Mgiełki do ciała

Victoria's Secret Aqua Kiss, Fragrance Mist Mgiełka do ciała

• 25 lutego 2025 o 21:05
    Świeżość i słodycz
    Naprawdę piękny zapach. Świeży i słodki, nie miałam oczekiwań jeśli chodzi o trwałość, bo to mimo wszystko tylko mgiełka, więc nie dziwi mnie, że nie utrzymuje się jakoś przesadnie dobrze. Fajny zapach, do trzymania w torebce i ewentualnych poprawek
  • 5 lutego 2023 o 12:08
    Piękna
    Mgiełkę dostałam w prezencie . Ładne proste opakowanie. Niebieski kolor przypominających wode , niebo. Zapach piękny świeży morski delikatnyi kobiecy.. kojarzy mi się z wakacjami. Trwałość taka jak to mgiełka więc nie oczekujmy, że będzie intensywny jak w przypadku wody perfumowanej . Lubię ta mgiełkę bo jest bardzo świeża taka energetyzująca.
  • 6 listopada 2022 o 22:59
    Prześliczny zapach
    Uwielbiam zapach tej mgiełki do ciała. Jest piękny, kobiecy i delikatny. Niestety bardzo ulotny. A szkoda. Butelka duża, produkt wydajny. Kupiłam w Rossmannie w promocyjnej cenie.
    Zalety:
    • Przepiękny zapach
    Wady:
    • Trwałość słaba
  • 6 września 2022 o 20:33
    Najlepsza z serii.
    Ja: Lubię zapachy słodkie i orzeźwiające. Kwiatowe i owocowe. Zapachy cięższe zazwyczaj mi nie podchodzą, ale zdarzają się wyjątki od reguły. Większość zapachów pachnie na mnie dokładnie jak w opakowaniu. Flakon: Plastikowy, przezroczysty. Łatwo przez niego kontrolować zużycie produktu. Producent daje różne pojemności do wyboru – 75 ml jak i 250 ml. Dozownik w postaci mgiełki dobrze rozpyla kosmetyk, delikatnie. Wersja mini jest idealna do torebki, nie otwiera się sama i nie wylewa. Etykieta jest bardzo minimalistyczna. Z przodu logo marki i nazwa. Z tyłu krótki opis i skład. Wrażenia: Mgiełka ma ciekawy, orzeźwiający zapach. Jest kwiatowo, delikatnie, a przy tym wyraziście. Powiedziałabym, że to dość wyważony zapach. Będzie odpowiedni zarówno na co dzień jak i na wieczorne wyjście. Jest też dość neutralny pod względem pory roku. Latem będzie się wybijał, wiosną podbije tą porę roku, a zimą będzie otulający. Bardzo fajnie się rozwija na skórze, jak przystało na tego typu produkt jest to ekspresowe. Mgiełka nie brudzi ubrań, ale zapach też się nie utrzymuje nadmiernie długo. Jest dość wydajna, ale oczywiście to jest zależne głównie od użytkownika. Producent obiecuje nawilżenie, ale to się nie dzieje. Na plus, że nie podrażnia i nie wysusza skóry. Cena jest nieadekwatnie wysoka w stosunku do jakości. Mając porównanie z dwoma innymi zapachami tej serii, ta mgiełka prezentuje się najlepiej. Kompozycja jest na tyle neutralna, a zarazem klasyczna, że może pozostać ulubionym zapachem na lata. Mimo, że się polubiliśmy raczej nie wrócę po kolejne opakowania. Uważam, że na rynku jest znacznie więcej ciekawych mgiełek w zdecydowanie niższych cenach. Typ kobiety: Myślę, że to dość neutralna kompozycja. Odnajdzie się w niej zarówno młoda dziewczyna jak i dojrzała kobieta. Trwałość: Na skórze do godziny od aplikacji. Na ubraniach maksymalnie dwie.
  • 1 stycznia 2022 o 12:13
    Świeżość przez cały dzień
    Mgiełki Victoria`s Secret od pierwszego użycia wywarła na mnie sensualne wrażenie. Zapach mgiełki jest śliczny, bardzo świeży, oryginalne połączenie: frezji, stokrotki i nut wodnych, wyrazisty. Ja dla intensywnych doznań trzymam ją w torebce i używam jej rano oraz po 5- 6 godzinach ponownie . Lubię otulać się tym zapachem. Pozostawia na skórze i ubraniach cudowny zapach, dzięki czemu sprawia, że czuję się świeżo o każdej porze dnia i roku. Butelka jest plastikowa, zgrabna, poręczna, z niezawodnym atomizerem. Eleganckie połączenie niebieskiego ze złotą nakrętką. Cena: przystępna. Zakupiłam drogą internetową. ZALETY: - oryginalne nuty zapachowe; - wydajna; - niezawodny atomizer; - piękna kolorystyka opakowania.

Zobacz także inne Mgiełki do ciała