+miałam już chusteczki przeróżnych firm, zawsze stawiałam na niską cenę, a nie na jakość i raz postanowiłam kupić nieco droższe, to był strzał w 10,
+są rewelacyjne, myślę, że nie mają wad,
+są tak mokre, że kiedy rano np. odcisnę nadmiar brązera na dłoni, wytrę chusteczką (około 7 rano), to o 17 ta chusteczka sobie jeszcze jest mokra, a leży na toaletce, to jest coś,
+świetnie nasączone, wytrę sobie ręce, przetrę toaletkę, a one dalej są mokre i spokojnie mogłabym użyć do czegoś jeszcze, tylko już nie mam do czego,
+przez to, że są takie mokre, zużywam tylko jedną dziennie i są hiper wydajne, innych chusteczek zdarzało mi się zużywać więcej,
+bardzo ładne opakowanie, estetyczne, z dobrego plastiku, do końca wygląda porządnie, a te tanie to różnie bywało,
+nigdy mnie nie podrażniły, skóra po nich nie piecze, a po innych się to zdarza,
+kiedy szybko chcę coś poprawić w makijażu nadają się do tego doskonale, nawet w okolicy oczu, a wszystkie inne chusteczki podrażniały mi tę okolicę,
+można trafić na różne okazje, ja kupiłam w trójpaku taniej,
-zapach mógłby być lepszy, dla mnie trochę za chemiczny, spodziewałam się zapachu bardziej w stylu kosmetyków Dove