Pędzle do oczu

Sephora Grzebyk do rzęs i szczoteczka do brwi

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 22 marca 2022 o 19:45
    Ahh, szczoteczka za czasów, gdy Sephora była dla mnie sklepem spełniającym marzenia
    a teraz już aż takiego wow nie robi. :p Kupiłam ją jak miałam 16 lat, a było to już jakiś czas temu. W takim wieku to Sephora czy Douglas to sklep marzeń. Miałam trochę gotówki, a nie byłam doświadczona i nie wiedziałam co kupić. Nawet nie pomyślałam, ze zamiast takiej szczoteczki bardziej przydałby mi się pędzelek do cieni. Spodziewałam sie szczoteczki najlepszej na świecie. Użyłam ją może z 5 razy? Góra 10 razy. Ok, nadal może być przydatna do rozczesania rzęs i brwi, ale zdecydowanie teraz, gdy jestem bardziej doświadczona wybieram spiralkę, nie płaski grzebyk. Mimo, że jej dużo nie używałam i myłam rzadko, góra odkleiła mi się i widzę, że to samo stało się u innych osób, który miały ten gadżet. Taki sam grzebyk można dostać za 5 złotych na bazarze i nie ubliżając bazarkowi, będzie on jakościowo taki sam.
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    ruthy
    23 grudnia 2016 o 1:37
    Jakość pozostawia wiele do życzenia.
    O przydatności takiego produktu nie trzeba nikogo przekonywać. Strona z plastikowym grzebykiem jest idealna do wyczesywania grudek z rzęs bądź ich rozczesywania. Część z włosiem jest dla mnie idealna do wyczesywania brwi. Kupiłam ten produkt już jakiś czas temu, pewnie minęły już dwa lub trzy lata. Nie miałam problemu z jego myciem, sprawdzał się świetnie, gdyby nie to, że... po pewnym czasie odpadła mi jego góra. Wówczas skleiłam ją i używałam dalej, ale było to irytujące. Po jakimś czasie wyrzuciłam produkt i zamówiłam taki sam w Oriflame. Używam go do dziś i jest w świetnym stanie. Być może trafił mi się felerny egzemplarz, ale od razu mam na uwadze wysuwany pędzel kabuki od Sephory, który także rozwalił mi się po krótkim czasie stosowania. Dlatego odejmuję dwie gwiazdki za trwałość.
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    pauem
    22 czerwca 2015 o 12:24
    Brak zastrzeżeń
    Bardzo dobry grzebyk w przyzwitej cenie. Końcówka do rzęs idealnie je rozdziela. Natomiast końcówka do brwi idealnie sprawdza się zaraz po wymodelowaniu brwi ołówkiem - mam gęste brwi i końcówka pozwala na idealnie ułożenie brwi :) Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: jednna szczoteczka
  • 22 sierpnia 2012 o 13:17
    poniżej oczekiwań - produkt na chwilę
    Plastikowym grzebykiem ani razu nie udało mi się rozczesać rzęs. Może nie umiem ale są takie grzebyki którymi to się udaje i są one metalowe. Mimo że nie upadła po 2óch tygodniach częśc łączaca szczoteczkę i grzebyk rozwarstwiła się co poskutkowałao zgubieniem włosia. Nie mogłam się nią do końca nacieszyć i popróbować. Do minusów można dodać że włosie szybko się brudzi Jedyny plus jaki widzę to wygląd produktu. Teraz jestem zmuszona kupić nową szczoteczkę ale to już nie będzie sephorowa. Poniższe opinie równiez potwierdzają słaba jakośc produktu więc to nie przypadek że moja tak szybko skończyła żywot. Używam tego produktu od: 2óch tygodni Ilość zużytych opakowań: 1na szczoteczka
  • 9 maja 2012 o 16:11
    W porządku
    Od lat szukam jakiejś szczoteczki, która skutecznie rozczesałaby mi rzęsy po nałożeniu tuszu, i ciągle coś jest nie tak. 99% szczoteczek wypróbowanych do tej pory nie robiło nic, absolutnie NIC. Ta robi... coś. :) + jest dość tania, przynajmniej jak na Sephorę, a można mieć za free, płacąc talonami sodexo + estetycznie i porządnie wykonana + czyści się łatwo + nie łamią się plastikowe ząbki + rozczesuje rzęsy! Łał! Nie idealnie, więc będę szukać dalej, ale przynajmniej trochę, więc jakiś czas mi posłuży (i kupię raz jeszcze, jeśli nie znajdę lepszej) + ma krótki trzonek, co jest wygodne, jeśli się ją zabiera w podróż albo nosi w torebce - nie jest idealna, mogłaby rozczesywać lepiej Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie

Zobacz także inne Pędzle do oczu