Chusteczki dla dzieci

Linteo Baby, Care & Comfort, Chusteczki nawilżane `Soft & Cream`

Linteo Baby Soft & Cream Chusteczki Nawilżane Dla Dzieci 24szt.

• 3 kwietnia 2021 o 20:33
    Delikatne i dobre
    Chusteczki nawilżane Linteo można nabyć w niewielkiej cenie. Są delikatne, "puszyste" i bardzo dobrze nasączone. Dają efekt odświeżonej skóry, na której pozostaje przyjemny aromat. Nie rozrywają się i nie strzępią. Dobrze wydobywają się z opakowania, nie wylatuje ich za dużo. Chociaż zamykanie jest na warstwę klejącą, która często nie chroni chusteczek przed wysuszeniem, to tutaj opakowanie zdało egzamin.
    Staria
    30 kwietnia 2020 o 10:23
    Średnie
    Chusteczki zakupiłam w pobliskiej Stokrotce, skuszona uroczym opakowaniem oraz ceną. Mam swój ulubiony produkt marki Bobini, ale stwierdziłam że spróbuję te. Opakowanie rzeczywiście cudowne, wizerunek dwóch bajkowych żyrafek z serduszkmi zamiast cętek, ujął mnie bardzo, zwłaszcza że od urodzenia wprowadzam ten motyw do pokoju dziecka. Otwierane na samoprzylepną naklejkę. Sztuk w opakowaniu całkiem sporo bo 72. Skład obiecujący, łagodne substancje myjące, ekstrakty z aloesu, nagietka, alantoina. No i tyle byłoby z teorii. Zapach chusteczek jest okropny. Bardzo mocny, kojarzy mi się raczej ze agresywnymi środkami myjącymi do podłóg niż z delikatnym produktem dla dzieci. Chusteczki bardzo mocno nasączone, dosłownie można z nich wycisnąć płyn. Dla mnie to nie jest plus, ponieważ liczba zużytych sztuk się nie zmienia, niezależnie od stopnia nasączenia. W związku z tym więcej chemicznych substancji pozostaje na skórze dziecka. W praktyce chusteczki spowodowały przejściowe podrażnienie okolicy podpieluszkowej. Był to jeden incydent, na szczęście się nie powtórzył, zużyłam opakowanie do końca ale uważałam już z ilością chusteczek. Żałuję bardzo bo są łatwo dostępne, ale nie kupię ponownie. Pozostaje mi nadal zamawiać moje chusteczki przez internet.
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    • dużo sztuk
    • fajny skład
    • dobra dostępność
    Wady:
    • bardzo mocny zapach
    • podrażniły
    • zbyt mocno nasączone
  • 29 czerwca 2019 o 16:56
    Jestem na nie
    Dostała te chusteczki moja córeczka do prezentu wyprawkowego sama bym ich nigdy nie kupiła. Pachną okropnie wręcz jak dla mnie śmierdzą. Opakowanie też takie sobie nie powala, cena dobra, jakość bez rewelacji, są mocno nawilżone i nie wysychaja zbyt szybko. Więcej nic nie mogę powiedzieć czy uczulaja ponieważ nie stowowalam ich do pielęgnacji i oczyszczania skóry ani swojej ani dziecka
    Zalety:
    • Nawilżenie
    logotka
    4 lutego 2019 o 19:23
    dobre i tanie
    Kupiłam je w Tesco, bo były akurat w promocji, a my z synkiem w potrzebie. Spełniają swoją funkcję, są delikatne, dobrze nawilżone, nie podrażniają, mają bardzo przyjemny delikatny zapach, nie uczulają, dobrze oczyszczają, W paczce mamy 72 sztuki, więc całkiem sporo. Plusem jest także brak alkoholu i parabenów oraz obecność wyciągu nagietka w składzie. Wrócę do nich. Polecam z czystym sumieniem.
  • 10 grudnia 2018 o 19:38
    Dla każdego
    Chusteczki przeznaczone są do pielęgnacji skóry dziecka, ale tak naprawdę każdy może ich używać. Kupiłam je w Carrefourze w atrakcyjnej cenie. Chusteczek jest aż 72 sztuki, czyli bardzo opłacalny zakup.Nie zawierają szkodliwych substancji:parabenów, alkoholu czy PEG. Foliowe opakowanie produktu cieszy oko. Chusteczki bardzo przyjemnie pachną, są miękkie, nie rwią się i są odpowiednio nasączone. Bez problemu usuwają zanieczyszczenia. Nie podrażniają skóry. Zamkniete w opakowaniu nie wysychają.
    Zalety:
    • Całokształt