyczna lakierów Yves Rocher, Couleurs Nature, jest szeroka i różnorodna, co pozwala każdemu znaleźć odpowiedni odcień dla siebie, niezależnie od okazji czy preferencji. Podsumowując, lakier do paznokci efektu żelu z linii Yves Rocher, Couleurs Nature, to produkt, który mogę polecić z czystym sumieniem. Świetna jakość, łatwa aplikacja, efektowny wygląd i trwałość sprawiają, że jest to jeden z najlepszych lakierów do paznokci dostępnych na rynku.
    Zalety:
    • Intensywny połysk: Lakier nadaje paznokciom efekt żelu, który jest równie lśniący jak profesjonalny manicure wykonany w salonie.
    • Łatwa aplikacja: Dzięki dobrze zaprojektowanej szczoteczce lakier równomiernie rozprowadza się na paznokciach, co ułatwia proces malowania.
    • Szybkie utwardzanie: Lakier utwardza się szybko, co zapobiega uszkodzeniom paznokci i umożliwia szybkie powrót do codziennych czynności.
    • Trwałość: Lakier utrzymuje się na paznokciach przez długi czas bez odprysków ani łuszczenia się, zachowując intensywność koloru i połysk.
    • Bogata paleta kolorów: Linia lakierów Yves Rocher, Couleurs Nature, oferuje szeroki wybór odcieni, co pozwala znaleźć odpowiedni kolor dla każdego stylu i okazji.
    • Wzmacniające właściwości: Lakier może również wspomagać wzmocnienie paznokci, dzięki czemu są one bardziej odporne na uszkodzenia.
  • 10 maja 2021 o 22:19
    Super efekt
    Lakier gości w mojej kosmetyczce już od 2 lat. Nie gęstnieje i nie rozwarstwia się. Krycie solidne, ale potrzebuje 2 warstw, dodaję zdjęcie po pierwszej warstwie oraz dwóch warstw. Wygodny pędzelek i konsystencja w sam raz. Nie spływa, ładnie się rozprowadza, dość szybko wysycha. Utrzymuje się spokojnie tydzień przy niezbyt dużym oszczedzaniu pazurków. Jeden z lepszych lakierów. Polecam.
  • 6 maja 2021 o 21:13
    Mój ulubiony
    Jeden z moich ulubionych lakierów do paznokci, a w szczególności kolor 26 Rose perle. Jest to jasny odcień nude w stronę delikatnego różu. Nie jest to kolor perłowy jak sugeruje nazwa, po prostu bardzo ładnie lśni. Uwielbiam ten odcień, ponieważ nie odbarwia paznokci i pięknie wygląda zarówno do jasnej jak i opalonej skóry. Sam lakier jest dobrze napigmentowany, po pierwszej warstwie mam już dobrze pokryte paznokcie, choć ja zawsze maluję dwa razy i wtedy trwałość jest jeszcze bardziej przedłużona. Na paznokciach u dłoni wytrzymuje ok. tydzień czasu, na stopach mógłby wytrzymać nawet do miesiąca. Buteleczka i pędzelek są bardzo poręczne i wygodne w użytkowaniu. Paznokcie wyglądają bardzo elegancko jak po wizycie w salonie stylizacji paznokci, więc można powiedzieć, że lakier daje efekt żelu. Lakier jest bardzo uniwersalny i warty swojej ceny, tym bardziej, że można kupić go w promocji. Polecam!
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 5 stycznia 2020 o 16:05
    Zależy od koloru
    Lakier żelowy - ocena jego zależy jak się trafi. Mam fioletowy żelowy i na paznokciach wygląda bardzo ładnie, oryginalnie i elegancko. Łatwo się rozprowadza, ale krycie ma mocno średnie. Różowy żelowy - na paznokciach wyglada przeciętnie, za to jest gesty, nie trzeba nakładać dużej ilości. Cechą wspólna każdego z tych kolorów jest to, że bardzo długo schna i okropnie smierdza przy malowaniu.
    Zalety:
    • Dostępność
    Wady:
    • Długo schnie