Kremy pod oczy

L'Oreal Paris Hyaluron Specialist, Replumping Moisturizing Eye Cream Krem pod oczy `Wypełniająca kuracja nawilżająca`

Loreal Hyaluron Specialist Krem pod Oczy 15ml
Loreal krem pod oczy Hyaluron Specialist 15ml
Bodyland.pl
Loreal krem pod oczy Hyaluron Specialist 15ml
L'Oréal Paris Hyaluron Specialist

• 26 grudnia 2024 o 19:14
    Lubię
    Bardzo podoba mi się design tego produktu. Kremik ma lekką konsystencję, która świetnie wchłania się w skórę. Rewelacyjnie nawilża okolice pod oczami, sprawia, że skóra jest ujędrniona. Używam go regularnie i faktycznie widzą różnice.
    Zalety:
    • Działanie, opakowania, konsystencja
    kora777
    25 grudnia 2024 o 16:32
    Rozczarowanie
    Krem jest niestety przeciętny, taka trója z minusem. Coś tam próbuje wygładzać, tubka ładnie wygląda, ale to za mało patrząc na cenę. Absolutnie nie spełnia obietnic producenta! Nie żebym wierzyła w bajery wielkich koncernów, ale robi to samo co krem do twarzy albo mniej. Lekkie nawilżenie po miesiącu stosowania 2x dziennie i nie są to trwałe efekty-raczej optyczne, nie niweluje przesuszenia, poszarzalej cery, nawet delikatnych zmarszczek mimicznych. Na plus przyjemnie sie rozprowadza (wystarczy odrobina) i nie świeci, ale to marne zalety... jedyne zastosowanie jakie mu wróżę to dodatek do pielęgnacji dla dwudziestolatki. To samo (czyli nic) robią kremy za kilka złotych-a przynajmniej nie wciskają kitu konsumentom.
  • 4 listopada 2024 o 13:09
    Krem
    Krem jest lekki i szybko się wchłania, jest też wydajny. Nawilża ale przy wymagającej skórze pod oczami raczej się nie sprawdzi bo będzie za lekki. Poza delikatnym nawilżeniem u mnie nie robi nic.
    ItaNera
    30 sierpnia 2024 o 11:13
    Kremik ok
    Takie duże okej w przypadku tego kremu pod oczy. Skończyłam jedno opakowanie i zostało mi drugie bo zakupiłam dwa od razu. Ale czy efekty są? Nie zauważyłam żadnych ???? Opakowanie jak każde inne, wielkość 15 ml jak każde inne, brak zapachu jak u większości kremów pod oczy, wydajny był bardzo bo starczył na długo, mała kropka wystarczyła na jedno oko. konsystencja kremowa ale nie tłustą, nie ciężka, treściwa ale bardzo ładnie się wchłaniał, nie lepił się, dobrze współgrał z bazami pod oczy obojętnie jaką bym nie wzięła. Ale cudów nie widziałam. Jeżeli się wsypała. to nie miałam opuchnięć po prostu, nie redukował ich. Czy nawilżył? Może trochę ale nie jakość z super efektem. Nie miałam suchej skóry, dalej była delikatna i to w sumie tyle. Kupiłabym ponownie bo w sumie to był dobry krem, nie podrażniał też oczu i nie płakałam przez niego a to bardzo duży plus.
    Zalety:
    • brak zapachu
    • duża wydajność
    • szybko się wchłania
    • dobry dla alergików
    • dobrze współgra z makijażem
    Wady:
    • cienie pod oczami jakie były takie zostały
  • 2 sierpnia 2024 o 14:40
    Pielęgnuje suchą skórę pod oczami
    Kupiłam ten krem, z racji tego, że mam suchą skórę i potrzebowałam czegoś co nawilży moją skórę pod oczami, jednocześnie jej nie obciążając. Krem sprawdził się świetnie, dobrze nawilżył delikatną skórę niwelując przy tym zmarszczki, które pojawiły się w wyniku odwodnionej skóry. Dodatkowo, nie podrażnił mnie, ani nie spowodował pieczenia, kiedy nałożyłam go na przesuszoną skórę. Jest ze mną już 3 lata, doskonale mi się sprawdza, używam go na zmianę z innym kremem.
    Zalety:
    • Wydajny, koi sucha skórę
    Drogeria Cocolita.pl