Wody toaletowe damskie

Lancome Ô de l´Orangerie EDT

Lancome O de Lorangerie Woman woda toaletowa 75ml

Katefit
    25 stycznia 2020 o 13:17
    Kwiaty i cytrusy razem "pracują" na świeżą woń
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Jest nie wiele perfum z neroli i kwiatem pomarańczy, które potrafię znieść a nawet które podobają mi się / mało przeszkadzaja. Tu jest własnie tak, o dziwo ładny zapach. Świeży, nie dominujący, kwiaty i cytrusy razem "robią robote" miłą dla nosa. Lato w butelce.
    Zalety:
    • zapach świeży, nie dominujący, kwiaty i cytrusy razem
    Wady:
    • nie ma
  • 10 kwietnia 2019 o 9:23
    Idealne na wiosnę
    Uwielbiam zapach kwiatu pomarańczy. Zarówno w cięższej wersji, jak w perfumach Elie Saab, jak i w tej świeższej. O de l'orangerie jest bardzo rześkim, zielonym zapachem. Rzeczywiście, przywołuje na myśl wiosenny ogród. Neroli jest mocno wyczuwalne, tak samo cierpkie cytrusy. Dla mnie jednak nie jest to zapach owoców, a skórki owocowej. Nie ma tu słodyczy. Lubię go nosić szczególnie w maju, kiedy nie jest jeszcze bardzo gorąco, ale już wyczuwalnie cieplej. Latem też się u mnie sprawdza. Zapach jak na EDT jest trwały. Z czasem staje się bliskoskórny, ale czuję go cały dzień. Mam dwie buteleczki po 50 ml. Jedną trzymam w pracy, drugą w domu.
    wiki51
    29 czerwca 2016 o 21:49
    Piękny!!!
    Uwielbiam zapachy od Lancome ten jest nr. 1. Bardzo zmysłowy, świeży, delikatny i kobiecy.Cenie go za oryginalność- mało popularny i nie pachnie nim co druga kobieta na ulicy. Moim zdaniem idealny na lato jak i na zimę.
    W perfumerii
  • 9 lutego 2013 o 13:25
    Bardzo lubię
    Pomarańcze, neroli i naturalny kwitnący jaśmin, czyli to co w perfumach bardzo lubię. Poprawia nastrój, dodaje energii, kojarzy się z późną, już ciepłą wiosną i z latem. Kupiłam w zeszłym roku na lato, ale z radością używam cały czas. Nie jest to słodziak, dla mnie nie jest to też typowy świeżak. Jest wyrazisty, ale nie przytłacza, nie drażni intensywnością innych. Trwałość, jak na wodę toaletową, dobra. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 x 75 ml
  • 10 lipca 2012 o 10:40
    pomarańczarnia
    Dla wielbicielek nut pomarańczowych (dla mnie równiez) idealny. Jest to czysta esencja pomarańczy zaprawiona kroplą jaśminu. Świetny wybór na wakacyjny wyjazd. Zapach jest lekki jak mgiełka, wyczuwa się w nim pozytywne wibracje, radość :) Trochę przypomina mi Moschino I Love Love oraz Kenzo Le Monde. Trwałość nie powala ale zadowala ;) Używam tego produktu od: mc Ilość zużytych opakowań: 1 szt 75ml