Korektory pod oczy

Givenchy Mister Light, Instant Light Correcting Pen Korektor rozświetlający w pędzelku

Nasi użytkownicy zostawili 29 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Pers
    19 września 2014 o 10:33
    dalesz szukam tego idealnie kryjącego
    Zakupiony kilka dni temu z nadzieją na całkowite zakamuflowanie moich cieni pod oczami. Niestety jestem ich włascicielką od urodzenia, taki mój typ urody! Używałam wielu kosmetyków i niższej połki jaki z wyższej. Ostatnio po przeczytaniu pozytywnych opini na temat Givenchy Mister Light postanowiłam go wypróbować. Moj odcien to 2 MISTER MILK. Pierwsze wrażenie: piękne opakowanie, porządny cięzki metalowy oplikator ( nie jais tani plastik). Konsystencja bardzo przyjemna, nie za rzadka, dobrze się rozprowadza....ale niestety nie podołał wyzwaniu!!!!! Cienie nadal widoczne, choc oczywiscie w mniejszym stopniu. Nie jestem rozczarowana, raczej sie tego spodziewałam...trudno będę szukać nadal. Właśnie zmówiłam w Douglasie Helena Rubinstein Korektor w płynie Magic Concealer 02 Medium, liczę na lepszy efekt...podobno kryje idealnie. Używam tego produktu od: od miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 13 września 2014 o 18:41
    Cudowny!!!
    Korektor poradzi sobie z nawet największymi sińcami pod oczami. Jest naprawdę rewelacyjny, dobrze napigmentowany i dzięki temu kryje wprost idealnie (sama mam takie naturalne sićne pod oczami, a niestety nie wszystkie korektory sobie z nimi radzą). Korketor daje efekt rozjaśnienia okolic oczu, po użyciu twarz nie wygląda na zmęczoną Korektor nie wywołał u mnie alergi. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakccie pierwszego
  • 5 maja 2014 o 22:04
    Świetny
    Korektor Mister Light kupiłam kiedyś po przeczytaniu pozytywnych opinii na Wizażu i nie zwiodłam się, bo właśnie zużywam trzecie już opakowanie ;) Korektor mieści się w opakowaniu wykonanym z czarnego, solidnego plastiku zakończonego pędzelkiem. Aplikacja nie sprawia najmniejszych problemów - przekręcam końcówkę z pędzelkiem i ze środka wydobywa się odpowiednia ilość produktu. Korektor ma lekką kremową formułę - szybko stapia się ze skórą i wygląda na niej bardzo naturalnie. Nie wchodzi w załamania, utrzymuje się bardzo długo, nie ściera się i nie zanika w ciągu dnia. Jeśli chodzi o efekt jaki daje na skórze to przede wszystkim bardzo dobrze radzi sobie z moimi sińcami pod oczami, jednak chcę zaznaczyć, że nie mam nie wiadomo jak ogromnych zaciemnień. Jeśli komuś zależy na ogromnym kryciu to myślę, że powinien poszukać czegoś innego - Mister Light to korektor rozświetlający, a nie tylko kryjący. A skoro o rozświetleniu mowa - zawiera on w sobie delikatne, subtelne drobinki (nie żaden chamski brokat), które świetnie rozświetlają okolice pod oczami. Jedynym minusem jest brak możliwości sprawdzenia ile produktu zostało w środku za każdym razem kończy mi się on w najmniej oczekiwanym momencie, gdy kompletnie się tego nie spodziewałam. Używam tego produktu od: 2-3 lat Ilość zużytych opakowań: 2 całe opakowania, zużywam właśnie trzecie
    Syriush
    1 lutego 2014 o 19:41
    średniak
    Kupiłam ten produkt wraz z korektorem firmy Sephora w pędzelku, bo nie mogłam się zdecydować. Pani z Sephory oczywiście powiedziała, że Givenchy będzie o niebo lepszy. A tu rozczarowanie. Owszem, kryje cienie, delikatnie rozświetla. Ale jest nietrwały i po jakimś czasie trzeba poprawiać, inaczej widać cienie. Poza tym podkreśla zmarszczki, bo zastyga tak jakby był za gęsty. Za tą cenę zdecydowanie zbyt marny efekt. Sephora o niebo lepsza i duuuużo tańsza. Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 5 września 2013 o 2:06
    Najlepszy
    Dla formalności zaznaczę na wstępie, że Mister Light kosztuje w Sephorach 135 PLN. Odcień, którego używam to dwójka - żółtawy, delikatny beż. A używam z wielką przyjemnością: konsystencja jest po prostu piękna - lekka, ale kremowa i nawilżająca, cudownie wtapia się w skórę. Kryje (obiektywnie średnio, choć jak na produkt tego typu powiedzieć można, że mocno), rozświetla (zawiera subtelne drobinki), długo się utrzymuje. Nie pachnie, nie podrażnia. Różnica po jego użyciu jest duża - twarz natychmiast wygląda na bardziej wypoczętą, świeżą, natomiast kosmetyk pozostaje niezauważalny. Uważam też, że jest wydajny, bo ze względu na krycie i konsystencję nie wymaga zużywania dużej ilości na raz, a ze względu na trwałość - ponawiania aplikacji w ciągu dnia. Pędzelek jest mięciutki i nie rozwarstwia się, chociaż używam go o tyle, o ile, dlatego że wolę wklepać korektor palcami, zresztą jedyna funkcja jaką znam dla tych pędzelków to wchłanianie (=marnowanie) produktu, który mógłby mi z powodzeniem posłużyć. Opakowanie jest bardzo ładne, eleganckie, wygodne, solidne, wyjątkowo odporne na zarysowania i upadki. Jeśli chodzi o stosunek ceny do jakości, myślę, że nie jest najgorszy. To oczywiście podlega indywidualnej ocenie, poza tym marka zawsze będzie nieco sztucznie dobijać dodatkowe złotówki, ale nie ulega wątpliwości, że w tym wypadku wysoką ceną płaci się za wysoką jakość. Dla mnie ten korektor jest skończonym ideałem w swojej kategorii i chociaż żyć bez niego można, wolę nie. :) Używam tego produktu od: dawna, z przerwami Ilość zużytych opakowań: 1, w trakcie kolejnego

Zobacz także inne Korektory pod oczy