Wody toaletowe damskie

Ginestet Botrytis EDT

Nasi użytkownicy zostawili 29 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 marca 2019 o 9:06
    Jeden z Najlepszych na rynku
    Nuta odpowiednia dla kobiety biznesu. Delikatny zapach wyczuwalny jedynie z bliskiej odległości. Ani zbyt lekki ani zbyt drażniący - właściwy! Na pierwszy rzut oka nietrwały, ale ponoć to tylko moje odczucie (pewnie szybko się przyzwyczajam).
    • Flakon
    yvellyn
    16 grudnia 2016 o 2:59
    Jeśli kochasz miód to Botrytis jest jak najbardziej dla ciebie
    Botrytis to oda do gęstego,esencjonalnego miodu,który w tej kompozycji kapitalnie nadaje na tych samych falach z suszonymi owocami,piernikiem,białymi kwiatami. Ten oszałamiający wstęp może zrazić a to dlatego,że lubi też wyskakiwać niepożądana nuta sztucznego miodu. Dużo oczywiście zależy od skóry,dlatego nie polecam kupować w ciemno. Trwałość bardzo dobra,na ubraniach oczywiście znacznie dłuższa. Mnie osobiście na dłuższą metę męczy,na dodatek czasem lubi właśnie pojawiać się sztuczny miód. Jednak zawsze lubię mieć w zimowy czas odlewkę by poczuć ferię miodnych smakowitości z pierniczkową nutą.
    • Flakon
    W perfumerii
    Maja102
    19 września 2014 o 13:48
    Małe co nieco
    Zapach dla prawdziwych łasuchów i wielbicieli miodu :) Jest obłędnie słodki, gęsty, lepiący, złocisty. Gdzies w tle pobrzmiewają nutki korzene i kwiatowe, ale pierwszą rolę gra zdecydowanie złoty nektar. Idealny na jesień i zime - otula i ogrzewa niczym ciepły, puchaty szal. Uwielbiam miód, zarówno do jedzenia, jak i wachania. Osładza życie i robi z szarej ponurej jesiemi i zimy krainę mlekiem i (a zwłaszcza) miodem płynącą. Flakonk uroczy. Trwałośc znakomita - 8-10 godzin Używam tego produktu od: 2 dni Ilość zużytych opakowań: próbka i odlewka
  • 1 czerwca 2013 o 19:39
    nie dla mnie
    Zapach słodki, ponoć wodzący na pokuszenie. Totalnie nie dla mnie. Zupełnie do mnie nie pasuje. Wg mnie jest to ulepek bez pazura, słodki aż do bólu głowy, nie do zniesienia, szalenie duszący, aż brakuje mi tchu. Brakuje mu szlachetności, charakteru. Może jeszcze się z nim polubię, ale to już zostawię na jesień i zimę. Zdecydowanie pasuje na mroźne dni. Używam tego produktu od: jesieni 2012 r. Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 28 kwietnia 2013 o 13:09
    Nietuzinkowy slodziak, grajacy miodowa melodie
    Zapach moim zdaniem mocno miodowo - ambrowy, mozna sie na sile doszukiwac cynamonu, wanilii (skategoryzowany jest ponoc jako orientalno - waniliowy) , przypraw korzennych, jednak pierwsze skrzypce gra w moim odczucie zdecydowanie miod, przeradzajacy sie z czasem w ambre. Botrytis jest gesty, goracy, esencjonalny zbity (nie ma w nim przestrzeni), natomiast co ciekawe nie jest ulepem. Jest slodki w sposob szlachetny, wytworny. Jest otulajacy, jednak wyczuwalny przez otoczenie, ale tylko przez podmuch wiatru, nie wiedzie ze soba ogona. Nie jest nachalny ( chyba, ze ktos wypsika sie nim od stop do głow). Nie ma w nim zmyslowosci ani erotyzmu w moim mniemaniu, ale tez chyba nie taki jego cel. Jest dojrzaly, spokojny dostojny w swej slodyczy. Dla mnie zdecydowanie na jesien, zime - nie uzylabym go latem w goracy dzien. Na pewno nie są to kaprysne czy dzikie perfumy - i wlasnie za ta ich monotonnosc odejmuje pol, gwiazdki, bo zwyczajnie potrafia zmeczyc. Co ciekwe w testach nadgarstkowych wypdaja lepiej niz w tescie globalym - w przypadku tych pierwszych - upajaja, ciesza zmysly, w przypadku drugiego -jak juz pisalam - potrafia na dluzsza mete zmeczyc i znuzyc. Kolor zapachu swietnie odzwierciedla zawartosc, flakon jak dla mnie za malo wyszukany, pozbawiony artyzmu, ciagnie w dol bogactwo zapachu. Trwalosc dosc marna - a badzmy szczerzy - zapach jest zbyt drogi, by nie trwac. Używam tego produktu od: poznej jesieni Ilość zużytych opakowań: probki