Mgiełki do ciała

Mexx Fresh Splash, Fragrance Body Mist Mgiełka do ciała

Nasi użytkownicy zostawili 108 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 20 kwietnia 2025 o 0:42
    Piękny delikatny zapach
    Jestem zadowolona z mgiełki do ciała , jest lekka, przyjemna w stosowaniu, zapach jest kwiatowy z nutami owocowymi. Idealnie nadaje się na cały dzień oraz wieczór. Nie jest drogi ,dość wydajny, polecam.
  • 8 sierpnia 2024 o 23:30
    Polecam z całego serca!
    Mexx Fresh Splash to mgiełka do ciała, która wprowadziła do mojej codziennej rutyny odrobinę rześkości i energii. Jest idealnym rozwiązaniem, gdy chcę odświeżyć się w ciągu dnia i poczuć lekkość, jakbym właśnie wyszła spod prysznica. Już od pierwszego użycia zachwyciła mnie owocowo-kwiatowa kompozycja zapachu. Soczysty arbuz i cytrusy tworzą radosne, energetyzujące otwarcie, które natychmiast poprawia mi nastrój. W miarę jak zapach się rozwija, wyczuwam delikatny, ale zmysłowy jaśmin, który dodaje całości subtelnej elegancji. Sol morska wprowadza intrygujący akcent, sprawiając, że mgiełka nabiera wyrafinowania, a kaszmir i drzewo cedrowe w bazie nadają kompozycji ciepła i głębi. Mgiełka jest lekka i nieprzytłaczająca, co czyni ją idealnym wyborem na co dzień, szczególnie w cieplejsze dni. Uwielbiam ją mieć zawsze przy sobie, ponieważ daje mi możliwość odświeżenia się w każdej chwili, niezależnie od tego, co robię. Dodatkowo, podoba mi się, że Mexx Fresh Splash jest dostępna również w formie wody toaletowej – dzięki temu mogę cieszyć się tym zapachem na różne sposoby. Jeśli szukasz lekkiej, świeżej mgiełki, która doda Ci energii i sprawi, że poczujesz się lekko i rześko, Mexx Fresh Splash jest zdecydowanie godna polecenia!
    Marza97
    14 kwietnia 2023 o 11:23
    Super
    Super mgiełka o pięknym świeżym zapachu. Kupiłam ją na wyprzedaży w hebe za 28 zł, wiec była to dobra cena, ponieważ w stacjonarnych drogeriach kosztuje około 60 zł. Mgiełka jest bardzo wydajna, fajnie otula ciało i je odświeża. Pachnie nie tylko świeżo, ale ma w sobie też eleganckie i klasyczne nuty. Trwałości nie będę komentować, bo nie oczekuje wiele po mgielkach, przyjdzie cieplejsza wiosna lub lato, to może wtedy bardziej przekonam się o jej trwałości na ciele. Polecam serdecznie, Lubię zapachy mexx, jest to moj pierwszy zakup z tej marki, mimo ze wiele razy wącham ich zapachy w drogeriach. Dzięki tej mgiełce jestem skłonna zakupić w końcu ich perfumę dla dobrego skomponowania i podbudowania zapachu perfum ;)
    • uczucie swiezosci
  • 14 czerwca 2022 o 18:19
    Fajna mgiełka do ciała na lato!
    Mgiełka Mexx jest niezwykle rzeźka, elegancka, świeża idealna na wiosnę, lato. Butelka wykonana jest z solidnego plastiku, widać zużycie produktu, atomizer działa bez zarzutu, rozpyla delikatną mgiełkę. Pojemność 250 ml jest ekonomiczna i wydajna, zapach utrzymuje się ok. 2-3 godzin, z tej samej serii można kupić perfumy. Zapach uderza świeżością owocowo- kwiatową, komponując się z arbuzem i cytrusami. W drugiej chwili wyczuwam jaśmin i chłód soli morskiej. Na końcu kaszmir i drzewo cedrowe. Nuty głowy: *arbuz *cytrusy * brzoskwinia Nuty serca: * jaśmin * fiołek * sól morska Nuty bazy: *piżmo * drzewo cedrowe * kaszmir
    Zalety:
    • delikatny świeży zapach idealny na wiosnę i lato
    • butelka wykonana z wysokiej jakości plastiku
    • atomizer działa bez zarzutu
    • widać zużycie produktu
    • pojemność 250 ml jest ekonomiczna i wydajna
    • czas na zużycie to 36 miesięcy od momentu pierwszego otwarcia
    • trwałość ok. 2-3 godzin
    • cena, a i tak często są promocje
    Wady:
  • 21 marca 2022 o 11:52
    Pięknie pachnie
    Mgiełkę kupiłam w promocji. Butelka jest poręczna i pojemność w sam raz. Zapach jest cudowny, rześki, letni. Długo utrzymuje się na skórze. Jak były upały to używałam tylko tej mgiełki, nie używałam wtedy perfum. Często też spryskiwałam nią włosy. Dla mnie to zapach wakacji w Helu, ciepłych sierpniowych dni i szumu morza.
    • trwałość zapachu
    Wady:

Zobacz także inne Mgiełki do ciała