Mgiełki do ciała

Ziaja Chłodząca mgiełka z mentolem i wit. C

ZIAJA Chłodząca Mgiełka z mentolem 100ml

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 stycznia 2022 o 22:19
    Nie spodobała mi się
    Trochę zdziwiły mnie recenzje i zachwyty nad tym produktem, gdzie ja sama mocno się na nim zawiodłam. Dla mnie ten produkt wydaje się lekko bezużyteczny. Szczególnie efekt ochłodzenia, orzeźwienia... Pryskając się tym ledwo poczułam muśnięcie kropelek, co dopiero mówić o orzeźwieniu w upalne dni, Zapach jest praktycznie niewyczuwalny, ale też nie jest powalający. Jakby kwaśny. Pewnie kwestia gustu. Płyn rozpyla się bardzo opornie i na minimalny zasięg. Nie zauważyłam żeby robił coś, ale też nie robi szkód. Sama jednak mam swoje ukochane toniki i może dlatego tak negatywnie patrzę na ten. Sam wygląd również, nie zachęca mnie do kupna.
    Zalety:
    • brak uczucia orzeźwienia
    • wygląd
    • słabe rozpylenie preparatu
    • mało wydajny
  • 12 stycznia 2022 o 15:44
    To jest cudowny produkt
    Ta mgiełka jest po prostu cudowna. Jej zapach jest nieziemski bardzo świeży i mentolowy.;) Już popierwszym zastosowaniu na twarz czujemy się odświeżeni i jest nam dużo chlodniej. W upalne dni bardzo dobrze się sprawdza. Jedna z najlepszych jakie miałam do tej pory. Każdemu polecam ;)
  • 17 sierpnia 2019 o 22:20
    Ratunek w upały
    Mgiełka od razu orzeźwia i daje uczucie świeżości i chłodu. Dodatkowo trzymam ją w lodówce i spryskuję twarz i ciało w domu podczas upałów - polecam wypróbować taki sposób. Nie zabieram jej ze sobą, choć idealnie pasuje do torebki, bo niestety zostawia lepką warstwę. Zapach jest bardzo orzeźwiający, choć krótko trwa po spryskaniu. Atomizer wypuszcza odpowiednią ilość mgiełki, nie za dużą, ale wystarczającą na miłe ochłodzenie. Co ważne - produkt nie rozpuszcza makijażu. Nie znam innego produktu o takim działaniu, w takiej cenie, więc polecam i wrócę do niej latem 2020. No chyba, że na rynku pojawi się coś podobnego za mniej niż 10 zł i nie będzie się lepiło :)
    Zalety:
    • Daje od razu rzeczywiste poczucie orzeźwienia i ochłodzenia, które można zintensyfikować trzymając buteleczkę w lodówce
    • Dobrze działający atomizer, która wypuszcza idealną mgiełkę
    • Piękny zapach cytrusów z miętą, gdyby tylko utrzymywał się dłużej...
    • Cena i opakowanie jak to Ziaja - krótko, prosto i na temat :)
    Wady:
    • Krótkotrwały zapach
    • Pozostawia lepką warstwę
    missimo
    26 czerwca 2019 o 15:06
    Hit na lato
    Mgiełka ta nieraz uratowała mi skórę (w przenośni i dosłownie) podczas wakacji i w gorące dni. Kiedy już nie mogłam wytrzymać upału, sięgałam po nią i chociaz przez chwilę mogłam cieszyć się ulgą w postaci chłodu. Sama mgiełka ma skład przyjemny. Nie będę się wgłębiać, ale główny ochładzacz gra mentol. Po spryskaniu jest praktycznie niewidoczna. Nie oblepia, nie zapycha, nie wyświeca, po prostu znika po wyschnięciu. A poczucie chłodu jest naprawdę ratujące i intensywne. Szkoda tylko, że tak szybko się kończy i momentami tylko psikałam i psikałam i psikałam i psikałam. A sam psikacz psika bardzo dobrze i równomiernie. Cena niska: 6-7zł. Ogólnie polecam niesamowicie, szczególnie w gorące dni jak te aktualnie. Szkoda, że poczucie chłodu tak szybko znika
    Zalety:
    • niska cena
    • nie oblepia ani w żaden inny negatywny sposób nie osiada na skórze
    • naprawdę chłodzi
    • równomierny spryskiwacz
    Wady:
    • szkoda, że poczucie chłodu tak szybko znika
    aoida
    18 czerwca 2019 o 13:41
    Fajna ale nie
    Przepiękny zapach! Produkt jest wydajny, nie nadaje się na włosy, ponieważ je przetłuszcza. Na ciele zaś wyczuwalny jest lekko klejący nalot, po kilkukrotnym spryskaniu w ciągu dnia. Przystępna cena, ale nie kupię ponownie mimo pięknego zapachu.
    Zalety:
    • uczucie delikatnego chłodzenia przez sekundę
    Wady:
    • przetłuszcza włosy
    • na skórze trochę się klei

Zobacz także inne Mgiełki do ciała