Żele do golenia dla kobiet

Isana Sensitive, Żel do golenia z aloesem do skóry wrażliwej (nowa wersja)

• 14 stycznia 2025 o 16:21
    Tani i zarazem porządny żel do golenia
    plusy: + delikatny zapach + dobrze się pieni + tworzy gęstą piankę + ułatwia golenie minusy: ? inne cechy, których nie biorę pod uwagę przy ocenie: - niska dostępność + niska cena
    iwonab1
    26 maja 2024 o 20:42
    Łatwe i szybkie golenie.
    Żel do golenia zakupiłam w drogerii Rossmann za coś ok 7 zł. Lubię kosmetyki tej firmy są tanie, ładnie pachną i za tą cenę są naprawdę dobre. Żel jest gęsty dzięki czemu nie spływa i dobrze się rozprowadza. Maszynka gładko po nim jedzie i golenie jest szybkie i łatwe. Nie wysusza oraz nie podrażnia mojej skóry. Moje nogi są gładkie w parę chwili.
    Zalety:
    • Tani
    • Spełnia swoją rolę
  • 18 maja 2024 o 14:10
    Polecam!
    Bardzo fajna pianka od Isany. Zakupiłam ją około miesiąc temu ,był to nieprzemyślany zakup, ale z pewnością go nie żałuję. Opakowanie produktu jest bardzo wygodne, a atomizer umożliwia łatwe zaaplikowanie. Pianka jest bardzo przyjemna oraz łatwa i szybka w rozprowadzaniu. Produkt pachnie bardzo delikatnie i świeżo ,nie drażni nosa. Pianka jest świetna do golenia, przy jej stosowaniu nie ma szans na jakieś ,nawet najdrobniejsze zacięcia. Produkt nie podrażnia, nie wysusza ,a w moim przypadku również nie wywołuje reakcji alergicznych.
  • 17 maja 2024 o 15:57
    Delikatna pianka
    Bardzo wydajna i przyjemna w stosowaniu pianka. Dobrze się rozprowadza, nie podrażnia, pachnie bardzo czysto i delikatnie. Super do golenia, zwłaszcza nóg i bikini. Nie uczula.
    • delikatność
    • wygodny aplikator
    Wady:
  • 8 maja 2024 o 9:18
    z nim unikam krwawego dramatu
    Produkty ISana zaskakują jakością i coraz ciekawszymi propozycjami. Żałuję, że tak późno zaczęłam używać tego typu produktu. Zawsze męczyłam się z mydłem. Żel jest gęsty, a dzięki temu bardzo wydajny. Potrzeba niewiele produktu na jedno użycie. Maszynka gładko po nim sunie, nie podrażniając skóry i nie powodując podrażnień.. Po zastosowaniu jest nawet bardziej miękka i ukojona. Taka taniocha a tak bardzo może podnieść komfort życia. Podoba mi się jego zapach. Serdecznie polecam.
    Zalety:
    • przeciwdziała podrażnieniom
    • świetnie pachnie
    • jest wydajny
    • tani
    • ma odżywczy skład