Wody toaletowe damskie

Comptoir Sud Pacifique Amour de Cacao EDT

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 marca 2013 o 10:50
    Kakao w proszku.
    Kakao w proszku - ot i cały sekret AdC od CSP. Słodki, mocno kakaowy. Kiedyś moja wielka milość, dziś już nie pieję takim zachwytem gdy go wącham. Stał się dla mnie wręcz zapachem niewyjściowym, takim do ciepłego dresu, skarpetek, koca i kubka kakao w dłoni. Iście domowy zapach! Jak go komentuje otoczenie? Że fajnie pachnie czekoladą ;) Na mnie niestety bardzo nietrwały. Godzinka i znika. Do tego projekcja bliskoskorna. Kiedys wielbiłam, dziś swój flakon puszczam w świat. Używam tego produktu od: 2010 r. Ilość zużytych opakowań: flakon 100 ml
    yerena
    8 listopada 2011 o 15:09
    Brak kakao
    Niemozliwe, ale ten zapach nie ma nic wspolnego z nazwą...Początek na mojej skorze to jakas nienaturalna, dosc chemiczna pomarancza, ktorą po kilku minutach zamienia zapach wafelka z czekoladopodobnym nadzieniem. W tym momencie zapach jest dosc tlusty, ani czekoladowy, ani kakaowy, jest cos maslanego, bardziej chyba margaryniastego, zdaje mi się, ze czuję roztarte na masę orzechy laskowe...i ciągle slodko. Im dalej, tym zapach się bardziej wysladza, karambola przepadla między warstwami wafelka, zza ktorego juz widoczna jest biala, ogromna kula cukrowej waty o zapachu waniliowym. Wszystko nagle ucicha i jedynie slodka do granic mozliwosci wata zyje na nadgarstku i szyi. Zapach jest dosc trwaly- przed snem zbryzgane nadgarstki z rana dawaly zna c o sobie. Dziewczyny w pracy stwierdzily, ze tak pachnie w ciastkarni :( Drazni fakt, ze pojemnik jest aluminiowy i nie widac ubytku perfum... Raczej nie kupię ponownie, bo są ladniejsze zapachy kakao i czekolady!!! Używam tego produktu od: 2011 wrzesien Ilość zużytych opakowań: w trakcie 100 ml
  • 14 maja 2011 o 16:44
    Kakao idealnie słodkie ;)
    Podobnie jak koleżanka niżej, szukałam czekoladowego/kakaowego ideału i go znalazłam! jest nim Amour de Cacao. Zapach idealnie słodki, pachnący jak czekoladowa babeczka wyjęta prosto z piekarnika ;) Na pewno dla wielbicielek słodkości i "zapachów jadalnych". Zachwyca mnie. Jest przepyszny!!!!!!!!! Trwałość bardzo dobra, na mnie prawie cały dzień. Flakon ok, leciutki, na pewno się nie stłucze ;) choć wolałabym widzieć ilość perfum. Szkoda, że perfumy w Polsce praktycznie nie do zdobycia.... Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: wcześniej 3 odlewki, teraz w trakcie 100ml flakonu
    Twitter
    3 kwietnia 2011 o 12:45
    Idealne, gorzkie kakao z orzechowym pobłyskiem
    Poszukiwania idealnej czekolady, kakao były smakowite, nie powiem. W trakcie odpadły: Dark Extasy, duet: czekolada biała i ciemna w słodkich, pralinkowych opakowaniach, demetrowe cuda, Musc Maori i pewnie coś jeszcze. Wynika z tego, że mam tylko jeden prawdziwie czekoladowy zapach: Amour de Cacao. Pachnie tak, jak dobre kakao: gorzko, czekoladowo, intensywnie i słodko, ale w bezpieczny, nieprzeładowany sposób. Obok tego bajecznego aromatu czekolady, pojawia się też nuta dojrzałych, dopiero co wyjętych z łupki, orzechów włoskich. Orzechy są wilgotne, lekko tłustawe i dają niesamowite połączenie wraz z pięknym kakao. Z upływem czasu niknie ta słodkość i orzechowość i pozostaje posmak metalicznej, odrobinę piwnicznej paczuli. Trwałość średnia. Jest jedna rzecz, która mnie niesamowicie irytuje: nieprzezroczysty flakon. Brak kontroli (no, chociażby wglądu) nad upływem czasu, tudzież perfum doprowadza mnie do furii. Zdecydowanie wolałabym odlewkę. Używam tego produktu od: jakiegoś czasu Ilość zużytych opakowań: Flaszka, wcześniej odlewka
    nina732
    3 lipca 2010 o 14:37
    palce lizać!!!
    Zapach cudowny, pachnie czekoladową babeczką, działa nie tylko na węch ale i smak,dość trwały, uzywam go teraz , ale myślę , że dopiero szarą jesienią i zimą docenię go w pełni.W kazdym razie zapachowy relaks , polecam!! Używam tego produktu od:3 tygodni Ilość zużytych opakowań:w trakcie