Kremy na noc

Olay Regenerist, Continuous Night Recovery Moisturizing Treatment Krem na noc

• 17 lipca 2014 o 8:46
    nie wart swojej ceny
    Kremik jest bardzo przyjemny w użytkowaniu. Nie uczula, nie podrażnia, ładnie pachnie, nawilża nie pozostawiając na twarzy błyszczącego filmu. Wygładził moją zmarszczkę na czole :) Aczkolwiek bardziej zależało mi na poprawie konuru twarzy. Niestety krem nie ma posiada właściwości liftingujących. Nie jest też zbyt wydajny. Używam tego produktu od: miesięca Ilość zużytych opakowań: kończę pierwsze
    cthr
    24 sierpnia 2011 o 3:40
    świetny od pierwszego użycia
    Poprosiłam w sklepie o kilka próbek kremów do twarzy. Gdy go użyłam to mój chłopak zapytał co zrobiłam, że mam taką ładną cerę. Tego samego dnia mi go kupił. Wygładził mi zmarszczki (jako 27 latka nie miałam ich zbyt wiele ale miałam), sprawia, że skóra nabiera równomiernego kolorytu. Używam go na dzień i na noc. Dzięki niemu przestałam używać pudru. Moja przesuszona solarium skóra od pierwszego użycia się poprawiła. Miałam kiedyś jakiś krem olay , jednak nie pamiętam nazwy ale tamten był fatalny. Olay regenerist na noc jest nie do przebicia w tej kategorii cenowej. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: trzy
  • 20 października 2010 o 10:16
    Świetny krem
    Polubilam ten krem od pierwszego uzycia. Ma bardzo przyjemna gladka konsystencje, doskonale sie rozsmarowuje i wchlania. Rano skora jest wypoczeta, twarz promienieje. Przy takich atutach sino-fioletowy kolor kremu jest dla mnie sprawa drugorzedna. Dodatkowo zapach lawendy rekomensuje walory wizualne. Wg mnie specyfik jak najbardziej godzien polecenia. Używam tego produktu od: miesiac Ilość zużytych opakowań:1
  • 28 października 2009 o 11:42
    świetnie koi
    Jestem mega zadowolona z działania tego kremu, skóra po użyciu go wygląda niesamowicie gładko, jest miła w dotyku, miękka, aż chce się wyjść i chwalić się jej pięknym zdrowym wyglądem, miły lawendowy zapach to doskonały pomysł biorąc pod uwagę, że krem stosuje się na noc. Zauważyłam wyraźną poprawę jeśli chodzi o zmniejszenie widoczności porów na twarzy, ale niestety zmarszczki jakie są, takie były. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1
  • 13 września 2009 o 21:46
    potrafi uzależnić
    Wyjątkowy krem. Urzekł mnie swoim zapachem i działaniem. Lawenda tuli do snu. Rano skóra jest wygładzona, lekko napięta i gotowa ;)) do życia. Krem nie ma typowego działania przeciwzmarszczkowego, ale jest prawdziwą ambrozją dla twarzy. Na pewno mojej. Używam tego produktu od:pół roku Ilość zużytych opakowań:2

Zobacz także inne Kremy na noc