Chusteczki dla dzieci

Dove Baby, Rich Moisture, Hipoalergiczne chusteczki pielęgnacyjne

• 20 marca 2023 o 19:35
    Chusteczki hipoalergiczne
    U KOGO STOSOWANE – u osoby dorosłej W JAKIM CELU – odświeżenie rąk, przetarcie czegokolwiek podczas wyjazdu DOSTĘPNOŚĆ – w wielu drogeriach, stacjonarnie i online OPAKOWANIE – zamknięcie na klej, ale dość dobrej jakości, dzięki czemu chusteczki nie wyschnęły SZATA GRAFICZNA – brak, opakowanie jest bardzo estetyczne i wbrew pozorom rzuca się w oczy SKŁAD – średni, ale nie jest zły WYDAJNOŚĆ – około miesiąc ZAPACH – niewyczuwalny jak dla mnie EFEKT – bez problemu domywał brud na rękach, przyjemnie odświeżenie, skóra nie była lepiąca ZESTAW – nie widziałam PODRÓŻ – 50 sztuk to dość dużo, jak na krótkie wycieczki, ale opakowanie nie jest zbyt sztywne, klej trwały, więc gdyby taka ilość by mi się przydała, to bez problemu bym z tym opakowaniem podróżowała CENA – ok. 10 zł
    • szata graficzna
    • skład
    • efekt
    • podróż
    Wady:
  • 15 lipca 2022 o 13:25
    Dobre
    Chusteczki stosuje najczęściej w podróży do odświeżenia skóry lub po prostu wytarcia dłoni kiedy woda i mydło są niedostępne. Oczywiście nie zastąpią mycia, jednak awaryjnie zawsze się sprawdzają. Są dobrze nasączone i co ważne nie podrażniają skory i nie przesuszają. Niekiedy użyje je do zabrudzeń w mieszkaniu czy na szybko wyczyszczę nimi buty. Zamknięcie zazwyczaj w takiej formie nie jest najlepsze ale cóż, same chustki są jak najbardziej ok.
  • 12 lutego 2020 o 11:33
    Cudne:)
    Zawsze mam w domu chusteczki nawilżone, ale po raz pierwszy kupiłam Dove. W środku jest 50 sztuk. Awaryjnie używałam je podczas podróży do demakijażu. Nie zawierają alkoholu, nie drażniły mnie nawet w oczy. Skóra po nich była bardzo dobrze nawilżona, bez podrażnień. Miałam wrażenie jakby moja skóra po ich użyciu była posmarowana delikatnym kremem nawilżającym. Cena do przyjęcia, brakuje jedynie zamknięcia na kliczek, dlatego daję jedną gwiazdkę mniej.
    Zalety:
    • zero podrażnień, nawet przy przemywaniu oczu
    Wady:
    • troszkę brakuje zamknięcia na kliczek
  • 27 listopada 2018 o 8:26
    Dla mnie super
    Jestem bardzo zadowolona z chusteczek Dove. Robią to co powinny: wycieraja a przy tym również pielęgnują. Są delikatne i dopasowane do skóry maluszka. Ich delikatny zapach jest świetny. Skóra jest oczyszczona i delikatnie pachnie. U mojej córeczki nie pojawiły się żadne podrażnienia. Polecam
    Zalety:
    • Bardzo nawilzone
  • 3 października 2018 o 0:56
    Delikatne jak piórko
    Chusteczki nawilżane Dove są lekkie i delikatne jak piórko. Nie wywołało na skórze dziecka uczuleń, podrażnień. Chusteczki są odpowiednio grube, wykonane z bardzo delikatnego ale mocnego materiału . Ja zaufałam Dove i jestem z nich zadowolona. Przydają się nie tylko podczas zmiany pielużki, ale także na spacerach i przy innych pracach. Polecam. Solidne i bezpieczne.