Wody toaletowe damskie

Bruno Banani Dangerous Woman woda toaletowa 30 ml dla kobiet
Bruno Banani Dangerous Woman woda toaletowa 30 ml dla kobiet
Bodyland.pl
Bruno Banani Dangerous Woman 30 m

Nasi użytkownicy zostawili 48 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

khy
    13 listopada 2024 o 8:45
    Takie nic
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Takie nic. Porzeczka, kwiaty, słodkie nuty kokosowe. Zapach słodkawy i tani w klimacie, pachnie jak jeszcze jeden owocowy psikacz. Nie rozwija się niemal wcale i szybko znika. Szkoda, bo Bruno Banani ma i fajne zapachy.
  • 16 lutego 2023 o 21:29
    Rozczarowanie...
    Jestem bardzo rozczarowana tymi perfumami...Nuty zapachowe, które uwielbiam, czyli porzeczka, kokos i wanilia.Zapach ogólnie rzecz biorąc cudowny, słodki, ciepły, otulający...na 15 minut.I to dosłownie...Na dodatek ledwo wyczuwalny.Nie wiem...może przesadzam, może trafiłam na jakiś felerny egzemplarz, ale naprawdę byłam w szoku gdy ich po raz pierwszy użyłam.Nigdy w życiu nie miałam perfum, które tak słabo by pachniały i tak szybko zanikały.Szkoda, wielka szkoda.
    Zalety:
    • Piękny zapach.
    • Ładny, bardzo poręczny flakonik.
    Wady:
    • Zapach słabo wyczuwalny, szybko ulatniający się.
  • 11 stycznia 2022 o 0:06
    Słodziak z pazurem
    Dangerous Woman używam już kilka lat, chociaż z przerwami. Jest to jeden z tych zapachów, do których uwielbiam wracać i nie nudzi się pomimo upływu lat. Całość jest zdecydowanie słodka, jednak nie w stronę dziewczęcej słodkości, a kobiecej zmysłowości. Mocny, lekko ostrawy zapach, który wyraźnie daje o sobie znać. Dla osób nie gustujący w takich intensywnych tonach, będzie od zdecydowanie zbyt duszący oraz męczący- mnie jednak otula swoją wonią, wprawiając mnie w przyjemny nastrój. Bardzo dobra trwałość. Na ciele trzyma się na mnie długie godziny, na ubraniach- cały dzień. Chociaż ja bezceremonialnie stosuję go za dnia, zdecydowanie bezpieczniejszy w użyciu jest nocą. Idealnie sprawdza się w okresie późna jesień-zima, w letnie pory roku będzie drażnił. Flakon dość typowy dla Bruno Banani- "kopnięta" buteleczka, w większej wersji posiadająca piękną kolorystykę. Będę wracać do zapachu jeszcze długo- tym bardziej, że mam kolejny flakon w zapasie!
  • 9 sierpnia 2021 o 15:39
    Na chłodniejsze dni/wieczór
    Te perfumy to dosyć mocna propozycja. Zakupiłam je w niemieckim Rossmannie. Zapach jest bardzo intensywny. Dominują w nim kwiatowo-orientalne aromaty. Według mnie najlepiej stosować je w wieczorem lub w okresie jesienno-zimowym. W upalne dni zdecydowanie przytłacza, jest zbyt duszący. Perfumy są zmysłowe, o ile nie przesadzi się z ich stosowaniem. Trwałość przyzwoita- jak to bywa w przypadku wody toaletowej. Flakonik jest nietypowy jak na firmę Bruno Banani. Jednak kolor i kształt cieszy oko. To świetna opcja dla miłośniczek mocnych doznań.
    Zalety:
    • flakonik
    Wady:
    • duszący zapach
  • 19 listopada 2020 o 21:12
    Pachną jak słodki, magiczny urok
    Zapach wyraźnie odróżniał się od innych dotychczas mi znanych. Czuć jednocześnie i przesłodzoną porzeczkę i balansujący ją, gorzkawy ostry kokos, który dodaje osobowości i seksualności zapachowi. Nie jest jednak egzotyczny, jest mdły w przyjemny sposób, gęsty, do granic słodki. Ten zapach jest wiedźmą! Po paru miesiącach używania zbrzydł mi. Zaczęłam czuć głównie ten męczący ostry zapach kokosa, który nie ma ani krzty słodkości, zapach zrobił się pieprzny. Nie wiem, co o nim myśleć, więc na razie robię sobie przerwę.
    Wady:
    • wygląd butelki