Kredki do oczu

Ruby Rose Silk Kohl Pencil, Kredka do oczu wykręcana z kohlem

Nasi użytkownicy zostawili 30 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 maja 2021 o 0:59
    Kredka za 3 złota lepsza niż nie jedna za 30!
    Uwielbiałam te kredki. Były cudowne, miałam ich kilka kolorów i wszystkie zużyłam do końca. Miały ładne kolory, intensywne, wkładu było dużo - wbrew pozorom. Tak jak często malutko jest w kredce automatycznej samej kredki, a tu zaskoczenie. Bardzo wydajna była. Same opakowanie było trochę złej jakości i napisy ścierały się szybko, ale to nie odbierało jej nic. Była mięciutka, nie ścierała się, ale nie było problemu z rozcieraniem. Często przerabiałam ją na cień i wyglądała pięknie. Nie odbijała się na powiekach. Temperowanie nie było problemem. Nie łamała się. Precyzyjnie można było nią namalować cienką i grubą linię. Super!
  • 17 kwietnia 2019 o 20:56
    Wygodna aplikacja
    Bardzo miękka wykrecana kredka, precyzyjnie można nią podkreślić oko bez naciskania, tarcia itp. Wydajna, dostępna w kilku kolorach. Jak do tąd lepszej "CZARNEJ" kredki nie miałam
  • 7 maja 2015 o 10:12
    super
    nie mogę nigdzie je znaleźć :( gdzie kupujecie? Super się je smaruje np. przy doczepianych rzęsach... Uwielbiam je, tylko ostatnio gdy mi zabrakło koloru brązowego, to juz nigdzie nie mogłam zakupić :( Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: rózne kolory z 10 szt.
  • 28 kwietnia 2015 o 23:51
    rozmazuje się
    oceniam kolor: 01 RICH BLACK, Potrzebowałam kredki do kresek w kąciku oka. I ok- sprawdziła się. Na jej(kredki) nieszczęście zobaczyłam na YouTube instrukcję makijażu powiększającego oczy, który obejmował takie elementy jak: -kreska na górnej powiece, -dokładne wyrysowanie wewnętrznego kącika, - precyzyjne narysowanie "fałszywego zewnętrznego kącika" Okazało się, że 1. jeśli chodzi o precyzję kredka spisuje się słabo, ale ujedzie 2. po 10 min - górna kreska odbija się na powiece 3. po 15- zewnętrzny kącik traci swój kształt i się "rozlewa" 4. po 20 min- mamy brzydko wyglądającą kreskę na dolnej powiece- mimo że jej nie robiłyśmy! 5. po 30 min- mamy czarne rozmazane kreski dookoła oczu- jak piętnastolatki lubujące się w muzyce grunge PODSUMOWANIE: Plusy: + głęboka smolista czerń + cena (na \'kosmetyki z ameryki\' ok 4 zł) + kiedy wykonuję kreseczki w samym kąciku- nie rozmazuje się tak bardzo i jest ok Minusy: - nie nadaje się do precyzyjnego makijażu! - rozmazuje się okropnie! Serio- okropnie. Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1-ego
  • 5 marca 2015 o 13:55
    Genialna kredka za grosze
    Kupiłam za grosze na allegro, kiedy robiłam jedne więkze zakupy ;). Zachęciły mnie pozytywne opinie na wizażu. I nie zawiodłam się! Kredki nigdy się mne nie trzymały, używałam ich sporadycznie. Ta jednak na stałe zagości w mojej kosmetyczce:) Robi świetne, intensywne, miękkie czarne kreski. Nie podrażnia. Trzyma się doskonale nawet na linii wodnej oka (z czym zawsze miałam wielki problem, wszystkie kredki spływały po chwili). Bardzo długo się trzyma, cały czas zachowując intensywność koloru. Tylko raz miałam problem ze zbieraniem się w załamaniach - kiedy zapomniałam przypudrować powieki, ani też nie zastosowałam żadnego cienia. To naprawdę niesamowity kosmetyk. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 sztuka

Zobacz także inne Kredki do oczu