Kremy pod oczy

Eveline Cosmetics Gold Lift Expert 50+/70, Luksusowy złoty krem napinający kontur oczu i ust

Eveline Gold Revita Expert Krem pod Oczy 50+/70+
Eveline
Luksusowy złoty krem napinający kontur oczu i ust 50+/70+

goha80
    16 kwietnia 2024 o 19:18
    No dajcie spokój....
    Rany jak ja się nabieram... Ciągle i nieustannie. Czytałam gdzieś jaki to ten krem jest cudowny i luksusowy i oczywiście zaufałam. Uf, uf. Krem nie wyrządził krzywdy ale też nic nie ujędrnił, nic nie napiął. Jedyne co zrobił to ładnie nawilżał. Tyle. I dodam że mam nieco ponad 40 lat, a nie 50-70 to nie wiem jakby miał niby napiąć wory pod oczami matron w tak zacnym wieku? Od lat obiecuje sobie ze przestanę kupować kremy pod oczy bo nie widzę ich działania, a jednak ciągle kupuję. Co ciekawe skóra pod oczami nie wygląda nigdy ani ociupinę lepiej, nie mówiąc o efekcie wow. Opakowanie typowe - tubeczka, konsystencja delikatna, biała, neutralny zapach. Coż, kupiłam, zużyłam i dość.
  • 29 sierpnia 2023 o 20:14
    Rewolucyjna technologia, ale bez rewolucji
    Rewolucyjna technologia złotych nici młodości nie zadziałała rewolucyjnie. Przynajmniej w moim przypadku. Luksusowy, złoty krem napinający kontur oczu i ust od marki Eveline Cosmetics lekko napina skórę i ją nawilża, ale nie zauważyłam, aby w znacznym stopniu redukował zmarszczki. Uważam, że krem jest za gęsty i za tłusty. Niezbyt przyjemnie mi się go aplikuje. Do plusów zaliczam delikatny zapach i złote, opakowania przyciągający wzrok. Po użyciu prawie całego opakowania spektakularnych efektów nie zauważyłam.
    Zalety:
    • dobre napinanie skóry,
    • nawilżanie,
    • delikatny zapach,
    • ładne opakowanie,
    • przystępna cena.
    Wady:
    • nie redukuje zmarszczek,
    • za gęsta konsystencja.
  • 8 czerwca 2022 o 11:02
    Hmmm
    Zacznę od tego, że mam 24lata i szukałam jakiegoś krem pod oczy, który nawilży moją skórę pod oczami i pomoże uporać się z minimalnymi zmarszczkami pod oczami. Krem znajduje się w plastikowej tubce. Ma biały kolor i dość gęstą konsystencję. Krem wklepuje na powieki i pod oczy po serum z którym dobrze współpracuje. Jednak jeżeli chodzi o makijaż to radzę wybrać delikatniejszy krem, ponieważ ten nie wchłania się całkowicie i może się na nim korektor. Krem zostawia lepką warstwę na skórze, więc polecam go stosować tylko na noc, ponieważ jest za ciężki na dzień. Hmm jeżeli chodzi o działanie. To jedyne co zauważyłam po jego stosowaniu, to że nawilża. Niestety nic więcej nie robi. Nie spełnia obietnic producenta. Dodatkowo po jego stosowaniu na powiece wysoczyły mi krostki, które znikają kiedy nie używam kremu. Dlatego też krem dostaje ode mnie 2*
  • 17 kwietnia 2021 o 9:09
    hmmm....
    Kremy pod oczy Eveline zazwyczaj cieszą się dobrą opinią. No i cóż, przyznać muszę, że krzywdy nigdy mi nie zrobiły, ale też nie poczułam zupełnie jakichś spektakularnych efektów. Krem jest dość lekki, biały, niemal bezzapachowy. Nadaje się pod makijaż. Stosowałam go raczej pod oczy i na powieki, ale jest też przeznaczony do korekty skóry wokół ust. Nawilżenie zadowalające, ale czy zapewnienia producenta w pełni się zgadzają? No tego nie jestem pewna.
    Zalety:
    • konsystencja, cena
  • 16 stycznia 2021 o 19:07
    bardzo dobry dla dojrzałej skóry
    Opisów producentów nawet starannie nie czytam, a raczej zwracam uwagę na przeznaczenie kosmetyku i skład. Ten krem pod oczy przeznaczony jest dla mojej grupy wiekowej, więc miałam nadzieję, że nie będzie to taki płynny nawilżacz dla nastolatek. Rzeczywiście krem nadaje się dla dojrzałej cery. Jest dość gęsty, czuć, że ma w sobie olejki. Po wklepaniu skóra jest bardzo komfortowa, nawilżona, lekko natłuszczona. W składzie szereg związków, które rzeczywiście mogą działać mocno nawilżająco, regenerująco lub nawet przeciwzmarszczkowo. Jest np. w składzie retinyl palmitate, czyli pochodna wit. A o udowodnionym działaniu przeciwzmarszczkowym i rozjaśniającym. Co prawda dopiero gdzieś pod koniec listy składników, ale to nie znaczy, że nie działa (tylko pomalutku). Ma też w składzie parabeny, ale w drogeryjnych kremach to niestety raczej norma. W mojej opinii krem jest bardzo dobry. Nie odbiega jakością od wielu znacznie droższych kremów pod oczy.
    Zalety:
    • rzeczywiście przeznaczony dla dojrzałej skóry
    • nawilża, delikatnie natłuszcza
    Wady:
    • parabeny w składzie