Chusteczki dla dzieci

Tami My Baby, Chusteczki nawilżane dla dzieci

kaskaw8
    21 października 2023 o 12:05
    Zaskakująco dobrej jakości
    Jestem bardzo zadowolona z tych chusteczek. Nie spodziewałam się tak dobrej jakości. Nieduża cena, a tak fajny produkt. Chusteczki są bardzo dobrze nawilżone. Nie są jednocześnie przesadnie mokre. Bardzo długo pozostają wilgotne. Odpowiednio oczyszczają skórę czy różne powierzchnie. Fajnie sprawdzają się jako chusteczki do różnych powierzchni, np. przy czyszczeniu telefonu, stołu czy laptopa. Ich wykonanie jest solidne i trwałe. Nie rozciągają się i nie rwą. W opakowaniu nie są za mocno złożone, przez to łatwo je wyciągnąć. Opakowanie jest standardowe; plastikowa folia nie psuje się szybko, nie rwie się i produkt w środku pozostaje mokry przez cały czas używania.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • jakość
    • nie podrażniają
  • 23 lutego 2023 o 11:01
    Dobre chusteczki
    Chusteczki kupuje akurat te dosyć często. Można je znaleźć często na promocji. Opakowanie chusteczek jest dość duże, także starczają na dłużej. Produkt jest dobrze nasączony, bardzo fajnie czyści zabrudzone miejsca na skórze. Zapach bardzo delikatny, nie drażniący. Przede wszystkim nie podrażniaja i nie uczulają skóry dziecka. Ładnie się wyjmują, nie rwa się i nie rozciągają. Naprawdę są to chusteczki dobrej jakości za niewielkie pieniądze.
    Horaniu
    7 września 2019 o 18:04
    Są okej
    Chusteczki bardzo dobrze spełniają swoje zadanie. Kupuję je regularnie dla mojego synka i są naprawdę świetnej jakości. Są bardzo dobrze nawilżone, ładnie pachną, nie podrażniają delikatnej skóry dziecka, nie uczulają. Wykonane z dobrej jakości materiału, nie rwą się, nie rozciągają. Bardzo dobrze oczyszczają skórę malucha, pozostawiając mokrą poświatę, która bardzo szybko wysycha. Są idealne i dla dziecka, i dla mamy. Tanie i łatwo dostępne. Jest ich dużo w opakowaniu.
    Zalety:
    • tanie
    • dobrze nawilżone
    • nie podrażniają
    • łatwo dostępne
    • ładnie pachną
  • 9 września 2018 o 10:31
    Bardzo dobre
    Jednym z moich must have są chusteczki nawilżane, które kupuję bardzo często zmieniając marki i wersje. To coś, czego u mnie nie może zabraknąć. Te zakupiłam podczas szybkich zakupów w drogerii Hebe i przyznam, że tylko tam je widziałam, więc z dostępnością nie jest może najlepiej, jednak warto się skusić. OPAKOWANIE Bardzo podoba mi się opakowanie tych chusteczek, które od razu wyróżnia się na półce. Wyrazisty żółty kolor oraz śliczna, dziecięca grafika z misiem są przyjazne nie tylko dla maluszków. Opakowanie jest klasyczne jak na tego typu produkt – mamy tutaj sporo chusteczek z foliowym opakowaniu z nadrukiem przedstawiającym słodkiego, uśmiechającego się dzidziusia. Opakowanie zamykane jest na nalepkę, która z czasem niestety traci klej, co może przekładać się na wysychanie chusteczek. CHUSTECZKI Miałam już wiele chusteczek nawilżanych i te są jednymi z lepszych jakie spotkałam. Są wykonane z przyjemnej w dotyku, delikatnej tkaniny standardowej wielkości. Mają przyjemny zapach, taki delikatny i naturalny kojarzący się z dziecięcymi kosmetykami. Nawilżenie jest odpowiednie, chusteczka nie jest ani za mokra ani zbyt sucha. Chusteczki mają wiele zastosowań: świetnie sprawdzają się np. przy wykonywaniu makijażu kiedy chcę szybko umyć ręce czy pędzelki, do tego celu używam ich najczęściej. Dobrze oczyszczają, są delikatne dla skóry, idealne podczas szybkich poprawek. Wychodzą z opakowania pojedynczo, dzięki czemu nie marnujemy ich. Tanie i bardzo wydajne. Mają przyjazny skład. PLUSY: + dobry skład + ładne opakowanie + są dobrze nawilżone + z opakowania wychodzą pojedynczo + mają wiele zastosowań MINUSY - opakowanie zamykane na nalepkę
  • 21 marca 2018 o 10:11
    Bardzo fajne
    Bardzo dobrze nasączone. Sporo paka bo aż 72 sztuki. Często w hipermarkecie w promocji wtedy można je kupić za mniej niż 4 złote. Zapach nawet przyjemny ale nie powala. Jednak funkcja dokładnego oczyszczania skóry niemowlaka jak najbardziej prawidłowa. Nawilżające
    Zalety:
    • Nawilżenie