L'Oreal Paris Botanicals Fresh Care, Lawendowa kuracja przed szamponem

• 30 lipca 2019 o 21:26
    Kompres na skórę głowy
    Nie oczekiwałam wiele, a tu taka miła niespodzianka. Idealna propozycja przy AZS, ja nawet na noc zostawiam ten olejek jak swego rodzaju kompres łagodzący. Jest niesamowicie wydajny, włosy po nim lśnią, są miękkie, a skóra głowy nie swędzi i nie piecze.
  • 4 marca 2019 o 23:39
    Super produkt
    Doskonały produkt! Łagodzi podrażnienia, zapobiega kolejnym, moje włosy wprost go kochają! :) Efekt mega doskonałego nawilżenia i naturalny zapach lawendy!
  • 10 października 2018 o 16:30
    Jeden z ulubionych
    Tej olejek to zbawienie! Bardzo dobrze działa na suche włosy , nadaje błysku i zdrowego wyglądu. Jest tani jak na taki szybki i dobry efekt. Jest jednym z moich ulubionych
  • 30 sierpnia 2018 o 13:08
    Przyjemne ukojenie
    Nigdy wcześniej nie miałam do czynienia z kosmetykiem tego typu, uważałam, że to zbędny dodatek w pielęgnacji włosów. Trzeba przyznać, że spełnił swoją rolę, ukoił skórę głowy, chroniąc ją przed podrażnieniami. Olejek zamknięty jest w małej butelce, używanie go jest wygodne, zapach przyjemny, choć jak i w innych produktach serii - nie do końca naturalnie lawendowy.
    Zalety:
    • działanie! koi i chroni skórę głowy przed podrażnieniami
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Sersza
    28 lipca 2018 o 14:22
    Super!
    Ogolem kocham lawende i produkty z nia zwiazane. Tak wiec jak pojawila sie tylko ta seria, wykupilam od razu cala. Olejek dodaje fajny element do pielegnacji wlosow, ktore bardzo go polubily. Uzywam wraz z odzywka z tej serii, gdyz szampon po dluzszym uzywaniu przetluscil wlosy. Bez niego wlosy sa bez zarzutu :)
    Zalety:
    • nawilzenie wlosow