Lakiery hybrydowe

Isabellenails Lakier hybrydowy (różne kolory)

Medea05
    27 stycznia 2023 o 14:31
    Chyba ok
    Jestem raczej poczatkujaca w lakierach hybrydowych i samodzielnym manicure hybrydowym, ale te lakiery nie sa najgorsze. Moze kwestia kolorow, jakie sobie zakupilam, ale naprawde przyjemnie sie nimi pracuje Fakt, lakiery sa dosc rzadkie, ale z drugiej strony - mi rzadszymi produktami latwiej sie pracuje PLUSY: + dosc ladne krycie nawet przy 2 warstawach, przynajmniej przy moich ilku pastelowych kolroach + tanie +duzy wybor kolorow MINUSY - przez te rzadkosc czasem zostaja takie jakby smugi na paznokciu, moze gdyby byly ciut ciut gestsze - byloby latwiej? - raczej trudno dostepne, trzeba zamawiac online, stacjonarnie nigdzie ich nie widzialam -pedzelek czasem tak dziwnie sie rozwarstwia i jakis wlosek odstaje, wolalabym aby jakos lepiej tryzmal ksztalt Niezle, ale nie bez minusow. Takie 3?
  • 2 lipca 2022 o 11:41
    Genialne!
    Swoją przygodę z hybrydami zaczęłam od kupna całego zestawu z tej marki. w zestawie była lampa 6 lakierów, baza, i wszystkie pozostałe rzeczy które potrzebujemy na start. Obawiałam się ponieważ dość tanio mnie wyniósł zestaw jednak byłam bardzo mile zaskoczona po pierwszym użytkowaniu. Większość kolorów bardzo pięknie kryje. Trzymają się tak samo długo jak lakiery innych bardziej znanych marek. Baza wcale nie odstaje jakością od tych droższych i warto dodać że jest to polska marka. Pędzelek w lakierach jest miękki i nie za długi co pozwala dokładnie manewrować lakierem jak i podjechać praktycznie pod same skórki! Aktualnie użytkuje produkty tej marki od pół roku i ani razu się nie zawiodłam i przekonuje wszystkie znajome do zakupu ich lakierów.
    Zalety:
    • krycie
    • brak drażliwego zapachu
    • wybór kolorów
    • precyzyjny pędzelek
    Wady:
    • jak na razie wszystko okej
  • 31 stycznia 2021 o 18:40
    Te lakiery to utrapienie
    Posiadam 2 odcienie. Jeden bananowy i jeden jasnoniebieski. Jestem początkującą użytkowniczką lampy, więc łatwość użytkowania jest dla mnie bardzo ważna, nie mam wprawy. Niestety lakiery isabellenails okazały się rzadkie, rozlewające się i ogólnie ciężkie w obyciu. Czasami po 2 warstwach są dalej prześwity, więc muszę nałożyć 3 i na paznokciu tworzy mi się "bulwa". Pędzelki też nie ułatwiają precyzyjnego nakładania. Ciągle się coś rozlewa i rozmazuje. Chciałam też zaznaczyć, że to nie są moje pierwsze lakiery - przy produktach innych marek nie mam AŻ takich problemów. Trzeba przyznać, że kolory są świetne i za to duży plus. Ale jednak będę się trzymać od tej marki z daleka.
    Zalety:
    • Kolory
    Wady:
    • Słaba pigmentacja
    • Rzadkie lakiery
    • Nieprecyzyjny pędzelek
  • 5 kwietnia 2020 o 15:21
    Fajny produkt
    Lakiery firmy Isabellenails, to moje pierwsze z którymi zaczęłam przygodę z hybrydami, dosyć nietypowo lecz skusiła mnie ich dosyć niska cena jak na hybrydę oraz piękna gama kolorystyczna, do tej pory mam kilka kolorów tej marki i jest zadowolona, posiadam również lakier cat eye który jest przepiękny. Krótki pędzelek ułatwia manewrowanie nim podczas nakładania produktu na paznokieć, estetyczna biała buteleczka, fajne oznaczenie koloru na korku lakieru, chodź nie zawsze oddające zupełnie kolor który znajduje się w środku więc warto przed zakupem poszukać wzorników bądź zdjęć koloru który chcemy zakupić, polecam!
    Zalety:
    • szeroka gama kolorystyczna
    • fajny lakier na początek, mały pędzelek
    • wydajny
    • dobra cena produktu