WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Wody toaletowe damskie

Lacoste Dream of Pink EDT

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 marca 2021 o 10:34
    Naturalny, subtelny zapach malinowej herbaty
    Uwielbiam malinową herbatę, ale jeśli chodzi o perfumy, malina to zapach trudny do zrealizowania. Natchnione lub inspirowane jagodami zapachy mają tendencję do przesadzania ze słodkimi jagodowymi nutami. Jeśli chodzi o perfumy jagodowe, istnieje cienka granica między właściwym a zapachowym bólem głowy. Tak więc, zastanawiałem się, jak Dream of Pink Lacoste to zrobił? spotkała mnie miła niespodzianka - naturalny, subtelny zapach malinowej herbaty! Lacoste Dream of Pink to zaktualizowana wersja jednego z ich zapachów Touch of Pink. Dream of Pink należy do kategorii zapachów owocowo-kwiatowych. Lacoste twierdzi, że oprócz czerwonych jagód Dream of Pink zawiera nuty drzewa sandałowego, piżma, kwiatu lotosu, herbaty i róży. Podobnie jak w przypadku większości perfum, zapach rozpylony w powietrzu lub na ubraniu pachnie zupełnie inaczej niż rozpylony na mojej skórze. Wszędzie poza moją skórą zapach herbaty jest mniej wyczuwalny, a nuty jagód, róży i piżmy mają niemal sportowy charakter, który przypomina mi ubrania Lacoste, również buteleczka chodzi kolorystyka jest dziewczęca to styl również nawiązuje do ubrań firmy. Chociaż lubię Dream of Pink i uważam, że zapach orzeźwiającego napoju jest nowatorski i przyjemny, to nie jest to coś, co noszę codziennie. Pachniałam jak herbata 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu, więc Dream of Pink będzie dla mnie okazjonalnym zapachem wiosennym. Moje poszukiwania * jedynego * wiosennego zapachu trwają!
  • 3 marca 2012 o 12:20
    Bardzo fajne
    Nigdy nie lubiłam słodkich zapachów, ale ten jest taki słodko-świeży, nie duszący, ale dość intensywny, całkiem długo się utrzymuje. Kiedyś koleżanka przyniosła mi próbkę i wiedziałam, że muszę go kupić. Nie uważam, że tylko dla młodych dziewczyn, mojej mamie też się podoba. Myślę, że jeszcze kiedyś do niego wrócę. Używam tego produktu od: 3 lata z przerwami Ilość zużytych opakowań: jedno 90 ml
  • 4 lutego 2010 o 12:46
    ładny świeżak
    Zapach jest młodzieńczy i orzeżwiający taki na ciepłe dni . ALE strasznie przypomina mi jakiś inny zapach wydaje mi sie że embrace oriflame ale do konca nie jestem pewna . Maja chyba jakieś podobne nuty . Cóż gdybym miała wydać na niego 200 zł to napewno nie kupiła bym (kupiłam po okazyjnej cenie) . Bo nie jest oszałamiający troche zbyt sportowy moim zdaniem i nie trzyma się za długo .Niestety nie jest to mój zapach szukam dalej :) .Używam tego produktu od:miesiąc Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego
  • 10 stycznia 2010 o 15:28
    Dla mnie rewelacja
    Zapach poznałam w perfumerii. Strasznie mi się spodobał, bo był słodki i co najważniejsze- nie ma w sobie wanilii, na którą jestem uczulona. Dla przykładu touch of pink czy love of pink zawierają wanilię... Zapach słodki, ale nie duszący. Uwielbiam go :) Oryginał można taniej kupić za granicą lub w perfumeriach internetowych. Zapach utrzymuje się dość długo- ja już go przestaję wyczuwać a on nadal pachnie :) Używam tego produktu od: prawie roku Ilość zużytych opakowań: pół poszło
  • 17 sierpnia 2009 o 14:36
    letnia lekkosc
    Bardzo lubie ten zapach jest lekki i rzezki a przy tym nieco slodki, przypomina mi w pierwszym wrazeniu odrobine gume donald i wate cukrowa:) potem jest juz bardziej kwiatowy i lekki. Lubie go, ale wyaje mi sie troche ,malo trwaly, za to idealny na lato. Ale jest to zdecydowanie wybor dla dziewczyny ktora lubi slodkie zapachy. Fajny na randke i wakacje:) Moj chlopak bardzo go lubie. Nie jest to jednak KWC wole zapachy bardziej kwiatowe i trwale. Używam tego produktu od:pol roku Ilość zużytych opakowań:2