Żele do golenia

Gillette Mach3, Complete Defense, Shave Gel Sensitive Żel do golenia przeciw podrażnieniom skóry

• 18 sierpnia 2021 o 9:14
    Świetny
    Żele do golenia marki Gillette to u mnie nr 1 w szafce, czasem próbuje inne ale zazwyczaj zostaje wierny Gillette. Ten żel na bardzo delikatny zapach b. Świetnie się rozprowadza. Ułatwia golenie. Nie podrażnia, łagodzi podrażnienia. Jest bardzo wydajny.
  • 30 lipca 2021 o 12:32
    Przyjemny w użyciu
    Bardzo dobry żel. Bezpośrednio po wyciśnięciu przypomina pasty do zębów niektórych marek- jest niebieski, lekko przezroczysty, z białymi elementami - wygląda jak pasta do zębów właśnie. Po zetknięciu z wodą zamienia się natomiast w puchata, gęstą, przyjemną białą pianę. Sunie gładko po skórze, dobrze współpracuje z najróżniejszymi maszynkami. Zmiękcza skórę, nie wysusza jej. Ułatwia dokładne , łatwe i przyjemne golenie. Zapach jest delikatny - przyjemny, ale delikatniejszy niż w innych żelach do golenia tej marki. Wystarcza na długo, a opakowanie dobrze leży w dłoni. Polecam.
    Zalety:
    • dostępnośc
    • łagodne i skuteczne działanie
  • 4 listopada 2018 o 10:58
    Idealny dla mężczyzny i kobiety
    Wcześniej mój mężczyzna używał piankę, ale ostatnio kupiłam mu zel, aby spróbował coś nowego. Żel bardzo dobrze nawilża skórę, przy czym maszynka sunie po skórze jak po maśle. Nie podrażnia, nie zacina skóry, pozwala na dokładne ogolenie twarzy. Żel jest też świetny dla kobiet! Często damskie produkty do golenia są kiepskiej jakości i warto kupić męskie. A tutaj możemy używać żelu wraz z mężczyzną, i to jest oszczędność!
  • 22 października 2018 o 22:14
    Dla męża i dla mnie :D
    Choć teoretycznie żel ten przeznaczony jest dla mężczyzn, to która z nas przyzna się, że nie korzysta z niego regularnie? :D Ten żel jest tak dobry, że żele do golenia dla kobiet nie dorównują mu w żaden sposób. Wystarczy niewielka ilość żelu, aby ogolić spory obszar ciała. Choć ja zawsze nakładam go i tak dużo, a mąż marudzi, że znowu zużyłam mu żel xD Łagodzi podrażnienia, które u mnie występowały dosyć często po goleniu. Pomimo tego, że nakładam go dużo, to i tak starcza na długo, także opakowanie jest jak najbardziej wydaje. Zapach jest delikatny i przyjemny. Dodatkowym plusem jest także cena. Czasem w Rossamannie można dostać 2paki tych żeli ;) Stosuję go już dłuższy czas i na pewno przez równie dłuższy czas nie zamienię na nic innego ;)
  • 10 września 2018 o 13:35
    Kolejny ulubieniec męża.
    Od kiedy pamiętam mąż kupuje Gillette Series bądź właśnie Gillette Mach3. Ten drugi jest równie chwalony i uwielbiany co ten pierwszy. Mach3 jest przeciwko podrażnieniom skóry po goleniu. Żel posiada wielowarstwową powłokę zmniejszającą tarcie. Ma bardzo ładny zapach i tyle co widziałam bogatą obfitą pianę dzięki której golwnie jest prostsze. Koszt żelu to około 10-12 zł także niedużo a wiem że jest wydajny.

Zobacz także inne Żele do golenia