Mgiełki do ciała

bebeauty Moonlight Silver Secret, Mgiełka rozświetlająca do ciała

Nasi użytkownicy zostawili 28 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 marca 2024 o 7:14
    Jest super :D
    Produkt zakupiłam z czystej ciekawości już kilk lat temu, ale nadal od czasu do czasu używam! Mgiełka z ładnym opakowaniem i dobrym rozpylaczem. Sama mgiełka posiada przepiękną, błyszczącą drobinę. Jej ilość nie jest przesadzona. Na ciele rozprowadza się równomiernie i daje spektakularny efekt. Jest to produkt również bardzo wydajny i długo utrzymujący się na ciele. Dobry produkt w bardzo dobrej cenie :)
  • 28 września 2022 o 18:13
    Dość trwały zapach, ale trochę "tani"
    Mgiełki z tego co pamiętam kupiłam w Biedronce za 11 zł (za sztukę). Miałm obie wersje "Silver". Opakowanie proste, dość duże (200 ml). Mgiełka ma konsystencję gęstą, prawdopodobnie za sprawą sporej ilości błyszczących drobinek miki. Niestety przez to atomizer bardziej "pluje" zawartością niż równomiernie rozpyla. Osobiście nie jestem fanką brokatu w kosmetykach - zazwyczaj mi przeszkadza. Mgiełek nie kupiłam więc w celu rozświetlenia, ale po prostu spodobał mi się ich zapach. Oba warianty pachną podobnie. Są delikatne, ale jakieś takie jakby niedojrzałe. Kojarzą mi się z tanimi pachnidłami dla nastolatek, co zauważyłam dopiero po zakupie. Mimo wszystko, nie można powiedzieć że są nieładne, bo zapach jest naprawdę w porządku. Co ciekawe mgiełki spodobały się mojej mamie, więc teraz ona jest ich właścicielką. Trwałość zapachu może konkurować z niejednymi wodami perfumowanymi i toaletowymi. Czy kupię ponownie? No raczej nie. Wolę aplikować mgiełki na ubranie (tam zapach utrzymuje się dłużej), a przez brokat nie mogę bo zostają błyszczące plamy. Nie mogę jednak odmówić produktowi dobrej jakości - wydajność i trwałość zapachu zasługują na pochwałę, zwłaszcza za tak niską cenę. Polecam fankom efektu rozświetlenia i delikatnych zapachów.
    Zalety:
    • Zapach (całkiem ładny, ale bez szału)
    • Trwałość zapachu
    Wady:
    • Plujący" atomizer
    annaskc
    17 maja 2022 o 19:33
    Można używać, ale nie za często
    Mgiełkę Moonlight Silver Magic (srebrną) kupiłam na promocji w Biedronca, skuszona zapachem i mieniącymi się drobinkami. Sam produkt jest baaardzo wydajny, mogę śmiało powiedzieć że ciężko jest dobrnąć do końca opakowania. Drobinki dobrze trzymają się skóry, dają efekt mienienia się skóry, co uważam za fajny efekt na lato/wakacje. Mgiełka zamknięta jest w średniej jakości plastikowym opakowaniu z atomizerem. Produkt jest rzadki, łatwo się go rozprowadza, szybko zasycha na skórze. Moja skóra po kilkukrotnym stosowaniu się wysuszała, dlatego uważam że produkt warto stosować sporadycznie, w międzyczasie używając kremów nawilżających. Ogólna ocena jest pozytywna - jak na produkt za tak niską cenę, spełnił swoją funkcję rozświetlenia skóry.
    • efekt rozświetlenia
    • niska cena
    Wady:
    • słabej jakości opakowanie
    • wysusza
    OlaMK
    28 sierpnia 2021 o 9:43
    Na początku zachwyt ale im dalej w las, tym blask mi gasł
    Biedronkowych mgiełek mam 7 (dyskont rozdawał). Ogólnie oceniam je słabo. Na Wizażu dla każdej mgiełki z ciągłej sprzedaży jest osobny wpis, dla tej edycji brokatowej jeden zbiorczy, więc mam tu do wpisania dwie. Kiedy kupowałam, to czytałam, że złota zdobywa najwyższe uwielbienie i pewnie dlatego jej w sklepie nie było. Mam Moonligh Silver Secret (różowo-fioletowa) i Moonlight Silver Magic (srebrna). W rankingu mojego całego biedronkowego grajdołka siedmiu mgiełek, to różowo-fioletowa ma 2. pozycję a ta srebrna to dopiero nr 6. Dlaczego? Moonligh Silver Secret (różowo-fioletowa z brokatem) - zapach jakiś taki porzeczkowy, w porządku i pozostawia na skórze delikatną, niejarmarczną poświatę brokatowa. Moonlight Silver Magic (srebrna z brokatem) - też nabłyszcza ładnie ale zapach chemii z mocno wyczuwalnym alkoholem jest nie do zniesienia. Ogólnie: 1.Opakowanie na minus. Ciężko zdjąć zatyczkę i o uszkodzenia atomizera bardzo łatwo. Jak już raz zdjęłam, to potem już nie zatrzaskiwałam tylko nakrywałam opakowanie. U mnie opakowanie srebrnej ma fabryczny bubel i zamiast mgiełki, jest ciek mazi. 2.W tych mgiełkach jest tyle alkoholu, że używanie wprost na skórę w letnie upały grozi podrażnianiami a psikanie na ubranie tymi brokatowymi wariantami też jest bez sensu. 3.Mgiełki są tanie, ogólnodostępne i bardzo wydajne. Całe lato stały nieużywane a i na jesień im kariery u mnie nie wróże. Nie mam ochoty nacierać skóry alkoholem, skoro pod długim rękawem blasku widać nie będzie. Zapach uzyskam piękniejszy, dzięki perfumom. Różowej wystawiłabym 4 gwiazdki, srebrnej 2. Jako że post zbiorczy, średnia wychodzi na 3.
  • 16 czerwca 2021 o 13:40
    mgiełka do ciała
    Mgiełkę zakupiłam w biedronce, zachęciła mnie niska cena. Mgiełka ma ładny delikatny słodki zapach, który utrzymuje się kilka godzin. Wydajna. Nie pozostawia tłustej warstwy na skórze, szybko się wchłania. Mgiełka do ciała rozświetla skórę nadając jej subtelnego blasku. Przyjemny zapach otula ciało, odświeża i relaksuje. Drobinki dobrze trzymają się skóry. Na słońcu efekt wygląda jeszcze lepiej. Mgiełka ma poręczne opakowanie. Jest to produkt za dobrą cenę i dający piękny efekt na skórze.
    Zalety:
    • przyjemny zapach
    • nie zostawia tłustej warstwy
    • szybko się wchłania
    • niska cena

Zobacz także inne Mgiełki do ciała