Kremy na noc

Filorga Sleep and Peel Krem złuszczający na noc

Sephora
Filorga - Sleep & Peel 4.5 - Krem Na Noc Z Mikropeelingiem - Sleep & Peel 4.5 Night Cream 40ml - Dla Kobiet

• 4 grudnia 2018 o 14:30
    Jeden z lepszych kremów złuszczających jakich używałam!
    To już drugi produkt Filorgii, który znajduje się na mojej liście hitów! [b] Stosowanie [/b] Krem stosuję od 2 miesięcy. Początkowo stosowałam go codziennie, ale po miesiącu zaczęłam używać 3-4 razy w tygodniu, w pozostałe dni porządnie nawilżając skórę. [b] Efekty [/b] Wow! Skóra jest wyraźnie jaśniejsza i gładsza. Zniknęły zaskórniki z policzków i z nosa. Dodatkowo rano wyglądam na wypoczętą mimo posiadania półrocznego potomstwa ;) Jedyne o czym trzeba pamiętać to wykonanie raz w tygodniu peelingu mechanicznego, który usunie złuszczony naskórek. Dzięki takiemu połączeniu skóra będzie jeszcze ładniejsza. [b] Konsystencja i zapach [/b] Lekki krem, szybko się wchłania. Skóra trochę mrowi bezpośrednio po zastosowaniu. Zapach typowy dla produktów Filorga.
    Zalety:
    • Efekty - spełnia w 100 % obietnice producenta.
    • Szybkie wchłanianie
    Wady:
    irrssin
    5 listopada 2017 o 0:35
    Bardzo go lubię.
    Choć krem nie spowodował u mnie żadnych spektakularnych efektów, bardzo go lubię i jego działanie jest naprawdę dobre. Krem ma bardzo przyjemną konsystencję i specyficzny zapach, który przypadł mi do gustu. Nie ma tu mowy oczywiście o żadnym widocznym złuszczaniu. Skóra po jego użyciu jest wygładzona, jakby rozjaśniona. Gdy na skórze pojawia się jakaś niespodzianka, krem błyskawicznie ją eliminuje. Niestety nie likwiduje przebarwień.
    Zoebull
    30 kwietnia 2016 o 17:08
    Bardzo dobry krem
    Próbkę tego kremu otrzymałam przy zakupie jakiegos kosmetyku i wypróbowałam po czasie. Zachęcona odczuwalną reakcją na skórze kupiłam duze opakowanie, chociaz cena jest zaporowa (udało mi sie kupic je za 150 na allegro, bo data konczyła sie za rok i ktos wyprzedawał). Skład imponujący, działanie odczuwalne fizycznie - szczypanie, chociaz to po ajkimś czasie ustępuje i szczypie tylko skóra w miejscu,gdzie jest jakiś wyprysk czy podrażnienie. Ten brak reakcji wydał mi sie dziwny, i gdyby nie późniejsza rozmowa z kosmetologiem o tym kremie, to pewnie zaczęłabym wątpić :), natomiast złuszczanie nie jest widoczne dla oka i ma nie być. Stosuję na noc, tak, jak zaleca producent i nakładam go codziennie. Skóra jest wygładzona i taka "odświeżona ", wypoczęta. Krem jest mega wydajny,łatwy w aplikacji i szybko się wchłania. Nie wiem, czy jeszcze go kupię, ale to jest spowodowane tylko bardzo wysoką ceną. Jesli budżet mi pozwoli, zrobię to na pewno. edit: udaje sie upolowac na allegro, więc kontynuuję używanie. Wydajność i skuteczność jest bardzo duża.
  • 5 lutego 2016 o 13:38
    Dobry krem ale nie wart swojej ceny
    Kupilam ten krem na noc, bo chcialam kupic cos zluszczajacego, ale w miare bezpiecznego. Zluszczania praktycznie nie zauwazylam, pare razy cos mnie tam zaszczypalo. Na poczatku stosowalam go co dwa dni, ale gdy zobaczylam, ze nie spowodowal duzego zluszczania, to zaczelam go stosowac codziennie. Takze dlatego, ze chcialam go skonczyc i zdazyc uzyc w czasie zimy jakiegos innego kremu zluszczajacego. Dodam tylko ze Filorga jest dosyc wydajna, krem trzeba zuzyc chyba 6 miesiecy po otwarciu. Uwazam, ze kremik jest fajny. Skora rano jest rozswiestlona i uspokojona, potem wraca do stanu normalnego. Krem nie zwiekszyl zaskornikow i pory tez pozostaly bez zmian, nawet chyba w miare pozytywnie na nie wplynal. Ale tak szczerze, to za te cene liczylam na maly cud. Odejmuje dwie gwiazdki za cene i za brak zluszczania. Minus takze za opakowanie, ktore moze i ladne, ale strasznie nieporeczne i nie nadaje sie do podrozy (troche kremu stracilam gdy otworzylam go po podrozy). Nie kupie go ponownie, chyba ze nagle stanieje do max. 40 zlotych. Używam tego produktu od: 4 miesiecy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 23 marca 2015 o 14:11
    Widoczne dobre efekty
    Bardzo lubie ten krem, 3 kosmetyk tej marki ktory na stale zagoscil na mojej polce. Krem ma dzialanie lekko zluszczajace, wygladzajace. Rano skora jest jasniejsza, jakby rozswietlona, wygladzona i ma lepszy koloryt, przebarwienia, zaczerwienienia sa mniej widoczne.To co mnie zaskoczylo na wielki plus to efekt nawilzenia. Moja skora jest po nim bardziej nawilzona niz po kremach stricte nawilzajacych. Wielki plus dla Filorgi za ten krem, dziala! Używam tego produktu od: kilka lat Ilość zużytych opakowań: więcej niż 3

Zobacz także inne Kremy na noc