Chusteczki dla dzieci

Velvet Junior, Nawilżany papier toaletowy dla dzieci

Velvet Junior Nawilżany papier toaletowy, 48 szt.

iwonab1
    18 lutego 2025 o 16:36
    Pięknie pachnie,dobrze oczyszcza.
    Papier toaletowy Velvet Junior zakupiłam w drogerii Rossmann w cenie 5.99 zł . W opakowaniu zamykanym na plastikowy klik, znajdziemy 48 sztuk. Papier jest dobrze nawilżony, nie rwie się, łatwo się wyciąga z opakowania i pięknie brzoskwiniowo pachnie. Dokładnie czyści to co trzeba, pozostawiając skórę czystą i pachnąca. Dzięki zamykaniu nie wysycha, aż do ostatniej sztuki. Idealny do codziennego użytku, jak i do czyszczenia raczek i buzi. Jest mięciutki i ma delikatną formułę, która nadaje się również dla wrażliwej skóry. 99% składu jest pochodzenia naturalnego. Polecam .
    Zalety:
    • Pięknie pachnie
    • Dokładnie oczyszcza
    • Nie wysycha
    • Nie rwie się
  • 9 maja 2024 o 8:47
    Velvet junior
    Nawilżony papier toaletowy Velvet to świetny produkt kosmetyczny,higieniczny. Kolorowe, przykuwające wzrok opakowanie. Okienko z klapką zapobiega wydychaniu papieru. Łatwo się wyciąga. Kawałek papieru jest dość duży, miękki. Rozpuszcza się w windzie, można spuszczać w toalecie. Nawilżany papier toaletowy Velvet Junior to idealny produkt do pielęgnacji delikatnej skóry dziecka. Velvet Junior ma dziecięcy zapach, który z pewnością zachęci najmłodszych do samodzielności w higienie toaletowej, a dzięki odpowiedniemu pH jest neutralny dla ich delikatnej skóry. Do kupienia w różnego rodzaju drogeriach typu Rossmann czy Hebe za ok 7-8 zł za 48 sztuk w paczce. Polecam serdecznie ????
    Zalety:
    • Niedrogi, ładnie pachnie brak
  • 3 lutego 2024 o 19:26
    Przyda się, gdy jesteś rodzicem małego człowieka i potrzebujesz czegoś porządnego do oczyszczania po skorzystaniu z toalety :)
    Nawilżany papier toaletowy marki Velvet kupiłam w jednej z drogerii internetowych, płacąc za opakowanie zawierające 48 sztuk chusteczek około 7 złotych. Z racji, że syn jest już odpieluchowany, tego typu produkt bardzo się u nas przydaje podczas korzystania z toalety, więc paczuszkę staram się mieć zawsze pod ręką. Opakowanie w tym konkretnym przypadku jest klasyczne, z dzięcięcym nadrukiem i z klapką doskonale zabezpieczającą zawartość przed wysychaniem. Rozmiar chusteczek jest optymalny, łatwo nimi wytrzeć pupę dziecka bez ryzyka zabrudzenia własnych dłoni. Również do nasączenia nie mogę się przyczepić, gdyż jest optymalne. Jeśli zaś chodzi o zapach, mnie przypominał taką lekko syntetyczną gumę balonową. Chusteczki bezproblemowo radzą sobie z usuwaniem zabrudzeń, jednocześnie nie szkodząc skórze. Nic dziwnego, mamy tutaj trochę pielęgnacji w postaci choćby nawilżającej gliceryny czy będącej antyoksydantem witaminy E. Podsumowując:nawilżany papier toaletowy od Velvet sprawdza się bez zarzutu podczas codziennego korzystania z toalety, czyniąc proces oczyszczania szybkim i wygodnym, gdyż chusteczki można wyrzucić do toalety. Polecam!
    Zalety:
    • dokładne i szybkie usuwanie zabrudzeń
    • ze środka bezproblemowo wydobywa się chusteczki pojedynczo
    • optymalny rozmiar i nasączenie
    • chusteczki można wyrzucić do toalety
    • 48 sztuk w opakowaniu = dobra wydajność
    • opakowanie z klapką świetnie zabezpieczające zawartość przed wysychaniem
    • zapach gumy balonowej, choć trochę syntetyczny
    • cena mogłaby być trochę niższa, ale wciąż jest adekwatna do jakości
    mm2991
    2 stycznia 2024 o 12:18
    Bardzo dobry
    Papier nawilżany jest u nas w domu nom stop. Tym razem padło na Velvet i dziewczyny zadowolone. Papier nawilżany charakteryzuje się bardzo wygodnym opakowaniem z zamknięciem plastikowym co zdecydowanie pozwala na dłużej zachować świeżość. Charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem nie drażniącym. Papier bardzo wygodnie się wyciąga pojedynczo. Jeden listek nie ciągnie kolejnego. Świetnie oczyszcza nie podrażniając skóry dziecka. Produkt wydajny.
  • 26 lipca 2022 o 13:15
    Świetny produkt.
    Ja: Nie mam porównania z innymi mokrymi papierami, bo ten jest moim pierwszym zakupem tego typu. Opakowanie: Standardowe foliowe opakowanie, zamykane plastikowym klipsem. Dobrze zabezpieczone przed wysychaniem. W środku 42 kwadratowe listki, łatwo kontrolować zużycie produktu. Oczekiwania: Powiedziałabym, że to mokre chusteczki. Są cieńsze, a przy tym wytrzymałe. Nie rwie się podczas użytkowania. Są dobrze nawilżone o przyjemnym a zarazem delikatnym zapachu. Nie podrażnia i nie uczula. Plus, że taki papier wrzucamy do toalety, a nie do kosza na śmieci. Jest biodegradowalny i działa jak zwykły papier, po prostu się rozpuszcza. Dla mnie to świetne rozwiązanie w podróży czy podczas wycieczki pod namiot. Dobrze go mieć przy sobie podczas korzystania z publicznej toalety. W samochodzie można nim przetrzeć ręce. Minusem może być cena, ale nie wydaje mi się wysoka w zestawieniu z innymi tego typu produktami. Wydajność nie jest wyjątkowa. Papier dedykowany jest najmłodszym, ale myślę, że jest to uniwersalny produkt. To całkiem przydatny produkt, wrócę do niego, głownie jako must have w podróży.